london23 26.02.2015 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Magda pisałam jakiś czas temu o nowych vivianach zielone mnie kusiły do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.02.2015 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Tez myślałam o jaśniejszym,cos jak na tych zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.02.2015 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 ja mam z piekarnikiem problem, ujebany jak nie wiem co, jedyne miejsce które woła o pomstę do nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 26.02.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Fajna jak musisz szare to zrób z ciemną lamówką , ja jednak poszłabym w kolor coś żeby ożywic ten dom , już Ci kiedyś pisałam , chyba w pokoju Córki .Ja mam szaro-biało -czarno i wydawało mi się piękni ale jak teraz mieszkam i patrzę na to w dzień w dzień mam dość.Widziałaś moją niebieską roletę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.02.2015 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 ja nie mam nic przeciwko kolorowi, ale raczej na rzeczach nie drogich, szybkich do wymiany, np poduszki, no rolet w moim przypadku za 3 klocki nie zafudowałabym w kolorze np różu czy błękitu, zasłony owszem, czy kwiaty jak widzimy na foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.02.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Fajna o własnie o taki mi chodzi:) pasowałaby Ci tez do salonu Nesska (8 treningów tyle co niania za mc ) a cwiczę w leginsach i koszulka zwykła z kappahl mam teraz a drugi zestaw z Hm - ale nic bawełna tylko ta tkanina taka co nie widac mokrych plam np na tyłku buty do biegania i stanik. Powiem Ci , ze gdyby nie ten trener to nadal nienawidze siłowne a tak to doslownie sama tam idę chętnie Londoś a widzisz musiałam ominąc wpis - właśnie oglądam co ciekawego jeszcze w ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.02.2015 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Renia chodziło o to, że rolety moga być białe a np lamówka miętowa - będzie pasowało do wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 26.02.2015 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 na dole ten tłuszcz jak nie zejdzie od plynu to dobrze sie czysci skrobakiem do szkla, takie co i do plyty kuchennej, ale po bokach to tragedia, tam nie ma dojscia. Kiedys w starym mieszkaniu wzielam sie za czyszczenie piekarnika, nawet szybe odkrecilam by umyc z tluszczu i na koniec chcąc założyc ja z powrotem pobilismy, roztrzaskala sie na drobny mak:) ale piekarnik dobrze dzialal i bez tej jednej szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 26.02.2015 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Ja mam problem w piekarniku z tą blachą .Kiedyś czytałam że najlepiej doczyścić dobrym środkiem do czyszczenia grilla . Bratkaf ja mam fugi prawie białe więc mi nie odbarwia ale kolorowe już ci niestety tak załatwi że będziesz mieć plamy. Czy ten szrobeż też jest taki dołujący jak szary ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.02.2015 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Bratkaf to jest rewelacja do piekarnika ale niestety tylko w Anglii można kupic....Mojej matce tak wyczyścił piekarnik ze wyglada jak ze sklepu a ma ze 20 lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 26.02.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Fajna też taki mi się podoba , każdy ładny kolor:yes: Renia ale szare nie znaczy ,ze zawsze będzie dobrze i kasa nie będzie zmarnowana , tak można powiedzieć tylko o białym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.02.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90258062/ oo nawet roleta rzymska w ikea - ciekawe jak wygląda na żywo - jakaś nowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.02.2015 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 kurcze serio? a na necie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.02.2015 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 ja nie mam nic przeciwko kolorowi, ale raczej na rzeczach nie drogich, szybkich do wymiany, np poduszki, no rolet w moim przypadku za 3 klocki nie zafudowałabym w kolorze np różu czy błękitu, zasłony owszem, czy kwiaty jak widzimy na foto Obiema rakami sie pod tym podpisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.02.2015 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Nie wiem Renia nigdy nie szukałam....Zawsze biorę od matki pożyczam.:pJest rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 26.02.2015 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Chyba do Yokasty trzeba napisać może nam wyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.02.2015 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Nie wiem Renia nigdy nie szukałam....Zawsze biorę od matki pożyczam.:pJest rewelacyjny a moze bś tak kupiła wiecej i koleżance wysłała, ja mam okropny piekarnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.02.2015 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Chyba do Yokasty trzeba napisać może nam wyśle o właśnie anna maria jest w UK teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.02.2015 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Ale gdzie bym kupiła????:oMojej matce koleżanka przywiozła z Anglii ja nie mam tego płynu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 26.02.2015 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 A moim zdaniem od pra czasów białe były firany , zasłony zawsze kolorowe , a dzisiaj moda na mdłośc- szarośc roleta to nie firana tylko zasłona więc dla mnie samo przez się mówi ,ze kolor może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts