Remika2 29.06.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Reni jak upolujesz coś w BC - dawaj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 29.06.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Ja też proszę o cynka ,jak będą jakieś fajne zółte poduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 30.06.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Witam serdecznie W końcu przebrnęłam przez cały wątek :wiggle:. Gratuluje dobrego gustu i super domu, jest przepiękny w każdym calu. Reni jeśli nie będziesz miała nic przeciwko to Twój dom będzie dla mnie ogromną inspiracją. Mój pierwszy post i od razu mam pytanie o wnęki na szyny firanowe w jadalni. Czy są one zrobione w karton gipsie? I ponieważ jestem laikiem chciałabym zapytać o karton gips na poddaszu. Pisałaś, że nie jesteś z niego zadowolona, a czy jest inne rozwiązanie dla skosów na poddaszu użytkowym? Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.07.2013 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 hejka Magda a dziękuje, odnoście BC tak jak mówiłam nie bardzo mam po drodze, ale możesz tam zadzwonić i zapytać w jakiej cenie jest w tej chwili ten obraz, na pewno odpowiedzą, możesz tez zapytać kiedy będzie tańszy? Ja okien plastikowych też bym nie przeżyła:) helloł Inka, od razu odpowiadam, ja nie jestem zadowolona z karton gipsów bo zwyczajnie pracuję i piękają, dzis w pokojach dzieci zrobiłabym drewniany sufit pomalowany na biało, na reszcie moze tez, witam Cie u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.07.2013 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 to daj cynka:) a tak wogóle co słychać?, byłam wczoraj w massimo, mierzyłam te spodnie, pięknie odszyte ale cholera obcisłe, miałam wrażenie ze cały mój cellulit wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 01.07.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 to daj cynka:) a tak wogóle co słychać?, byłam wczoraj w massimo, mierzyłam te spodnie, pięknie odszyte ale cholera obcisłe, miałam wrażenie ze cały mój cellulit wychodzi a większych nie było?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 01.07.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 (edytowane) Ty i cellulit? coś piłaś z rana:lol2::lol2: zadzwonię z domu bo nie siedzę dziś sama. ja zero shoppingu w weekend- nie mam kasiory - przywieźli dziś 10 ton ziemi, kilka ton żwiru oprócz tego dałam zaliczkę na płot ten drewniany w poziomie. nie poznaję CIę :lol2: My odjechaliśmy tylko do CE, ale też bez zakupów MAgda, ja nie powiem, bo dopiero zaczynamy z pierwszym domkiem Napiszę CI za rok Ps. Dzieci to nie problem, hipoteka chyba też Wszystko zależy chyba od tego za Ile ewentualnie sprzedałabyś obecny domek i ILE chcesz wydać na kolejną budowę Edytowane 1 Lipca 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.07.2013 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 powiedzcie szczerze - mając już hipotekę i dzieci porywałybyście się na sprzedaż domu z kredytem i budowę od nowa? gdybym miała działkę juz kupioną za gotówkę to tak, a co mają do tego dzieci? ida większe by w dupie wisiały, a 38 są w sam raz ale nogi mi się wydawały jak balerony:eek::eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.07.2013 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 a tak dziś dziewczynki u mnie pogaduchy?:jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 01.07.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Reni aha, a typowe bryczesy powinne być obcisłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.07.2013 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 ida czyli takie spodnie nie dla mnie chyba, zrobię jeszcze drugie podejście w przymierzalni:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 01.07.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 (edytowane) Wakacje Venusce zrobimy Magda póki dziecko masz 1 i do szkoły/ przedszkola nie chodzi, to wydaje mi się że dla niego aż to Taki problem nie będzie, jak dla CIebie! Pakowanie, przeprowadzki, załatwiania i tp.... . Edytowane 1 Lipca 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.07.2013 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Magda ty masz małe dziecko i jego interesuje tylko to aby być przy mamie, a zaś starszemu wszystko wytłumaczysz, popatrz ile razy córka Karoli się przeprowadzała:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.07.2013 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 a czyli z dniem 1 lipca pogaduchy przenosimy do reni:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Widzę, że z plotami przenosimy się tutaj ? Ja w końcu byłam u fryzjera w weekend , ale miał minę jak rozpuściłam włosy . Na zakupy ciągle się wybieram i jakoś mi nie po drodze . A potrzebuję sukienki na chrzest . Nie mówcie, że przeprowadzka męczy dzieci . Ja mam zamiar jeszcze ze dwa razy się w swoim życiu przeprowadzić, jeśli nie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.07.2013 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Ida ty dopiero zaczynasz, ucz się dziewczyno aby nie musieć drugiego budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 01.07.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Ilonka ale zanim to nastąpi to Robert "nieco" podrośnie Ida ty dopiero zaczynasz, ucz się dziewczyno aby nie musieć drugiego budować Taki mam zamiar Ale wszystkiego nie da się przewidzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Wiecie co, sama jako dziecko często się nie przeprowadzałam, ale moi rodzice non stop jakieś remonty wymyślali (a to chyba gorsze, bo jak zmieniali np. okna czy podłogę to musieliśmy tam mieszkać) i ja to uwielbiałam . Pamiętam, że czułam się jak na wakacjach, bo ciągle zmieniałam pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 01.07.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Magda no właśnie, a dlaczego chciałabyś drugi budować? Co Ci nie pasi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.07.2013 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 helloł Ilonka dziewczyny podły nastrój miałam od rana ale z wami juz mi lepiej słuchajcie wczoraj miałam kolejny egzamin, facet przed powiedział , że za najlepszą pracę da nagrodę w postaci książki. Akurat ja i koleżanka dostałyśmy piątki i powiedział, że obie mamy szansę na ksiażkę, po egzaminie koleżanki z grupy mi powiedziały, że skoro ja ściągałam a druga koleżanka sie uczyła, to ksiażkę powinna dostać ona, dobre co?????przeprosiłam dziewczyny , ze udało mi się ściągnąć na piątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts