reni1980 27.02.2015 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 pomieszaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 27.02.2015 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Czyli dzwonię i mieszam kobiecie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.02.2015 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Mam też osobną szufladę na sztucce nigdy jeszcze nie miałam całej zmywarki za mało nas jest staram się nawet przed włożeniem ręcznikiem papierowym przetrzeć naczynia ,nie mam więc zaschniętego jedzenia a i tak są brzydko umyte;) a jakie tabletki używasz? bo jak ja mam zaschnięte ale tylko po sosie do spagettti i talerz stoi dobę to też nie domywa, ale to jedyny przypadek, jeśli nic nie jest zaschnięte to musi domyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.02.2015 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Czyli dzwonię i mieszam kobiecie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.02.2015 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Renia moja Amica miała 18 lat i dopiero padła , ładowana od góry, nigdy nie naprawiana i pewnie teraz by wystarczyło coś tam wymienić i by chodziłą , jednak chciałam już nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 27.02.2015 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Mam też osobną szufladę na sztucce nigdy jeszcze nie miałam całej zmywarki za mało nas jest staram się nawet przed włożeniem ręcznikiem papierowym przetrzeć naczynia ,nie mam więc zaschniętego jedzenia a i tak są brzydko umyte;) To może wina tabletek, u mnie nie domywa tylko jak coś zaschnie (np sos) i to zazwyczaj wtedy jak sie talerze w danym miejscu zetkną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.02.2015 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Ja wszystko z finiisha , naprawdę staram się wszystko zetrzeć zanim włożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.02.2015 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Ja wszystko z finiisha , naprawdę staram się wszystko zetrzeć zanim włożę jak dla mni eto najgorsze tabletki, zawsze wtedy mam niedomyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 27.02.2015 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Poszło w kuchni będą szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.02.2015 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Wydaje mi się ,z eto nie tabletki zwyczajnie zmywa jak większość zmywarek i nie warto było dawac ponad 3tyś trzeba było kupic za 1 tyś pare i było by too samo a za resztę kupiłabym coś fajniejszego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.02.2015 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Ivy to jakie ?? ale tak czy siak za tę kase powinna myc bez tabletek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 27.02.2015 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Ja używam Fairy i wszystko umyte dokładnie. Nawet na szybkim programie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 27.02.2015 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 ale napisz właśnie jak zaleca, bo ja nie wiem a moze źle daję Renia normalnie daję, sól, tabletki i nabłyszczacz.. Wiem, że niektórzy rezygnują np. z nabłyszczacza i przez to np. im się naczynia nie dosuszają.Metodą prób i błędów ustawiłam sobie tylko pobór nabłyszczacza, bo tak skrzypiały naczynia, że szok. Ja mam finish, był tu u Reni chyba kiedyś casting na chemię do zmywarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 27.02.2015 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 O widzicie, u mnie zmywarka Ariston, tabletki z Tesco (daję 1/2 tabletki na zmywanie - w zupełności wystarcza), naczynia stoją aż się zmywarka uzbiera, bywa, że dwa dni. I wszystko domyte. Zastanawia mnie tylko to o czym piszecie, że zaschnięte. Jak się zmywarkę zamyka to jak to wam zasycha? Sporadycznie sztućce pojedyncze nie są domyte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 27.02.2015 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Aha, czasami tabletki nie dam i też wszystko umyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 27.02.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Cześć. I ja się włączę Pralkę mam kupioną 10 lat temu - jakaś zwykła marka, bez szaleństw. W zeszłym roku się zepsuła. Wymiana czegoś za 50 złotych i nadal śmiga. Zmywarka z Ikei - nie domywa tylko jak naczynia źle ułożone. Na początku nie umiałam układać i się wkurzałam. Później się nauczyłam i śmiga jak ta lala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.02.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 (edytowane) Więc właśnie o tym mowię co pisze agatah i Jjana kasa nie zawsze idzie w parze z jakością Edytowane 27 Lutego 2015 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.02.2015 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Renia normalnie daję, sól, tabletki i nabłyszczacz.. Wiem, że niektórzy rezygnują np. z nabłyszczacza i przez to np. im się naczynia nie dosuszają.Metodą prób i błędów ustawiłam sobie tylko pobór nabłyszczacza, bo tak skrzypiały naczynia, że szok. Ja mam finish, był tu u Reni chyba kiedyś casting na chemię do zmywarki. no to ok, myslałam ze są jakieś zasady których nie znam, ja tez daję wszystko, tabletki, sól, nabłyszczacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.02.2015 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Ja używam Fairy i wszystko umyte dokładnie. Nawet na szybkim programie. Ja używam Fairy albo tabletek z Biedronki tych drozszych ( nie pamietam jak sie nazywają) Sporadycznie sztućce pojedyncze nie są domyte. u mnie tez wszystko domyte, tak jak pisałam czasem tylko zaschnięta jajecznica gdzieś nie da rady ale to sporoadycznie i tylko ta jedna rzecz. Sztucce - mega rzadko coś jest do poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 27.02.2015 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 A pralkę mam 8-letniego Whirlpoola za 800 zł z Makro. I śmiga. Chociaż chciałabym żeby się zepsuła, bo bym kupiła pralkę i suszarkę. U mnie nawet jak garnek na garnek nałożę czy miskę na miskę to też domyte:o Na początku kupowałam jakieś Fairy czy Finish, strasznie drogie. Raz spróbowałam tych z Tesco http://ezakupy.tesco.pl/pl-PL/ProductDetail/ProductDetail/2003012133054 i już nie zmieniam. Tak jak pisałam, daje pół tabletki, więc pudełko 60 sztuk u nas na 4-5 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts