bratkaf 18.02.2015 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 powiedz mi jeszcze czy ten trener podchodził indywidualnie do ciebie, mierzyłaś się ważyłaś itp. pytał o coś? ostatnio strasznie mnie denerwuje moda na tych trenerów personalnych, każdy kto może robi uprawnienia, na siłowni już nawet instruktor nie podejdzie, bo nie wykupiłaś u niego zajęć. Jak chodziłam na siłownię to widziałam jak koleś przeprowadzał zajęcia i kto nie przyszedł to wykonywał to samo:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 18.02.2015 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 hey ale od rana dzisiaj fitt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 18.02.2015 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 A ja ćwicze sama:) ale nie mam takich fajnych spodni do ćwiczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.02.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Hejka laski!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 18.02.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 ja niestety nie mam takiej motywacji żeby samej ćwiczyć więc wolę zapłacić i wtedy wiem, że muszę iść. Czasami biegam z mężem, ale nieregularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.02.2015 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 U mnie na siłowni jest tak ze sa trenerzy personalni przez cały tydzień i ćwiczą z klientami za kasę a raz w tygodniu w środę pełnia dyżur od 17-21 za darmo i wtedy można pytać ich o wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.02.2015 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Oj sama w domu to ja tez bym nie dała rady...ale wczoraj był u nas znajomy ćwiczy dwa miesiące z Chodakowska jakieś turbo spalanie czy cos takiego i 8 kg juz na minusie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.02.2015 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Ja sama w domu wolę robię skalpel Chodakowskiej najbardziej mi podchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.02.2015 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 ja też laski zaczęłam z chodakowską, niestety ćwiczyłam tylko raz bo już dwa dni chodzić po schodach nie moge i siadać, ale dziś znowu działam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 18.02.2015 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Ja ćwicze razem z mężem albo razem na siłowni, albo on wchodzi na góre na siłownię a ja na dole odpalam filmiki, Chodakowskiej jakoś nie lubię, ale ćwiczę planami treningowymi dziewczyna na blogu układa codziennie jest coś innego więc się nie nudzi i nie boli mnie kręgosłup jak po Chodakowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.02.2015 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Renia ty niedawno kupowałas expres ciśnieniowy,prawda? Jestes zadowolona? Jaki to model? Znajomi chcą kupic i szukają z polecenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.02.2015 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Ile razy w tygodniu będziesz chodziła? Ja od marca ruszam z powrotem z ćwiczeniami, teraz czekam na kartę benefit ja mam multisport ale w tej co chodze nie obowiązuje 2x w tyg z nim i przynajmnie 1 x sama na godzinę a dostęp do siłowni i zajęc wszystkim mam non limit kiedy i o której chce powiedz mi jeszcze czy ten trener podchodził indywidualnie do ciebie, mierzyłaś się ważyłaś itp. pytał o coś? / to jest tak, że wykupiłam z nim na miesiąc ileś tam treningów i on indyuwidualnie ustala w zależności od osoby mierzenie i ważenie na tej specjalnej wadze i obwody i to jest tak, że on stoi koło mnie i pokazuje, tlumaczy, liczy - no cały czasem ze mną. Mój mąż się smieje, że jak przestałam opłacać nianię to teraz opłacam trenera - ale motywacja z takim jest bardzo duża. W domu nie dawałam rady sama nawet 15 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.02.2015 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Fajna jestem bardzo zadowolona, mało roboty przy nim , ale tylko dlatego ze mleko ciągnie z kartona, nie każdy takie rozwiazanie lubi, mi bardzo się sprawdziło ja mam krups 8041 chyba musiałabym w domu spisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.02.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 a co się wklada do kartona? rurke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.02.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 A ja myślałam Renia ze ty masz DeLoghi ? :eek:No ale skoro polecasz ten Krups to im powiem ze jest ok.Dzieki bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 18.02.2015 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Ja ćwicze razem z mężem albo razem na siłowni, albo on wchodzi na góre na siłownię a ja na dole odpalam filmiki, Chodakowskiej jakoś nie lubię, ale ćwiczę planami treningowymi dziewczyna na blogu układa codziennie jest coś innego więc się nie nudzi i nie boli mnie kręgosłup jak po Chodakowskiej Diana mogłabyś podać linka do tego bloga. Ja chyba w weekend męża zagonię do ćwiczenia z Chodakowską, ciekawe czy da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.02.2015 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Powiedzcie mi gdyby szafki wiszące-witrynki były ciut inne od szafek -witrynek na wyspie tzn. kolor ten sam tylko grubszy szpros i troszkę frez inny był by dramat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.02.2015 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 no rurkę, dzieki temu zużywasz mleka tyle ile podaje ekpres, jak miałam do pojemnika to potem do zlewu reszta, po roku się uzbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 18.02.2015 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Diana mogłabyś podać linka do tego bloga. Ja chyba w weekend męża zagonię do ćwiczenia z Chodakowską, ciekawe czy da radę. http://tipsforwomen.pl/wydarzenia/ ja teraz pompuje pośladki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.02.2015 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 (edytowane) Fajna, moze sie myle, ale De'Longhi i Krups to jedna marka,.. ja mam de longhi (kupowany w NO) a widze ze w PL jest pod nazwa krups.. Edytowane 18 Lutego 2015 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts