Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

powiedz mi jeszcze czy ten trener podchodził indywidualnie do ciebie, mierzyłaś się ważyłaś itp. pytał o coś?

ostatnio strasznie mnie denerwuje moda na tych trenerów personalnych, każdy kto może robi uprawnienia, na siłowni już nawet instruktor nie podejdzie, bo nie wykupiłaś u niego zajęć. Jak chodziłam na siłownię to widziałam jak koleś przeprowadzał zajęcia i kto nie przyszedł to wykonywał to samo:/

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja ćwicze razem z mężem albo razem na siłowni, albo on wchodzi na góre na siłownię a ja na dole odpalam filmiki, Chodakowskiej jakoś nie lubię, ale ćwiczę planami treningowymi dziewczyna na blogu układa codziennie jest coś innego więc się nie nudzi i nie boli mnie kręgosłup jak po Chodakowskiej

Ile razy w tygodniu będziesz chodziła? Ja od marca ruszam z powrotem z ćwiczeniami, teraz czekam na kartę benefit

ja mam multisport ale w tej co chodze nie obowiązuje

2x w tyg z nim i przynajmnie 1 x sama na godzinę

a dostęp do siłowni i zajęc wszystkim mam non limit kiedy i o której chce

powiedz mi jeszcze czy ten trener podchodził indywidualnie do ciebie, mierzyłaś się ważyłaś itp. pytał o coś?

/

to jest tak, że wykupiłam z nim na miesiąc ileś tam treningów i on indyuwidualnie ustala w zależności od osoby

mierzenie i ważenie na tej specjalnej wadze i obwody

i to jest tak, że on stoi koło mnie i pokazuje, tlumaczy, liczy - no cały czasem ze mną.

Mój mąż się smieje, że jak przestałam opłacać nianię to teraz opłacam trenera - ale motywacja z takim jest bardzo duża.

W domu nie dawałam rady sama nawet 15 min.

Ja ćwicze razem z mężem albo razem na siłowni, albo on wchodzi na góre na siłownię a ja na dole odpalam filmiki, Chodakowskiej jakoś nie lubię, ale ćwiczę planami treningowymi dziewczyna na blogu układa codziennie jest coś innego więc się nie nudzi i nie boli mnie kręgosłup jak po Chodakowskiej

Diana mogłabyś podać linka do tego bloga.

Ja chyba w weekend męża zagonię do ćwiczenia z Chodakowską, ciekawe czy da radę.