Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mój mąż jeszcze starszy. Będziemy na starość dzieci wychowywać :)

Mi już było b. wygodnie z 5-latką- sama się ubierze, zje, pobawi, luksus naprawdę. Nawet jak ostatnio b. źle się czułam to sama pilnowała, żebym odpoczęła i cicho się bawiła żebym zasnęła. Ja cały czas chcę drugiego dziecka. Uważam też, że jedynakowi źle. Mąż nawet o 3 już myśli, ale to chyba nie dla mnie, chociaż na macierzyńskich mogłabym spokojnie studia skończyć.

Jo... ja już od roku ponad słyszę ,ze się bierzecie do roboty :lol2::lol2: ..i wyjdzie na to ,ż ew końcu ja ta co nie chce Was ubiegnie :lol2::lol2:. Byłam u gina i wyniki są wyrokiem nie mogę brac tablet..horm :(:(

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

im bliżej lata tym bardziej chce przełożyć na za rok hahha

tabletek czy w ogóle hormonów?

wow dopiero teraz doczytałam

kurcze dużo zachodu z tym oddaniem szpiku, jednak powinni zadbać o jakąś szybszą realizację, myślę ze więcej ludzi by było

jjana trzymam kciuki za meża i dzidziusia twojego i oczywiscie tego ratowanego, wielka sprawa :hug:

zjadłam jednego pączka, zamuliło mnie i był nie dobry

Niby tak ;) jednak i tak podziękuję :lol2::lol2: to dzięki temu ,że od pierwszej miesiączki miałam ogromne problemy, ból brzucha ,wymioty ,utrata przytomności.......co miesiąc tan sam scenariusz szpital,kroplowka leki przeciw bólowe ..jak to lekarz określił przechodziłam mały poród ... więc jak przyszło mi rodzic naprawdę mojego syna to była to czysta przyjemnośc w porównaniu do miesiączki..dlatego też musiałam brac hormony Edytowane przez london23

Cześć :)

U mnie na Śląsku ;) też piękna pogoda.

Zabieg się udał, męża mi dobudzili, dzisiaj wychodzi :)

super, a będziecie wiedzieć, czy przeszczep szpiku u tej dziewczynki się udał, dadzą wam znać? ona jest z USA tak? czyli ten bank komórek macierzystych jest na cały świat?

Muszę chyba i ja się zarejestrować do tego banku.

Gratuluję dzidziusia:)

Napisałam, że oddał szpik dla rocznej dziewczynki, ale gdzieś wcięło.

Nie wiem gdzie w Gliwicach kupić dobre pączki. Tradycji powinno stać się zadość :)

Moja mama mówiła wczoraj że w Lidlu po 49 groszy będą, jak ktoś chce kilogramy pączków nakupować. Ja kupiłam opakowanie faworków gotowych bo nie chce mi się smażyć. Jakieś ciasto na weekend upiekę.

Wy piszecie że nie wiecie kiedy macie okres płodny, a ja wiem co do godziny, serio:) ale to przez to że długo się staram, jeszcze nigdy się nie pomyliłam.

Może i mi się niedługo uda, naturalnie już pewnie nie, ale odkąd zaakceptowałam sytuację jest mi dużo lżej.