Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka !!!!

Londonka miszczu jesteś:lol2::lol2: super :D.

Lolek ja szukam takiej eleganckiej ale w takim stylu co i na sportowo można ubrać:lol2: jak rozumiesz babę o co mi chodzi to git :D.

Kurde wiecie jaki sajgon w domu mam , zaczęłam prasować i nie skończyłam teraz mi to leży porozwalane .Została mi godzina na załatwienie tego .

Mela próbuję złapać jak najładniejsze ujęcie koloru :)

Magda w pasmanterii ostatni kawałek , szkoda bo bym zrobiła drugą do jadalni :yes:

powiem Ci , że ten materiał na żywo jest jeszcze piękniejszy nie umiem zrobić dobrego zdjęcia ale wierz mi :)

Edytowane przez london23

Lolek dzięki :hug:

Podjadę zapytam może się uda ..:yes: choć jak kupowałam to mi mówiła, ze to bardzo stara dostawa ,ja jednak byłam przekonana ,ze i tak to na próbę i nic z tego nie będzie :lol2: więc wzięłam ten skrawek .

Co do kuchni nie patrzeć na te stojącą samotną-szafeczkę , jednak jedziemy i będę kupowała dodatkowe witrynki

Jeżeli się nie uda z tym materiałem to wezmę najbardziej podobny niebieski

Edytowane przez london23

Love ya :hug::hug:

Oki kochane dzisiaj się biorę z mamai za te skarcone zasłony , spróbujemy górą dodac gruby biały pas co je trochę ożywi , zbliży do rolet jadania-kuchnia :lol2: i tym samym może lepiej będzie się układał .Zrobimy na tunel , pózniej dodamy przelotki jak będzie ładnie :yes::yes:

.....wybaczcie ale ciężko mi z niego zrezygnować :) jak już go mam kasa popłynęła to spróbuje z niego wyciągnąć ile się da :lol2: