fajna kobieta 26.02.2015 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Moja kuzynka przyjeżdża pod koniec marca ale nie chce jej fatygować bo z malutkim dzieckiem jedzie...Jak była przed świetami to poprosiłam ja o szampon i odżywkę a ona kupiła mi dwie butle po 500 ml każda aż mi głupio było ze musiała to targać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 26.02.2015 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Ja za Twoją namową Londoś też chce kolor do tej mojej sypialni wprowadzić ,ale jakoś się jeszcze za to nie zabrałam . Teraz czeka mnie malowanie tej klatki i dołu.Stwierdziłam ,że pokój telewizyjny czeka na przypływ gotówki i dopiero wtedy będę go robić tak jak sobie wymarzyłam .Na czas komunii zamknę na klucz i nikt tam nie wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.02.2015 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 londos pewnie ze moze byc, chodzi mi o to ze zasłona do mojego salonu w ikei kosztuje 160 zł a roleta na moje okno 1500 zł, rozumiesz? kupię roletę w pudrowym różu i po roku mi sie znudzi i maż mnie zajebie, kupię rożową zasłonę, po roku wyrzucę i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.02.2015 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Niby tak Londos ale rolety robisz praktycznie dożywotnio a zasłony firany można i kilka razy w roku zmieniać wiec chyba ważne zeby ta baza( roleta) była niezobowiązująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 26.02.2015 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Ja mam problem w piekarniku z tą blachą .Kiedyś czytałam że najlepiej doczyścić dobrym środkiem do czyszczenia grilla . Bratkaf ja mam fugi prawie białe więc mi nie odbarwia ale kolorowe już ci niestety tak załatwi że będziesz mieć plamy. Czy ten szrobeż też jest taki dołujący jak szary ?? nie bardzo działa ten środek niestety, tzn trochę pomoże, ale blaszka nie będzie niestety jak nowa, spróbuj tym skrobakiem, on nie rysuje Szare fugi są ok, aż tak się nie brudzą, ale też uważamy bardzo, na bieżąco wycieram jak się coś rozleje i nie włazimy w butach. Bratkaf to jest rewelacja do piekarnika ale niestety tylko w Anglii można kupic....Mojej matce tak wyczyścił piekarnik ze wyglada jak ze sklepu a ma ze 20 lat! [ATTACH=CONFIG]306287[/ATTACH] jak bedziesz miała możliwość zakupu tego plynu to daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.02.2015 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 spr czy w DE jest to Wam wyśłę ale mój mi przywoził inne specyfiki i niestety ideału nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.02.2015 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 W DE nie ma Magda sprawdzałam....Ale gdyby któraś zamawiała to ja tez bardzo chętna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.02.2015 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 I co magda kostka wybrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.02.2015 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Ale gdzie bym kupiła????:oMojej matce koleżanka przywiozła z Anglii ja nie mam tego płynu. Mozna kupic na TU fajna to ten ?? edit teraz niedostepny ale juz go kilka razy na all widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 26.02.2015 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 (edytowane) Dziewczyny oki co do ceny nawet nie dyskutuje paranoja ,ze tyle chcą za roletę ale nie wierzę ,ze jak ją zrobicie i niech będzie w szary będziecie miały ją dożywotnio , w życiu teraz jest na to moda dożywotnio są zasłony i firany z woalu rolety , makarony, ekrany to tylko chwila..... o i jeszcze wachlarze był po drodze Edytowane 26 Lutego 2015 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.02.2015 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Można ale nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.02.2015 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 z kolorem to ja chyba wole poszaleć dzie indziej - poduszki zasłony narzuty dodatki itp.Takie rzeczy co nie kosztują drogao i w każdej chwili bez żalu oddam albo wyrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.02.2015 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Renia no chyba tak tzn na żywo muszę jechać mój mi mówi ze mam patrzeć od razu za oświetleniem "tanim" hahhaah:rolleyes::rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.02.2015 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 "tanim" aha no to ci doradził londoś pewnie nie dożywotnio ale na 3-4 lata jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 26.02.2015 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Skasowałam ,bo mam ciężki dzień z pisaniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 26.02.2015 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Hej wszystkim!! Fajna, jeśli mogę się wtrącić do rolet to Robiłabym jaśniuteńkie szare, takie półprzezroczyste żeby wyglądało lekko a do tego czarna lamówka. Kolor to bardziej w dodatkach - co sezon można wtedy inny wprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 26.02.2015 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Dobra nie przekonam Was choć myślę ,że taki jasny pudrowy-róz na pewno przez te trzy lata się nie znudzi , zawsze na zmianę można mieć zasłony , firany bo oki mocniejszy kolor może rzeczywiście zmęczyć lub ograniczać ...jeżeli ma być tylko bezpiecznie to widzę biały + jakaś lamówka , nie szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.02.2015 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 londos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 26.02.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Mnie się wszystko nudzi po miesiącu - taki typ.Tylko mąż od 10 lat ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.02.2015 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Mirka całe szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts