mirkamis 12.02.2015 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Moja sis miałam 35 jak pierwsze urodziła , drugie 36 oboje zdrowi .Wiadomo kruszynka swoje przeszła ale to przez lekarzy no i pisze zdrowi ale u niej ciągle jeszcze coś wyskoczyc może .Urodziła się na koniec 26 tyg początek 27 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 12.02.2015 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 No nic ..mój zostanie jedynakiem tak chciałam ...to mam chyba że los spłata mi figla bo świadomie się nie zdecyduję :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.02.2015 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 (edytowane) Ja od pewnego czasu zastanawiam się jak się wpada bo mnie to nie wychodzi .Zawsze kontrola Dobra jade po pąćki młoda wstała i chce zacząć świętowanie Edytowane 12 Lutego 2015 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 12.02.2015 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Mój mąż jeszcze starszy. Będziemy na starość dzieci wychowywać Mi już było b. wygodnie z 5-latką- sama się ubierze, zje, pobawi, luksus naprawdę. Nawet jak ostatnio b. źle się czułam to sama pilnowała, żebym odpoczęła i cicho się bawiła żebym zasnęła. Ja cały czas chcę drugiego dziecka. Uważam też, że jedynakowi źle. Mąż nawet o 3 już myśli, ale to chyba nie dla mnie, chociaż na macierzyńskich mogłabym spokojnie studia skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 12.02.2015 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Mirka ja 11lat brałam tab.hor. więc nie wiem co to kontrola nie umiem liczyc dni itd.. nigdy nie musiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.02.2015 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Jja na myślimy podobnie , chyba łatwiej za jak się jest młodszym mieć dzieci bo później to już za duzo mysli Londonka ja nie liczę Będę z [pół h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 12.02.2015 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Mirka zdecydowanie łatwiej, ale wśród moich znajomych taki trend jak u mnie. Ja nie mogłam mieć krótkiej przerwy, bo w 1.ciąży chorowałam na toksoplazmozę i musiałam czekać aż to cholerstwo ustąpi. A później wiadomo: 2 lata starań, poronienie itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 12.02.2015 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Qrcze fajnie Jjana ja jednak jestem za wygodna już , mój K ma 12lat chyba szybciej wnuki będę chowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.02.2015 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 mój w kwietniu 4 i jest bardzo samodzielny - ale nie chcę jedynaka. Uwierzycie, że nie lubię stanu ciąży? ok dziecko w brzuchu, ruchy itp - ale nie lubię stanu ciąży u siebie ( w ostatniej 3x w szpitalu i wymioty do 6 m-c) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.02.2015 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Jo... ja już od roku ponad słyszę ,ze się bierzecie do roboty :lol2: ..i wyjdzie na to ,ż ew końcu ja ta co nie chce Was ubiegnie :lol2:. Byłam u gina i wyniki są wyrokiem nie mogę brac tablet..horm :( :lol2::lol2::lol2: im bliżej lata tym bardziej chce przełożyć na za rok hahha tabletek czy w ogóle hormonów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 12.02.2015 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Magda ja się czułam strasznie. Do teraz mam mdłości - od 6.00 do 23.00, spać mi się chce też bardzo. A tu studia i praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.02.2015 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 no własnie o to chodzi - co innego żle się czuć w 1 ciązy jak można w domu leżeć i nic nie robić a co innego jak trzeba zadbać o dziecko pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.02.2015 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 u was też forum nawala??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.02.2015 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 wow dopiero teraz doczytałam kurcze dużo zachodu z tym oddaniem szpiku, jednak powinni zadbać o jakąś szybszą realizację, myślę ze więcej ludzi by było jjana trzymam kciuki za meża i dzidziusia twojego i oczywiscie tego ratowanego, wielka sprawa zjadłam jednego pączka, zamuliło mnie i był nie dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 12.02.2015 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 (edytowane) Magda nie mogę hormonów w jakiejkolwiek postaci Ja ciążę przeszłam jak pierdnięcie i poród również a i tak nie chce więcej tego doświadczyć , choć jeden minus był ......ale co tam Edytowane 12 Lutego 2015 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.02.2015 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Londoś jesteś stworzona do rodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 12.02.2015 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Reni masz złe nastawienie do pączków Mnie też nie ciągnie, bo się odzwyczaiłam - zawsze w Tłusty Czwartek się odchudzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 12.02.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 (edytowane) Niby tak jednak i tak podziękuję :lol2: to dzięki temu ,że od pierwszej miesiączki miałam ogromne problemy, ból brzucha ,wymioty ,utrata przytomności.......co miesiąc tan sam scenariusz szpital,kroplowka leki przeciw bólowe ..jak to lekarz określił przechodziłam mały poród ... więc jak przyszło mi rodzic naprawdę mojego syna to była to czysta przyjemnośc w porównaniu do miesiączki..dlatego też musiałam brac hormony Edytowane 12 Lutego 2015 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.02.2015 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 ja bym chciała bardzo - nawet 3 - tylko okres ciąży mógłby ktoś inny przejśći nie chodzi tu o jakies względy estetyczne broń boże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 12.02.2015 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Cześć U mnie na Śląsku też piękna pogoda. Zabieg się udał, męża mi dobudzili, dzisiaj wychodzi super, a będziecie wiedzieć, czy przeszczep szpiku u tej dziewczynki się udał, dadzą wam znać? ona jest z USA tak? czyli ten bank komórek macierzystych jest na cały świat? Muszę chyba i ja się zarejestrować do tego banku. Gratuluję dzidziusia:) Napisałam, że oddał szpik dla rocznej dziewczynki, ale gdzieś wcięło. Nie wiem gdzie w Gliwicach kupić dobre pączki. Tradycji powinno stać się zadość Moja mama mówiła wczoraj że w Lidlu po 49 groszy będą, jak ktoś chce kilogramy pączków nakupować. Ja kupiłam opakowanie faworków gotowych bo nie chce mi się smażyć. Jakieś ciasto na weekend upiekę. Wy piszecie że nie wiecie kiedy macie okres płodny, a ja wiem co do godziny, serio:) ale to przez to że długo się staram, jeszcze nigdy się nie pomyliłam. Może i mi się niedługo uda, naturalnie już pewnie nie, ale odkąd zaakceptowałam sytuację jest mi dużo lżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts