gośka.Ł. 27.02.2015 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 W jadalni będzie biała. Nad kuchnią się zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.02.2015 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Renia nie no 4tyś na pralkę , przecież to tylko pralka każda pierze tak samo jak ze zmywarką skusiłam się na markę , cenę bo pewnie będzie lepsza , i dupa tak samo nie domywa uwalonych widelców czy łyżek, garnkow jak każda inna od znajomych;) nie no jest róznica, moja ma 20 letnia gwarancję a na bęben dozywotną, poza tym jest stalowa, ostatnio miele ogłosiło konkurs na najstarszą pralkę, wygrał facet który miał ją 20 lat i dostał nowa, ja miałam kilka pralek i teraz widzę róznicę, jak mam tę moją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.02.2015 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 W jadalni będzie biała. Nad kuchnią się zastanawiam. aha, no w kazdym razie mozesz miec inne kolory, spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 27.02.2015 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Na kieliszki stawiam nr 1 najładniejsze gośka a nie możesz jakiejś płachty powiesić i obaczyć jak to wizualnie Reni skończe dziś twoje zamówienie, rolety już są gotowe jeszcze podusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 27.02.2015 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Renia nie no 4tyś na pralkę , przecież to tylko pralka każda pierze tak samo jak ze zmywarką skusiłam się na markę , cenę bo pewnie będzie lepsza , i dupa tak samo nie domywa uwalonych widelców czy łyżek, garnkow jak każda inna od znajomych;) A domywanie nie zależy od ułożenia naczyń w zmywarce? U mnie jak się dotykają to nie domyje, a tak to nie narzekam. Na sztućce mam osobną szufladę i super sprawa. I jeszcze jedno chemię daje tak jak producent zaleca.Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.02.2015 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 a nawet było tak ze moja kosztowała 4200 chyba a było w media bez vatu i dałam 3500, no sorki a widziałam samsungi w tej cenie to juz wolę miele, tylko ważne aby mieć zwykły model nie jakieś elektroniczne rzeczy typu wyswietlacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 27.02.2015 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Czyli co zamówić szarą??? Czy już nie zmieniać i zostawić wszędzie białe. :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.02.2015 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 A domywanie nie zależy od ułożenia naczyń w zmywarce? U mnie jak się dotykają to nie domyje, a tak to nie narzekam. Na sztućce mam osobną szufladę i super sprawa. I jeszcze jedno chemię daje tak jak producent zaleca.Niestety tzn? bo nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.02.2015 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Czyli co zamówić szarą??? Czy już nie zmieniać i zostawić wszędzie białe. :bash: ja bym powiesiła rózne właśnie po to aby oddzielić, biała i szara dobry komplet, zresztą jak nie dasz tak będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 27.02.2015 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 W jadalni będzie biała. Nad kuchnią się zastanawiam. w kuchni zrób szarą w białej ramce a w jadalni białą w szarej ramce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 27.02.2015 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.02.2015 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 przecież to tylko pralka każda pierze ech londoś moja kochana, takie gadanie jest bez sensu, sorki auto też każde jeździ i te za 4 tyś (moze nie zawsze odpala) i te za 200 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.02.2015 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Na kieliszki stawiam nr 1 najładniejsze gośka a nie możesz jakiejś płachty powiesić i obaczyć jak to wizualnie Reni skończe dziś twoje zamówienie, rolety już są gotowe jeszcze podusie super, jak skończysz daj znać i wycenę, bo ja nawet nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 27.02.2015 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 super, jak skończysz daj znać i wycenę, bo ja nawet nie wiem :lol2: dobra mam też próbki szarych tkanin dla Ciebie to razem wyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 27.02.2015 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Nie ramek nie będzie. Mają być minimalistyczne. Gdyby ja tylko decydowała w ogóle bym nic w oknach nie robiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 27.02.2015 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 tzn? bo nie wiem Wydaje mi się, że jak zmywarka nie domywa naczyń to jest to kwestia ułożenia naczyń.Przynajmniej u mnie tak jest. A co do chemii to dlatego napisałam, że niestety daję tak jak zaleca producent, bo wydaje mi się, że potem te wszystkie środki zjadamy z talerza. Namotałam coś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.02.2015 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Wydaje mi się, że jak zmywarka nie domywa naczyń to jest to kwestia ułożenia naczyń.Przynajmniej u mnie tak jest. A co do chemii to dlatego napisałam, że niestety daję tak jak zaleca producent, bo wydaje mi się, że potem te wszystkie środki zjadamy z talerza. ale napisz właśnie jak zaleca, bo ja nie wiem a moze źle daję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.02.2015 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 :lol2: dobra mam też próbki szarych tkanin dla Ciebie to razem wyśle super bo ja te do sypialni tez bede zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 27.02.2015 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 gośka to moim zdaniem możesz pomieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.02.2015 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 A domywanie nie zależy od ułożenia naczyń w zmywarce? U mnie jak się dotykają to nie domyje, a tak to nie narzekam. Na sztućce mam osobną szufladę i super sprawa. I jeszcze jedno chemię daje tak jak producent zaleca.Niestety Mam też osobną szufladę na sztucce nigdy jeszcze nie miałam całej zmywarki za mało nas jest staram się nawet przed włożeniem ręcznikiem papierowym przetrzeć naczynia ,nie mam więc zaschniętego jedzenia a i tak są brzydko umyte;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts