Magda_lena85 10.02.2015 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Nell ja używam niemieckich płynów do prania albo persil albo ariel, do koloru a do białego ten universal.I do kolorowego zawsze wrzucam chusteczkę do wyłapywania kolorówhttp://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/1086/srodek-pioracy-dr-beckmann-chusteczki-wylapujace-kolor-20-szt-.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 10.02.2015 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Ooo, dzięki Magda, nawet nie wiedziałam, że takie chusteczki istnieją Będę próbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2015 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Ja proszku, tabletek nigdy nie stosowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Ostatnio w reklamie tv widzialam takie chusteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.02.2015 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Ja też persil + te chusteczki ,teraz pojawiły się także z firmy co Vanish produkuje , jeszcze ich nie używałam więc nie wydam na ich temat opinii:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.02.2015 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 w Rossmanie są do kupienia - jak będą w promocji to radzę brać kilka pudełek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 10.02.2015 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 w Rossmanie są do kupienia - jak będą w promocji to radzę brać kilka pudełek:) Taaaaak są rewelacyjne.... zwłasza jak są wielokolorowe ubrania, dla mnie mega i nic nie zafarbuje (polecam):yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.02.2015 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Mirka dobrze wiedzieć, że i z vanisha - wypróbuję jak znajdę. Chuisteczki super - szzególnie jak dziecko w domu i nie wiem czy macie też sposób segregowania prania taki zawiły hahah: 1. do gotowania na 95 2. jasne na 60 3. jeansy i granatowe 4.czarne 5.zielone, niebieskie, szare 6. pomarancz, czerwień, róż 7. robocze i domowe :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: chyba jednak zrobię pralnie w jednym pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.02.2015 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Taaaaak są rewelacyjne.... zwłasza jak są wielokolorowe ubrania, dla mnie mega i nic nie zafarbuje (polecam):yes: też używam i jestem bardzo zadowolona to jak tak poradowa to zapytam czego używacie do mycia olejowanej podłogi ?? do bieżącego sprzątania i jakiegoś gruntowniejszego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 10.02.2015 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Mirka dobrze wiedzieć, że i z vanisha - wypróbuję jak znajdę. Chuisteczki super - szzególnie jak dziecko w domu i nie wiem czy macie też sposób segregowania prania taki zawiły hahah: 1. do gotowania na 95 2. jasne na 60 3. jeansy i granatowe 4.czarne 5.zielone, niebieskie, szare 6. pomarancz, czerwień, róż 7. robocze i domowe :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: chyba jednak zrobię pralnie w jednym pokoju Tak. Tylko nie gotuję nic, a szare piorę osobno, a zielone i niebieskie osobno. Jak mam malo skarpet czarnych to dorzucam czasami do granatowych i jeansów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 10.02.2015 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Mirka dobrze wiedzieć, że i z vanisha - wypróbuję jak znajdę. Chuisteczki super - szzególnie jak dziecko w domu i nie wiem czy macie też sposób segregowania prania taki zawiły hahah: 1. do gotowania na 95 2. jasne na 60 3. jeansy i granatowe 4.czarne 5.zielone, niebieskie, szare 6. pomarancz, czerwień, róż 7. robocze i domowe :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: chyba jednak zrobię pralnie w jednym pokoju Normalnie wsad na każdy dzień tygodnia :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.02.2015 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Tak. Tylko nie gotuję nic, a szare piorę osobno, a zielone i niebieskie osobno. Jak mam malo skarpet czarnych to dorzucam czasami do granatowych i jeansów. hahah też łączne ale uznałam ze niebieski i zielony to ten sam barwnik wiec jak zafarbują to będzie względnie:lol2: Normalnie wsad na każdy dzień tygodnia :lol2: :rotfl::rotfl: i to wszystko dzieje się w jedną sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2015 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Normalnie wsad na każdy dzień tygodnia :lol2: to nie smieszne u mnie skarpety oddzielnie, jasne oddzielnie, gotuje reczniki i sciereczki kuchenne-tez bywa ze separuje je a nie razem ciemne oddzielnie, jasne tez i kolory razem.. meza robocze oddzielnie, kombinezony dzieci tez oddzielnie... dlatego w ciagu 1 dnia mam czasami 4 prania wiecej sie nie zmiesci na suszarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.02.2015 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Meliś i pralka jak u każdej PPD do połowy załadowana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2015 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 czasami tak... jak kolory to pelna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 10.02.2015 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Spoko, to niezłośliwy śmiech Ja mam zdecydowanie bardziej zgrubny podział, jestem nie na czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 10.02.2015 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 hej reni i dziewczyny. Przychodzę do Was po poradę. Dużo się tu dzieje, więc to dobry adres, prawda Polećcie mi proszę jakiś dobry proszek, płyn, tabletki lub tym podobne do prania rzeczy kolorowych (zresztą białych też). Mam wrażenie, że mi kolory po praniu bledną strasznie. Wszystko takie jakieś wypłowiałe. Niektóre rzeczy od starości, to wiadomo, ale żeby te w miarę nowe też? Ratunku ja używam Persil. Nie wiem jeszcze czy tak robisz, ale odwracaj pranie na lewą stronę i dopiero susz, często blednie od słońca Mirka dobrze wiedzieć, że i z vanisha - wypróbuję jak znajdę. Chuisteczki super - szzególnie jak dziecko w domu i nie wiem czy macie też sposób segregowania prania taki zawiły hahah: 1. do gotowania na 95 2. jasne na 60 3. jeansy i granatowe 4.czarne 5.zielone, niebieskie, szare 6. pomarancz, czerwień, róż 7. robocze i domowe :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: chyba jednak zrobię pralnie w jednym pokoju Ja mam podobnie, przez co mój mąż już się pogubił i nie robi prania:) tylko każę mu potem rozwieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.02.2015 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 W temacie proszkow( płynów) do prania to niedawno gdzieś czytałam jaka jest różnica pomiędzy naszymi a tymi niemieckimi.Nasze sa silniejsze w większym stopniu spierają duze zabrudzenia ale przez to niszczą odbarwiają ubrania a niemieckie sa delikatniejsze wiec ubrania zachowują kolor nie płowieją.Ja osobiście kupuje wyłącznie płyny do prania i do płukania niemieckie i z tych wszystkich które przetestowałem bezapelacyjnie wygrywa Ariel.:)Jest troche droższy od Persila ale widze różnice gołym okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.02.2015 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Hellol neli O takiego tematu jeszcze nie było Ja używam teraz kapsułek z ariela, napewno pięknie pachną i chyba je lubię, pranie dzielę na ciemne, jasne, kolorowe, dobre ciuchy delikatne, białe do gotowania, ręczniki i ściery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.02.2015 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Ja jeszcze dodam od siebie ze do białych do płynu do prania dolewam troche Vanisha dodatkowo.Renia a do gotowania to jakie sie daje??? :eek:Serio nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts