Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajna jak musisz szare to zrób z ciemną lamówką , ja jednak poszłabym w kolor coś żeby ożywic ten dom , już Ci kiedyś pisałam , chyba w pokoju Córki .Ja mam szaro-biało -czarno i wydawało mi się piękni ale jak teraz mieszkam i patrzę na to w dzień w dzień mam dość.Widziałaś moją niebieską roletę?

Fajna o własnie o taki mi chodzi:) pasowałaby Ci tez do salonu

Nesska (8 treningów tyle co niania za mc ;) ) a cwiczę w leginsach i koszulka zwykła z kappahl mam teraz a drugi zestaw z Hm - ale nic bawełna tylko ta tkanina taka co nie widac mokrych plam np na tyłku :) buty do biegania i stanik.

Powiem Ci , ze gdyby nie ten trener to nadal nienawidze siłowne a tak to doslownie sama tam idę chętnie

Londoś a widzisz musiałam ominąc wpis - właśnie oglądam co ciekawego jeszcze w ikea

na dole ten tłuszcz jak nie zejdzie od plynu to dobrze sie czysci skrobakiem do szkla, takie co i do plyty kuchennej, ale po bokach to tragedia, tam nie ma dojscia.

Kiedys w starym mieszkaniu wzielam sie za czyszczenie piekarnika, nawet szybe odkrecilam by umyc z tluszczu i na koniec chcąc założyc ja z powrotem pobilismy, roztrzaskala sie na drobny mak:) ale piekarnik dobrze dzialal i bez tej jednej szyby

Ja mam problem w piekarniku z tą blachą :bash: .Kiedyś czytałam że najlepiej doczyścić dobrym środkiem do czyszczenia grilla .

Bratkaf ja mam fugi prawie białe więc mi nie odbarwia ale kolorowe już ci niestety tak załatwi że będziesz mieć plamy.

Czy ten szrobeż też jest taki dołujący jak szary ??