reni1980 02.07.2013 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 z dzieckiem to nie zakupy, zwłaszcza odzieżowe, mój syn nie cierpi ciuchowych sklepów, dlatego przed każdym siedzi na ławce z lodem, ale zdecydowanie wolę sama lub z M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2013 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 tak ma 6 lat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.07.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 hey Renito my mamy prawie rówieśnikówmój strszy nie narzeka na zakupy ale co chwilę słysze mamo siku, loda , frytki a mogę obejrzeć zabawkiWięc już wolę sama/Młodszy siedzi w wózku do czasu tak z 5 sklepów potem jest jazda Magda a co w sytuacji kiedy młodemu zechce sie do toalety na takim placu w Ch?pójdzie sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2013 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Karolek helloł nie, mój się posikał tak był zajęty zabawą, latałam po sklepie kupić nowe spodnie, majtki i skarpety:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2013 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Magda nawet sobie nie żartuj, raz kasa-dziecko kosztuje, dwa- brak pokojów, trzy zaczęłam studia, cztery- jezusie to wstawanie w nocy:bash::bash:, nie ma szans, choć mąż by chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2013 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 no tak ma obowiązki ale przy 2 czy 3 one sie nie zmieniają drastycznie, bo pracuje i już, u kobiety, kolejne dziecko to więcej obowiązków, ja kąpię, piorę, ciuchy szykuję, czeszę, lekcje odrabiam, obcinam paznokcie, nakrywam do snu, sprawdzam czy nakryte, czy oddycha, robię śniadanie, ubierammój maż np kiedy idzie spać to nigdy nie wejdzie czy dzieci są nakryte , ja zawsze, więc u kobiety 3 dziecko to 3 razy tyle roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.07.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 heh Reni to tak samo ja u mnie ;) u nas Galerii czy innych Centrach toaleta jest bardzo oddalona od zabawolanddi Stary by się pogubił a co dopiero dzieciak Więc nawet o 6 lata bym się obawiała Magda ja mam dwóch synów młodszy ma 2 i 5 mcy i od dziś dzielnie walcze z nocnikiem aż wstyd bo starszy miał nie całe 2 latka jak zapomniał co to pampek A ten to ciężki przypadek ale nie ukrywam ze ze mnie len myślę ze jak sie przyłożę to się naumiemy Reni mnie jeszcze zastanawia jak sie zmieścić np na wakacje w 5 osób w jednym aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2013 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 hmm pozostaje van:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2013 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Magda dzwoniłaś do BC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.07.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 hmm pozostaje van:lol2::lol2::lol2: mam dalekich znajomych którym przytrafiły się 2 pary bliźniaków i oni mają taki patent najpierw koleżanka jedzie vanem z dziećmi potem mąż busem z bagażami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2013 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 dokładnie po co skoro ja polezę, ostatnio mąż lezie po schodach do góry i od razu do łóżka, pytam : do dzieci to nawet nie pomyślisz aby pójść , od razu do łóżka, a on mi na to: Po co? przecież ty pójdziesz:jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.07.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Madzia ja mam już mus na ten nocnik bo młody od września idzie do przedszkolawięc będzie mi wstydchoć on będzie najmłodszy w grupie wiec może przymkną oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2013 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 mam dalekich znajomych którym przytrafiły się 2 pary bliźniaków i oni mają taki patent najpierw koleżanka jedzie vanem z dziećmi potem mąż busem z bagażami o kurna:jawdrop::jawdrop::jawdrop: żartujesz? czyli w takim wypadku u mnie tylko samolot, ale zapłać za wczasy dla 6 osób:jawdrop::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.07.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 dokładnie po co skoro ja polezę, ostatnio mąż lezie po schodach do góry i od razu do łóżka, pytam : do dzieci to nawet nie pomyślisz aby pójść , od razu do łóżka, a on mi na to: Po co? przecież ty pójdziesz:jawdrop::jawdrop: Same nauczyłyśmy dziadostwa pokazałyśmy że my zawsze i tak wszystko zrobimy i to najlepiej kiedyś brałam M na duże zakupy jedzeniowe ale od kiedy pojechałam sama i przytachałam 5 zgrzewek mineralnej to już ze mną nie jeździ bo wie ze sobie poradzę i to był bład czasem trzeba udać ,, nieporadne ,, bo potem człowiek idzie się zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.07.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 o kurna:jawdrop::jawdrop::jawdrop: żartujesz? czyli w takim wypadku u mnie tylko samolot, ale zapłać za wczasy dla 6 osób:jawdrop::jawdrop::jawdrop: nawet nie chcę znać kwoty:jawdrop: najlepsze ze teraz lecą na wakacje chciałam wziąć swoja siostrę 13 letnią Ale okazało się że nie ma takiej oferty dla rodzin 2 plus 3 musiałabym zapłacić za 2 plus 2 zdarzają się takie hotele które mają takie oferty ale to podobno rzadkość Czyli lepiej odrazu zrobic sobie 2 dwoje dzieci wyjdzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 02.07.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Reni za dużo bierzesz na siebie, przecież mąż też może pomóc przy dzieciach! U nas jest tak że albo jedziemy wszyscy do CH np, a jak ja zostaję z dziećmi to robię listę m i sam jeździ na spożywcze I tak zawsze kupi więcej rzeczy niż na liście jest Karolek powodzenia A tym Twoim dalszych znajomym to nie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.07.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 dla mnie szczytem głupoty jest to, ze za 2 latka linie samolotowe albo biura liczą tyle samo co za 13 latka. Dlatego w tym roku wakacje autem Niestety:bash: za 2,5 latka wybuliłam tyle samo co za 5,5 latka porażaka:eek: granica powinna byc min do 3 lat gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.07.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Jola to jest nic mam dobrą koleżankę która niedawno urodziła trojaczki 3 dziewczyny a tamci maja 4 chłopców z róznica wieku 1 rok :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.07.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 o qrka - nie wyobrażam sobie tak szczerze bez pomocy kogoś przy więcej niż 2 . Dla mnie hardcore Ale wiem ze maja pomoc rodziny Wiec jakoś to ogarniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.07.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 phi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts