Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No ale szybciej niż szczoteczką i dokładniej czy nie???Muszę na komunię mieć błysk w domu to poinwestuję w gadżety :D.Schody też chciałam mieć zrobione ale jak ten co zwiał powiedział ,że nas ok 30 tyś. szarpną to powiedziałam mężowi ,że wolę auto.On liczył na ok 20 ,ale mnie i tyle szkoda dać ,pocieszający jest fakt ,że to na lata :D

Raz na tydzień to karcherem będę :D.Szczoteczką co miesiąc- dwa , ale ja nie umiem patrzeć jak one chociaż trochę brudne.Niestety mam płytki w jadalni,kuchni łazience i wiatrołapie więc trochę do czyszczenia jest .Dlatego szukam czegoś co mi ułatwi :D

a jak czyścisz szczoteczką to jakiego płynu/roztworu używasz?

na scianach w lazience tez czyscisz?

hej :)

magda w czym ćwiczysz na siłowni??? ja się wybieram bo mój m się zapisał i jeszcze sobie trenera wziął przecież nie mogę być gorsza, on będzie fruwał a ja tylko z tymi dziećmi w domu siedzę :mad: (ps ile płacisz za trenera?)

nie mam z kim iść na pole dance a samej to mi się nie chce :sick:

ok dzięki, bede musiala na swieta troche poszalec z czyszczeniem. Jak uzwyasz cifa z wybielaczem to nie odbarwia sie fuga, ja mam szara na podlodze?

Dziewczyny a czym czyscicie piekarnik? Mamy jakis plyn, ale i tak nie za bardzo dziala, najgorsze jest to ze te kropki tluszczu sa po bokach piekarnika a tam jest kratka (po niej jezdza np. blaszki) jak to wyczyscic?