reni1980 13.02.2015 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.02.2015 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Fajna kupiłaś juz narzuty, w Ikei jest jedną super ale droga 399, beżowy i szary kolor ma, piękna i malusie, mi się marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 13.02.2015 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.02.2015 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Cześć Dziewczyny jakie plany na walentynki? ja spędzam z największą moją miłością, super miłym, kochanym, uczuciowym, zawsze ekstra pachnącym, zawsze chętnym do pocalunku, nie chrapiącym w nocy... moim synem lat 3 i pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 13.02.2015 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 :rotfl::rotfl: .....to ja tak samo tyle ,ze lat 11 i 11miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.02.2015 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Hejo!!!!! Ja spędzam z 28 osobami na 30 , będą tańce i zabawa oczywiście wraz z moją najukochańszą sześciolatką i mężem , z kochanymi rodzicami i siostrzyczkami , urwiskami od cioci itd. cała familia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.02.2015 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 :lol2::lol2::lol2: każda widzę, że ma ambitne plany no nic - zapomniałam dodać, że posprzątac tez muszę jak na walentynki przystało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 13.02.2015 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Moja córka w czasie wczorajszej powrotnej podróży wymyśliła, że musi kupić paniom do przedszkola balony-serduszka. Jakby któraś z Was szukała są w Empiku Reni u Zuzi Górskiej 10 % rabatu Fajna skąd masz łóżko? Nie mam pomysłu na sypialnię, ale chcę chyba coś podobnego. Nie mam czasu pochodzić po sklepach, bo albo studia albo praca. Magda Bliklego znalazłam. Pączki niestety miękkie nie były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.02.2015 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 no i obiad ugotować i rzeczy poprasować itd . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 13.02.2015 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Ja właśnie skończyłam szykować obiad spadam teraz popracować ...a zapomniałam napisac ,ze zrobiłam te polędwiczki jednak moim nie smakowało ta musztarda francuska no nic więcej nie zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 13.02.2015 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 ja też robiłam, nam smakowało, tylko ja trochę rozcieńczyłam sos, bo moim zdaniem z samego mascarpone był za gęsty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.02.2015 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 (edytowane) Ja właśnie obiad nastawiłam szybko ogarniam i też jadę z młodą na basen , później wybrac jakieś okularki dla niej a przy okazji zahaczę o jakiś sklep niby przypadkiem i niby przypadkiem nie mam co jutro na siebie włożyć Edytowane 13 Lutego 2015 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 13.02.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 hej ja dla odmiany mam z m ciche dni więc walentynki będą przepełnione miłością poza tym jakby było mało młoda mi się rozchorowała gorączkuję drugi dzień, młody na antybiotyku a my mieliśmy iść jutro na bal czy będę dużą egoistką jak zacznę oduczać młodego cyca żeby mieć trochę swobody??? jiana gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 13.02.2015 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Nesska dzięki Gdy zakończyłam karmienie piersią, swoboda mnie wprost uderzyła Miałam zaplanowane wyjście na promocję książki, w nocy przyśniło mi się, że znowu karmię piersią. Byłam przerażona i prawie się popłakałam przez sen, że znowu nigdzie nie wyjdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.02.2015 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Nesska ja karmiłam pół roku i oduczyłam .Współczuję chorób i cichych dni , może mąż jutro na przeprosiny Cię zaskoczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 13.02.2015 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Nesska dzięki Gdy zakończyłam karmienie piersią, swoboda mnie wprost uderzyła Miałam zaplanowane wyjście na promocję książki, w nocy przyśniło mi się, że znowu karmię piersią. Byłam przerażona i prawie się popłakałam przez sen, że znowu nigdzie nie wyjdę :lol2: Wow no aż tak to nie. W dzień już spoko ale w nocy co chwila Ehhh już sama nie wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 13.02.2015 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Nesska, uważam, że powinnaś robić to, co czujesz. Ja się nasłuchałam o karmieniu, dobrym działaniu itd. Karmiłam niemal przez łzy. Drugi raz błędu nie popełnię. Ale ja to w ogóle z tych innych Nie czytam forów dla kobiet w ciąży, bo taka ch...lera mnie bierze.... Uważam, że głupie są te baby - tylko piją sobie z dziubków. Mają "brzuszki" (ja mam brzuch), dzidzie (ja dziecko), jedzą "obiadki" lub gotują je "mężusiom". Nie czytam też blogów parentingowych, bo zwyczajnie szkoda mi czasu. A w kolejce do lekarza jestem jeydna, która czyta "Politykę" lub ksiązkę zamiast "Mama to ja" lub "Party". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 13.02.2015 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 jiana widać mamy takie same podejście- jedyne blogi parentingowe jakie czytam to Ilonki i Yokasty innych nawet nie próbowałam a forum budowlane reszta nie dla mnie nie mam świra na punkcie macierzyństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 13.02.2015 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Nesska, przyznaję, że próbowałam, ale jak przeczytałam, że te babki nie jedzą serów pleśniowych, bo mogą zachorować (sorry, ale ser od którego można zachorować musi być z mleka niepasteryzowanego i kosztuje pewnie jakieś 60-70 zł/kg, a one twierdzą, że kupują używane rzeczy bo taniej) za to wpieprz...ją metkę tatarską ("co ma być to będzie") to aż mnie zatrzęsło. W pierwszej ciąży zachorowałam na toksoplazmozę - już 2 lata przed nią nie jadłam tatara, starannie myłam owoce i warzywa, a moim "gwoździem" okazało się mięso z grilla. Wiem jakie jest to zagrożenie. Tatara nie jadłam już 8 lat i to będzie pierwsza rzecz jaką zjem po porodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 13.02.2015 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 jjana, gratuluję Ja też będę pączkować Sery plesniowe jem, te niepasteryzowane też mleko niepasteryzowane piję bo inne mi zwyczajnie nie smakuje. Steki wcinam, może nie tak surowe jak mój mąż, ale na pewno nie są weel done Tak było w pierwszej ciąży, tak i teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts