Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moja córka w czasie wczorajszej powrotnej podróży wymyśliła, że musi kupić paniom do przedszkola balony-serduszka. Jakby któraś z Was szukała są w Empiku ;)

Reni u Zuzi Górskiej 10 % rabatu :)

Fajna skąd masz łóżko? Nie mam pomysłu na sypialnię, ale chcę chyba coś podobnego. Nie mam czasu pochodzić po sklepach, bo albo studia albo praca.

Magda Bliklego znalazłam. Pączki niestety miękkie nie były.

hej :)

ja dla odmiany mam z m ciche dni więc walentynki będą przepełnione miłością :sick: poza tym jakby było mało młoda mi się rozchorowała gorączkuję drugi dzień, młody na antybiotyku a my mieliśmy iść jutro na bal :bash: czy będę dużą egoistką jak zacznę oduczać młodego cyca żeby mieć trochę swobody???

jiana gratuluję :hug:

Nesska dzięki :) Gdy zakończyłam karmienie piersią, swoboda mnie wprost uderzyła :) Miałam zaplanowane wyjście na promocję książki, w nocy przyśniło mi się, że znowu karmię piersią. Byłam przerażona i prawie się popłakałam przez sen, że znowu nigdzie nie wyjdę ;)
:lol2::lol2::lol2:

Wow no aż tak to nie. W dzień już spoko ale w nocy co chwila :o Ehhh już sama nie wiem..

Nesska, uważam, że powinnaś robić to, co czujesz. Ja się nasłuchałam o karmieniu, dobrym działaniu itd. Karmiłam niemal przez łzy. Drugi raz błędu nie popełnię.

Ale ja to w ogóle z tych innych ;) Nie czytam forów dla kobiet w ciąży, bo taka ch...lera mnie bierze....

Uważam, że głupie są te baby - tylko piją sobie z dziubków. Mają "brzuszki" (ja mam brzuch), dzidzie (ja dziecko), jedzą "obiadki" lub gotują je "mężusiom". Nie czytam też blogów parentingowych, bo zwyczajnie szkoda mi czasu. A w kolejce do lekarza jestem jeydna, która czyta "Politykę" lub ksiązkę zamiast "Mama to ja" lub "Party". ;)

Nesska, przyznaję, że próbowałam, ale jak przeczytałam, że te babki nie jedzą serów pleśniowych, bo mogą zachorować (sorry, ale ser od którego można zachorować musi być z mleka niepasteryzowanego i kosztuje pewnie jakieś 60-70 zł/kg, a one twierdzą, że kupują używane rzeczy bo taniej) za to wpieprz...ją metkę tatarską ("co ma być to będzie") to aż mnie zatrzęsło.

W pierwszej ciąży zachorowałam na toksoplazmozę - już 2 lata przed nią nie jadłam tatara, starannie myłam owoce i warzywa, a moim "gwoździem" okazało się mięso z grilla. Wiem jakie jest to zagrożenie. Tatara nie jadłam już 8 lat i to będzie pierwsza rzecz jaką zjem po porodzie :)