Casuall 27.02.2015 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Renia skoro mam wolną rękę to ja jeszcze o fugę dopytam, bo akurat się łazienka u mnie robi znaczy pieprzy przez te szlifki :( Warto dawać fugę epoksydową, chodzi mi o prysznic, małe białe płytki, jasna fuga? Macie taką w łazienką, faktycznie taka cudowna w utrzymaniu czystości;) ?? Czy nie warto przepłacać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 27.02.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 A zmywarę mamy nieraz porządnie zapakowaną z górką bo ja wieczorem włączam przed spaniem, więc jest full. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 27.02.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Renia skoro mam wolną rękę to ja jeszcze o fugę dopytam, bo akurat się łazienka u mnie robi znaczy pieprzy przez te szlifki :( Warto dawać fugę epoksydową, chodzi mi o prysznic, małe białe płytki, jasna fuga? Macie taką w łazienką, faktycznie taka cudowna w utrzymaniu czystości;) ?? A nie chcesz dać fugi jasnej szarej czy coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.02.2015 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 A zmywarę mamy nieraz porządnie zapakowaną z górką bo ja wieczorem włączam przed spaniem, więc jest full. a masz też "śmigiełko" na górze ?? Przetestuje te z tesco bo jeszcze nie kupowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 27.02.2015 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Nie. Jedno pod górnym koszem, jedno pod dolnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.02.2015 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 hmm co do fugi to nie wiem, ja mam zwykłe i myjką parową domywam wszystkie fugi, czy epoksydowa jest fajna , nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 27.02.2015 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Aha, regularnie - co 1-2 mycia czyszczę koszyk ten odpływowy, bo my nie spłukujemy, nie przecieramy naczyń przed włożeniem do zmywarki więc sporo się tam syfu zbiera. I tę dużą kratkę/siatkę, która jest na dnie zmywarki. Ile tam się szlamu zbiera:sick::sick: i bez czyszczenia tego gorzej może myć. O te dwa elementy http://thumbs.dreamstime.com/x/zmywarki-do-%C5%9Brodka-4120986.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.02.2015 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Ale mnie wczoraj Magda zmotywowałaś tym trenerem i dietetykiem...Skatowalam sie dzisiaj ze z jęzorem na wierzchu wyszłam z klubu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.02.2015 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Londos ja nie mówię ze drogie zawsze lepsze, juz dawno mam nową dewizę, kupujemy lepsze lub gorsze gówno, chodzi mi o słowa, po co kupowac drogie, skoro tanie tez pierze np, o ten sam tekst mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.02.2015 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Ja sie o swojej nie wypowiadam....:Pnajwiększy niewypał z zakupionych sprzętów do domu.Nie domywa naczyń gowniany koszyk na sztućce nie rozpusta tabletki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 27.02.2015 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Renia, myślałam o Miele przez chwilę, ale opinie też są różne więc stwierdziłam, że jak mam wydać 5 tysi na Miele, to wolę założyć, że wydam co 5 lat 1300 na coś innego. Poza tym - musiałam kupić od ręki w sklepie, żeby zabrali mi starą pralkę, no i żeby było na już. Kupiłam Samsunga, właśnie pierze po raz pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.02.2015 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 ja tez czyszczę ten kosz, bop nic nie spłukuje ani nie przecieram, jak miałabym jeszcze spłukiwać to juz wolę myc ręcznie, a i raz w miesiacu mycie zmywary specjalnym preparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 27.02.2015 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 A nie chcesz dać fugi jasnej szarej czy coś takiego? Chciałam, ale jak to teraz będzie wyglądało przy wyszczerbionych białych płytkach :( Musi iść biała :( Dlatego pomyśłałam o epoksyd, a jak nie to spędzę pół życia na szorowaniu fug szczoteczką, a drugą połowę na usuwaniu kamienia z szyb kabiny hahahahhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.02.2015 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Też kupie te tabletki , zobaczymy U mnie jeszcze się robi coś takiego ,że na patelniach zostają białe plamy z tłuszczu , tak jak by to z całej patelni zebrało się w kilka zbitych zastygniętych oczek ..o takich jak na galarecie się wytrąca tłuszcz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.02.2015 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Renia ja wlasnie jestem po zakupie szklanek do whisky. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.02.2015 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Ja sie o swojej nie wypowiadam....:Pnajwiększy niewypał z zakupionych sprzętów do domu.Nie domywa naczyń gowniany koszyk na sztućce nie rozpusta tabletki ... ja mam właśnie szufladę na sztućce bo podobno koszyki są nie zawsze dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 27.02.2015 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Też kupie te tabletki , zobaczymy U mnie jeszcze się robi coś takiego ,że na patelniach zostają białe plamy z tłuszczu , tak jak by to z całej patelni zebrało się w kilka zbitych zastygniętych oczek ..o takich jak na galarecie się wytrąca tłuszcz;) Ale to po zmywaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 27.02.2015 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Wiecie, przy takiej jakości sprzętu jaka obecnie jest dostępna (czyli to co Renia pisze - kupujemy lepsze lub gorsze g...) stwierdziłam, że sprzęt ma mieć funkcje, których potrzebuję (to przede wszystkim), ma kosztować tyle ile będę w stanie zapłacić i fajnie, jak będzie mi wizualnie pasował. Na inne bajery uwagi nie zwracam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.02.2015 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Chciałam, ale jak to teraz będzie wyglądało przy wyszczerbionych białych płytkach :( Musi iść biała :( Dlatego pomyśłałam o epoksyd, a jak nie to spędzę pół życia na szorowaniu fug szczoteczką, a drugą połowę na usuwaniu kamienia z szyb kabiny hahahahhaha ale ty godzisz sie na wyszczerbione płytki w łazience, no kotłowni ok ale łazience?:o:o:o:o:o mój majster recznie szlifował, jest idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.02.2015 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Renia ja wlasnie jestem po zakupie szklanek do whisky.[ATTACH=CONFIG]306486[/ATTACH] wiem ze to V&B ale kryształowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts