Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja za Twoją namową Londoś też chce kolor do tej mojej sypialni wprowadzić ,ale jakoś się jeszcze za to nie zabrałam .

Teraz czeka mnie malowanie tej klatki i dołu.Stwierdziłam ,że pokój telewizyjny czeka na przypływ gotówki i dopiero wtedy będę go robić tak jak sobie wymarzyłam .Na czas komunii zamknę na klucz i nikt tam nie wejdzie :D

Ja mam problem w piekarniku z tą blachą :bash: .Kiedyś czytałam że najlepiej doczyścić dobrym środkiem do czyszczenia grilla .

Bratkaf ja mam fugi prawie białe więc mi nie odbarwia ale kolorowe już ci niestety tak załatwi że będziesz mieć plamy.

Czy ten szrobeż też jest taki dołujący jak szary ??

nie bardzo działa ten środek niestety, tzn trochę pomoże, ale blaszka nie będzie niestety jak nowa, spróbuj tym skrobakiem, on nie rysuje

Szare fugi są ok, aż tak się nie brudzą, ale też uważamy bardzo, na bieżąco wycieram jak się coś rozleje i nie włazimy w butach.

Bratkaf to jest rewelacja do piekarnika ale niestety tylko w Anglii można kupic....Mojej matce tak wyczyścił piekarnik ze wyglada jak ze sklepu a ma ze 20 lat! [ATTACH=CONFIG]306287[/ATTACH]

jak bedziesz miała możliwość zakupu tego plynu to daj znac

Dziewczyny oki co do ceny nawet nie dyskutuje paranoja ,ze tyle chcą za roletę :o ale nie wierzę ,ze jak ją zrobicie i niech będzie w szary będziecie miały ją dożywotnio , w życiu teraz jest na to moda ;) dożywotnio są zasłony i firany z woalu ;) rolety , makarony, ekrany to tylko chwila.....;) o i jeszcze wachlarze był po drodze Edytowane przez london23

Dobra nie przekonam Was choć myślę ,że taki jasny pudrowy-róz na pewno przez te trzy lata się nie znudzi , zawsze na zmianę można mieć zasłony , firany ;) bo oki mocniejszy kolor może rzeczywiście zmęczyć lub ograniczać ;)

...jeżeli ma być tylko bezpiecznie to widzę biały + jakaś lamówka , nie szary