fajna kobieta 17.02.2015 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 bratkaf u mnie 78 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 17.02.2015 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 oo super dzięki, to by się zgadzało, moja siostra ma w swoim zwykłym stole 76 cm więc to chyba jest standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.02.2015 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 moj stol zostal zrobiony na wys 90cm! patrze i mowie, ze nie pasuje mi wysokosc..jest za wysoki! na co stolarz- nie, jest ok, zrobilem wg standardu... tjaa chyba blatu kuchennego albo parapetow bedzie podcinanie nog jak przyjedzie stolarz konczyc schody...bo w tym czasie nie mial przy sobie sprzetu.. wybaczam mu wysokosc ale szerokosci niestety nie:bash: mialo byc 110 a jest 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 17.02.2015 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Jak mieliście z nim wszystko spisane/umówione, to czemu nie reklamowaliście, chodzi mi o szerokość stołu? Dlaczego zmniejszył szerokość stołu, źle zapisał? Fajne są takie szerokie stoły, te 100 cm to też jest chyba ok? Ja to mogę mieć max 80cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.02.2015 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 zle zapisal reklamowalam to mi moj powiedzial ze mam sobie dac spokoj..a stolarz ze moge sprzedac a on mi zrobi nowy stekam mojemu non stop, ze ten stol jest za waski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 17.02.2015 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Hey u mnie też pięknie słońce świeci ściągnęłam zasłony do prania i chciałam umyć okna ale za zimno i wieje Mój stół wysoki 80 cm , kurcze Mel 110 to wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.02.2015 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Ja poprzedni miałam 100 cm szeroki i tez był ok wiec nie stresuj sie Mmel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.02.2015 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Ci stolarze to w ogóle jacyś dziwni wszyscy sa...uzgadniałem z moim ze jak znajdę w dobrej cenie stelaże do konsolek to będe u niego robiła konsolki.Tylko teoretycznie rozmowa ale wymiary wziął.Kilka dni temu dzwoni ze juz konsolki gotowe!! :jawdrop:Tak tylko ze mi za stelaże w firmie walnęli 5 tys!!! :bash:Mowie mu ze przecież tylko rozmawialiśmy nawet zaliczki nie dawałam wiec po cholerę robił a on ze myślał ze ma robić to zrobił.No tępy jakis.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.02.2015 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Mój stół wysoki 80 cm , kurcze Mel 110 to wielki W szerokosci odpowiedni jest 110, bo jak postawie duze talerze i po srodku jedzenie to mam miejsce.. teraz mam 100 i na swieta musialam niezle kombinowac zeby z sensem wszystko poustawiac :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.02.2015 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Fajna, no to niezle...w goracej wodzie kapany widze ja na swojego nie moge do konca narzekac, bo on sie zajmuje tylko i wylacznie schodami.. stol zrobiony jest ladnie, ale jak to ja... w glowe wbite wymiary i koniec.. nerwica gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.02.2015 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Mmel ja przez 12 lat użytkowałem stol o szerokości 100 cm i dawał radę wiec luzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.02.2015 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Ide obiadek dokończyć.Dzisiaj śledzik nie zapominajcie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.02.2015 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 (edytowane) a czemu dzisiaj sledzik? jutro jest popielec.. dzisiaj ostatki edit... juz kumam [h=2]17 lutego przypadają ostatki, zgodnie ze staropolską tradycją, obchodzone przed Środą Popielcową. W zależności od regionu kraju, nazywane są też mięsopustem, podkoziołkiem czy śledzikiem[/h]zrodlo Edytowane 17 Lutego 2015 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 17.02.2015 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Hello kobiki, A ja z unnej beczki, zamawiałyście oststnio z zalando?Od piątku nie dostałem żadnego potwierdzenia (a w statusie że paczka wysłana.....).chyba będę musiał dzwonić....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.02.2015 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 czesc Lolek.. ja na zalando nigdy nie zamawialam..wiec nie pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 17.02.2015 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 helol ja wlasnie siedze u fryzjera jiz nie bede blondynka qrcze ciekawe co mi wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 17.02.2015 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Ide obiadek dokończyć.Dzisiaj śledzik nie zapominajcie!!!!![ATTACH=CONFIG]304870[/ATTACH] Taa a ja dzisiaj sama z młodym więc nici z śledzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 17.02.2015 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Hello kobiki, A ja z unnej beczki, zamawiałyście oststnio z zalando? Od piątku nie dostałem żadnego potwierdzenia (a w statusie że paczka wysłana.....). chyba będę musiał dzwonić....... od piątku to chyba nie tak długo, ja kiedyś coś zamawiałam i też nie pamiętam żeby coś przychodziło na maila, oni chyba wysyłają bez powiadomienia, ale pewna nie jestem. Zadzwoń do nich, ja dzwoniłam bo się w adresie machnęłam wszystko od ręki załatwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 17.02.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 dzwoniłem, i okazało się że coś w systemie na moim profilu było nie tak dlatego nic nie przyszło (za to buciki jutro będą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.02.2015 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Lolek , Women dzięki za info i zaangażowanie ...czytałam jednak ,ze właśnie ta grubośc lamparkietu jest zaletą, co do cyklinowania to wychodzi podobnie z przewagą na zwykły parkiet ,który składa się w połowie z pióra , którego też się nie zalicza do cyklinowania więc skoro ma 2cm gr odjąć 1cm na zamki ..no nic biore lamparkiet klepki dębowe o wymiarach 1cm- 6cm -30cm im mniejsze tym większe prawdopodobieństwo ,ze się nie porozchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts