Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej laski, ale mnie tu nie było :jawdrop: praca, szkoła, dom... na nic nie mam czasu

w ogóle wchodze , a tu takie miłe rzeczy

I tak się przyznam ,że kiedyś weszłam na insta Lolka,później trafiłam na insta Gajzo i normalnie jakie ona ma zdolności cukiernicze - zazdroszczę:)

miło :) dziekuję :wiggle: (chociaż ja to nigdy nie jestem zadowolona z efektu)

przyszłam do Was, bo u mnie ostatnio na tapecie sprzedaż mieszkania:rolleyes:

napatrzyłam sie na te Wasze piękne domy (zweryfikowałam potrzeby), wkurza mnie moja podłoga i udało mi sie namówic faceta na sprzedaż...:lol2:

na razie wystawiłam ogłoszenie, żeby zobaczyć czy w ogóle będzie jakis odzew (agencje non stop wydzwaniają :bash: i chyba dostne szału od tego)

co tam u Was? Fajna jak się mieszka na nowym? Reni widziałam zmiany (super!). Jak tam Wasz sufit podwieszany? Sytuacja opanowana?

Jjana na to super :).Ja też na śląsku :D i nawet blisko mam do "Was" :)

Renia po pączki pojadę bo młoda uwielbia pączki i dzień pączka traktuje z namaszczeniem :D.Ja trochę mniej ,ale niech ma dziecko radość :D.

Więc :

Życzę słodkiego dnia wszystkim :D!!!!!!

Edytowane przez mirkamis