markoto 15.04.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) mozna, na stronce ikea chyba nawet jest mapka zasiegu transportutu szukaj http://www.ikea.com/pl/pl/store/warszawa_janki/uslugi Edytowane 15 Kwietnia 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.04.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 upss to daleko, kupuj wszystko w cienkich paczkach, może upchasz, he,he kurcze umarłabym jakbym tak daleko miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.04.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 markoto super że wpadłas bo mam pytanie, wyczytałam gdzieś że na kwiatowej w tychach masz jakis fajowy sklep sweet coś tam, gdzie on dokładnie bo wybieram się w przyszlym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.04.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 reni to nie ja tylko joliska ja na gieldzie bylam raz w swoim zyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.04.2011 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 monsanbia, winiarka to liebherr, a ekspres primea ring, ty zdaje się masz ten wyższy model z kolorowym wyświetlaczem lcd, bardzo do siebie podobne, ale ja mam chyba tańszy, dzięki za miłe słowa to najlepsza nagroda za wszystkie trudy budowy, e tam budowa to pryszcz, trudy urządzania raczej. Iiii tam, nie mam żadnego kolorowego wyświetlacza. Normalny, siwy. Możliwe że ja mam starszy model (bo kupowany kilka lat temu) No i jak ta winiarka? Masz taką dwustrefową? Wczoraj siedzieliśmy z M i myśleliśmy gdzie by tu winiarkę wpasować, wymyśliłam półwysep, przypomniało mi się że u kogoś widziałam ostatnio. Siedziałam, myślałam, myśłałam i jest!!! (obrazek jak z pomysłowego dobromiła ) Bo właśnie mi mąż uświadomił, że musi być dwustrefowa. To przyszłam zasięgnąć porady. Drogie to jak pieron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.04.2011 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 monsanbia ja mam dwustrefową, winko biale inna temperatura, winko czerwone inna, ja za moją dałam około 5 tyś, no nie powiem drogie są, ale są też tańsze, widziałam już za tysiaka ale czy są dwustrefowe to nie wiem. u mnie ta wyniarka to miejsce ma super, bardzo jestem zadowolona że tam ją wepchalam, super sie sięga do niej no i każdy znajomy jak ją widzi to ma ochotę na winko, co do ekspresu jest ich tyle ze można stracić rachubę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.04.2011 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 reni to nie ja tylko joliska ja na gieldzie bylam raz w swoim zyciu uuuu, dałabym głowę uciąć że to ty mówiłaś, no nic przelecę giełdę, może znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.04.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 a więc moja kuchnia i jadalnia http://img827.imageshack.us/img827/4846/p1030675v.jpg Jello! Reni, mam pytanie o kolor gniazdek w kuchni. Czy to sa szare B7 z biala ramka, czy cale szare? W pazdzierniku gdy widzalam je na wystawce w sklepie to mi bardzo wpadly w oko biale, a Panu Mezowi czarne...te szare zadnego z nas nie zainteresowaly...ale to bylo tylko pojedyncze gnazdko i tak wygadalo troche smutnie takie samo sobie... Do czarnych juz sie dalam przekonac widzac je u Ciebie...ale ciagle probuje gdzies biale wcisnac;) Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 ja sie wtrace Ze zdjecia obstawialabym, ze przycisk pstryczka jest szary a ramka biala szklana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.04.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 ja sie wtrace Ze zdjecia obstawialabym, ze przycisk pstryczka jest szary a ramka biala szklana. Tez mi sie tak wydaje, ale ostatnio stwierdzilam, ze zdjecia w internecie klamia na potege;) wiec sie wole zapytac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 18.04.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 pysiaczek piękne są ale nie wiem gdzie je powiesić jak masz z nimi problem to przygarnę z checią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.04.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 mayadaski, venus ma rację, ramka biała, klawisz szary żona m nie , nie oddam, napisałam tak bo usilnie szukalam jak najlepszego miejsca na nie, są bardzo ładne, także polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.04.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 To ja też może nieśmiało odezwę się w sprawie kontaktów - gdzie Wy je dziewczyny kupujecie? Śliczne są... Tak się składa, że ostatnimi czasy szukamy brązowych przełączników i w sumie kupiliśmy grafitowe (trzy) do salonu (na ścianę z tv, która będzie w kolorze wenge), ale cała impreza wyniosła nas... 350 zł!!! A grafitowe dlatego, że na ciemny brąz nie było nas stać Zamierzaliśmy kupić również brązowy/grafitowy przełącznik do sterowania ogrzewaniem podłogowym, ale byliśmy zmuszeni zrezygnować (jakieś 600 zł więcej by nas to wyniosło) Także zapowiada się na białą plamę pośród ściany wenge W desperacji wpadłam na szatański plan, żeby przemalować te kontakty, które mamy Farba w sprayu czeka już w wiatrołapie Boję się, że będzie to wyglądać tandetnie i w ogóle nie teges Ale kusi mnie, żeby jednak zwrócić te grafitowe przełączniki (bo nie do końca odpowiada nam kolor, no i koniecznie trzeba by coś zrobić z bielą sterownika do ogrzewania podłogowego ), a za te pieniądze kupić sobie nowe buty na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.04.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 ja kontakty kupiłam na necie , no nie były tanie, jeden pojedyńczy kompletny kontakt okolo stówki mnie wyniósł, a sprey to moze być dobry pomysł, może sie okazać że wyjdzie bardzo fajnie, buty to napewno dobry pomysł, też sobie ostatnio kupilam klapki i sandały bo ciągle tylko coś do domu, już wszyscy znajomi myślą że do reszty sfiksowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.04.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 To faktycznie ceny podobne W sypialni na pewno wymienię na jakieś szklane, natomiast na dole ciągle się waham - jednak te buty się do mnie uśmiechają z wystawy od kilku dni, a ja podobnie jak Ty, wszystkie oszczędności w dom wpakowałam, ale koniec z tym, wesele się zbliża, czas na kosmetyczkę (umówiona), fryzjera (umówiony), dentystę (wybielanie ząbków) - no i odświeżenie garderoby, bo ja od września żadnego sklepu z odzieżą nie odwiedziłam (co by nie kusiło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.04.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 wow od września?, ja tylko miałam cienki styczeń i luty na kupowanie ciuchów, no i troszkę w marcu, ale w ostatnią sobotę się odkułam, sprawiłam sobie buciki dwie pary, kilka bluzeczek i nawet perfumę a i spodnie lniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.04.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Od września, od września Może jakieś rajstopy w między czasie kupiłam i kosmetyki pierwszej potrzeby, a tak, to sklepy szerokim łukiem omijałam, bo ja - jak już wejdę - to przepadam (zwłaszcza do niektórych, wybranych). Można się w sumie przyzwyczaić (a raczej odzwyczaić) Na Boże Narodzenie dostałam nawet od brata i jego żony kupon na zakupy w TKMaxx, poszłam, przerzuciłam jakieś sukienki i kupiłam... komplet pościeli, ręczniki i koszyki do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.04.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Łał nie wierze Ilonko współczuje, ja to bym umarła normalnie bez ciuchowych zakupów, nic mnie powstrzyma:rolleyes:, nawet budowa, 2 ciąże, małe dzieci.......Jednym słowem mam przesrane i nałóg! A żeby było śmieszniej pracuję w centrum miasta i tam zawsze problem z parkowaniem, a że obok pracy największa galeria to z reguły tam parkuje bo to często jedyne wyjście. Chyba dalej nie muszę tłumaczyć jak to się kończy:lol2: Jeżeli chodzi o kosmetyczkę i fryzjera, to że tak powiem też mam na miejscu, ale to już dłuższa historia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.04.2011 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Ech, dziewczyny... Ja jak do wybranych sklepów wejdę, to niestety też przepadam. I o ile jeszcze w kwestii własnej osoby jestem w stanie się powstrzymać i szybko przeliczyć, ile cegieł zamiast tej bluzki mogę mieć, o tyle w przypadku dzieci nie znam słowa NIE! Ratuje mnie tylko to, że mieszkamy w mały mieście i fajnych sklepów jest tu jak na lekarstwo, a do centrum handlowego kawałeczek mam więc wypady nie zdarzają się codziennie. Inaczej może na tyczenie budynku by mi wystarczyło i byłby koniec budowania A mój mąż to dopiero zakupy lubi Jak coś mi się podoba i zastanawiam się, co zrobić, to nawet o cenę nie pyta tylko mówi "kochanie, no jak ci się podoba, to kupuj". Ja na to "wiesz, ale ta spódnica kosztuje 400 złotych - to przesada". A on "no ale ci się podoba, tak? No to kupuj". I pewnie powinnam się cieszyć, ale kurcze to ja muszę podjąć decyzję, że jednak zostawiam spódnicę na wieszaku, bo jest za droga... Ale czasem, jak wiem, że mogę zaszaleć, to uwielbiam tę jego finansową beztroskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.04.2011 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 anna wow ja twojego męża zabieram do mnie, przecież to skarb, jak ja jestem na zakupach i ogladam np rękawiczki na zimę, mój mąż pyta "potrzebne ci to?"myslę sobie cholera jak by nie było to bym nie kupowała, więc na głupie pytanie odpowiadam, "że w sumie nie , zaraz za rogiem wyrzucę do kosza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts