Mmelisa 06.02.2015 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Hejka! Naklepane tyle ze nawet nie próbuje przeczytać.. wiedzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.02.2015 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Naklepały i przestały .Ja już po odwiedzinach teraz na szybko obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 06.02.2015 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Czyli tak marchew trzemy na dużych oczkach, por kroimy na plasterki, to smażymy chwile na patelni a potem dusimy z wodą, pod koniec dodajemy usmazone wcześniej na maśle pieczarki, musi.ich być więcej bo potem giną i zieloną paprykę, to wszystko jeszcze chwile dusimy, dodajemy przyprawy, głównie vegete, gotujemy ryż, i to wszystko mieszamy, ja robie więcej nawet na.dwa.dni, do tego piersi z kurczaka lub bez muszę zrobić mam chyba z 5-6 garnków i 2 patelenie (do jajecznicy i do nalesników) Magda ja ma identycznie, 6 garnków i 2 patelnie :rotfl: to ja mam 7garnkow i 2 patelnie i ciagle mi garow brakuje jak sie rozkrece To ja mam 5 garów w tym dwa ani razu nie użyte , jeden rondel i trzy patelnie Boshe, policzyła, nawet nie wiedziałam, że mam 13 garów i 3 patelnie :lol2: poleciałam policzyć swoje i nikt mnie nie pobije bo mam 16 szt garnków 3 rondelki i 4 patelnie a ja tak naprawdę mało gotuje i sie ciagle zastanawiam, czy za kase "z nieba" kupic komplet garnkow Silit czy KA ja nie miałam dylematu i kupiłam garnki Jjana fajne torby mi podoba się ta http://zuziagorska.pl/pl/p/Nordic-Shopping-Bag-2in1-Black/748 szkoda tylko że nie mam jej z tymi kryształkami jak Twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 06.02.2015 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 http://zuziagorska.pl/pl/p/XL-Beige/3 ta kopertówka też fajna i ta co Reni chce też mi się podoba (fajna na wiosnę /lato) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 06.02.2015 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Atena sama wybierasz fason, skórę i podszewke. A nawet napis zamawiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.02.2015 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Jjana teraz doczytałam ,bo rano tak na szybko Trzymam kciuki za męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.02.2015 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Siadam z kawa na chwile bo juz mi sił brakuje na sprzątanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.02.2015 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Wkurzylam sie bo kupiłam patelnie do naleśników w Ikeii a ona nie jest na indukcję.:mad:Gdzie kupie patelnie do naleśników na indukcję?????! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 06.02.2015 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Jjana teraz doczytałam ,bo rano tak na szybko Trzymam kciuki za męża Jjana powodzenia a z innej beczki słyszałyście cś może albo stosowałyście "zielony młody jęczmień"? ponoć na DDTVN było i że przełom w odchudzaniu (w USA).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.02.2015 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Hejka Lolek! Ja słyszałam juz jakis czas temu ale poczytałam i na tym sie skończyło....Juz męczą mnie te wszystkie nowości w odmładzaniu odchudzaniu itp...jak nie jęczmień to płukanie paszczy olejem albo jeszcze jakieś inne cuda.Pieprze to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 06.02.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Atena sama wybierasz fason, skórę i podszewke. A nawet napis zamawiasz a jaki fason Ty masz ? Bo możesz się wypowiedzieć jak w użytkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.02.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Fajna co ze zdjęciami z wakacji????Daj kawałek plaży ,słońca Mnie śnieg nie przeszkadza ,ale te niebo bure ,ten smród w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.02.2015 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Wkurzylam sie bo kupiłam patelnie do naleśników w Ikeii a ona nie jest na indukcję.:mad:Gdzie kupie patelnie do naleśników na indukcję?????! W Ikei są też takie na indukcje, ale nie wiem czy do naleśników takie teflonowe, to są specjalne do naleśników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 06.02.2015 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Wkurzylam sie bo kupiłam patelnie do naleśników w Ikeii a ona nie jest na indukcję.:mad:Gdzie kupie patelnie do naleśników na indukcję?????! Możesz zwrócić , ale najlepiej czytać czy nadaje się na indukcje bo większość co jest w sklepach się nie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 06.02.2015 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Z tego co się orientowałam to nie ma w ikei patelni do smażenia naleśników na indukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 06.02.2015 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Wkurzylam sie bo kupiłam patelnie do naleśników w Ikeii a ona nie jest na indukcję.:mad:Gdzie kupie patelnie do naleśników na indukcję?????! Używam tylko patelni Tefal Talent https://www.mall.pl/patelnie/tefal-palacinkova-panev-talent-prumer-25-cm-e4403852?v=397882 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.02.2015 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 No ja sie wlasnie nie znam od miesiąca mam indukcję wcześniej miałam ceramiczna.Przez ta indukcję musiałam tyle garnków fajnych i patelni sie pozbyć...:mad:Nawet garnki Zepter sie nie nadają! :PKupiłam ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.02.2015 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Atena a orientujesz sie jaki jest czas na oddanie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 06.02.2015 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Atena a orientujesz sie jaki jest czas na oddanie???? jak masz paragon to nie musisz się śpieszyć , przynajmniej tak jest z meblami. My czasem oddawaliśmy coś po miesiącu czy dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.02.2015 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Fajna jak nowe to nieograniczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts