ida2 01.07.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Reni niezłe koleżanki Magda a jaki macie projekt? U nas sząłu raczej nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.07.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 no konserwować trzeba , 2 razy w roku, ale drewniane okna sprzedają się gorzej ze względu na cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 01.07.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Magda fajny U nas salon tez niewiele większy Ale moja rodzinka daleko, imprez co miesiąc nie robię Także dla nas i ewentualnie znajomych będzie musiał wystarczyć no konserwować trzeba , 2 razy w roku, ale drewniane okna sprzedają się gorzej ze względu na cenę Otóż to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.07.2013 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 aczkolwiek porządne plastiki, są może 20 % tańsze od drewnianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.07.2013 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Magda masz płyn, dajesz na ścierkę i przecierasz po czystej ramie, tak jak byś ją drugi raz myła, godzinka mi może schodzi na wszystkie, tragedii nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 01.07.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 aczkolwiek porządne plastiki, są może 20 % tańsze od drewnianych tzn jakie? Magda no widzisz, to Ci przynajmniej okna odchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.07.2013 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 ida teraz ci nie odpowiem, bo na plastikach się nie znam, wiem tylko , że poziom drutexa czy oknoplastu to raczej syf, ale to info z muratora , ja sie nigdy nie interesowałam platikowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Ja nie konserwuję . Tylko jak myję, to ramę wodą z Pronto czyszczę. Reni, mało kto konserwuje. Magda, ja tam bym nic do małej działki nie miała, wręcz przeciwnie, bo nie lubię pracować w ogrodzie. Tutaj głównie takie 600-700 m2 schodzą, jak ma 800 to już duża, a jak 1000 to jakiś chochlik w ofertę się wdarł . Problem taki, że są wąskie i trudno cokolwiek na takiej działce postawić, a i osiedla, gdzie domki upchane jak w ulu prezentują się dużo gorzej niż osiedla z dużymi działkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.07.2013 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Ilonka bo Pronto działa jak konserwacja, zamyka pory i mikroszczeliny:D działka duża ma wiele minusów:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 O matko, jak ja widzę duże trawniki to sobie wyobrażam ile wody w to idzie . Ile nawozu trzeba sypać . Ile odgrzybiacza . Ile godzin tygodniowo mąż kosi . Ile godzin na wiosnę areatorem to traktuje . To już wolę usiąść na małym skrawku trawy i razem z mężem w spokoju wypić kawkę niż żeby miał znikać na całe godziny w ogrodzie, żeby o niego dbać (bo na mnie nie ma co liczyć ). My mamy tylko odrobinę trawy, a mimo starań jest tak ohydnie zaniedbana, że nie wyobrażam sobie obrobić duży trawnik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Ja tam potrzebuję tylko tyle ogródka, żeby grilla rozstawić i żeby leżak się zmieścił . Duże ogrody lubię, ale u kogoś . Mały ma tylko jeden minus - trzeba mocno pokombinować, żeby osłonić się od sąsiadów, bo inaczej przez płot zaglądają nawet jak nie chcą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Pewnie kiepsko . U nas jeszcze ok (dwa lata), ale jak widzę u innych (starsze), to . Latem mamy obrośnięte w całości bluszczem, a zimą do ogrodu nie wychodzę, więc mi zwisa . Jak zacznie razić to wymienimy, nie jest to jakieś super drogie rozwiązanie, więc nie żal . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 U nas nic nie wiadomo . Prawdę mówiąc od stycznia jest takie zamieszanie, że nam nie wywożą posegregowanych śmieci , bo niby ktoś inny będzie wskazany (w lipcu!), itp. Nie będę się rozpisywać jak wygląda nasza piwnica . Cała w workach pełnych plastiku, szkła i kartonów . I tak sobie czekamy pół roku, aż w końcu ktoś to łaskawie wywiezie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2013 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 ja byłam w zara home, zawsze tam lecę pomacać i kupuję moje ukochane kremy do rąk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.07.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Ja polecam ręczniki z Zara Home . Dostałam kiedyś w prezencie i są rewelacyjne - ciągle mięciuchne i nie tracą koloru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2013 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Magda a w massimo 50 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 kremy po 70% nie będą bo są one w stałej sprzedaży, dzis przecenione z 24 na 19 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.07.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Dziewczyny, to nie fair, bo Wy tu o szmatach, a ja nie mam czasu na polowania . Pamiętam jak upatrzyłam sobie kurtkę z Zary, chodziłam raz w tygodniu i czekałam, jak przecenili do 150 zł, mówię sobie: "Poczekam", bo jeszcze dużo było w moim rozmiarze, potem do 99 zł, już chciałam brać, ale myślę sobie, nie, mam dużo wiosennych kurtek, po co mi kolejna, ostatecznie jednak kupiłam, bo potaniała do 79, a w takiej cenie to głupota nie brać . Pamiętam, jak biegłam do kasy z wywalonym jęzorem zadowolona, bo ja nie umiem polować na wyprzedażach, a ten jeden jedyny raz się udało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.07.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Ja w ogóle mam dziwny system, nie umiem kupować od razu jak coś wypatrzę, muszę na spokojnie w domu pomyśleć. Jeśli zapomnę, to znaczy, że tego nie potrzebuję, jeżeli nie może mi wyjść z głowy, to wiem, że ta rzecz jest mi przeznaczona . Niestety, kiedy po nią wracam, często już nic nie ma, przejechałam się tak kilka razy zwłaszcza w TKMaxx na dziale dla domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.07.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Młody nie lubi stać w wózku w miejscu . Muszę go bujać, bo wtedy śpi, a jak przystanę na moment, to się budzi i krzyczy, bo nic nie widzi poza budą gondoli i trochę go to denerwuje . Czekam, aż zacznie siadać i przeniosę go do spacerówki, bo na razie wchodzę tylko tam, gdzie muszę lub baaardzo chcę (ostatnio Almi Decor ) i wtedy młody zwiedza na rękach. Spożywka wchodzi w grę tylko wtedy, kiedy wiem co chcę kupić i szybko (bez zatrzymywania się) wrzucam do koszyka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts