reni1980 27.02.2015 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 właśnie powiedz mu ze gdyby długo pracował w zawodzie to tak by ich nie ciął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 27.02.2015 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 okazuje się, że w mojej okolicy nie ma firmy, która by robiła takie szlifki znalazłby się kamieniarz od nagrobków, jak myślicie da radę? bo teraz okazuje się, że cięcia będzie więcej:bash::bash:Chciałam płytki tylko w kabinie do profilu i oczywiście co?? nie da się. tzn da się, ale brodzik będzie większy od szyb kabiny o jakieś 4cm. Jeśli ułoży płytki poza obszar kabiny to znów docinka mu wyjdzie co drugi rząd :bash: osiwieje przez tę łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 27.02.2015 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 w Niemczech pracuje a tam podobno nikt szlifek nie robi tylko listwy dają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 27.02.2015 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 właśnie a co do kabiny to jak to jest, że kupiłam kwadrat 90 cm a ona ma 86,5, brodzik 90 tak ma być ?? już nie wspomnę, że brodzik miał być zlicowany z posadzką też nie jest, bo okazało się, że idzie tam woda i nie było już szans na przeróbki więc wystaje ponad posadzkę:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.02.2015 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 w Niemczech pracuje a tam podobno nikt szlifek nie robi tylko listwy dają. to niestety prawda jak zobaczyłam w nowym domu kuzyna hiszpańskie płytki i plastikowe listwy+ mase silikonu to się za głowę załapałam - ale tam to taki standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 27.02.2015 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 to niestety prawda jak zobaczyłam w nowym domu kuzyna hiszpańskie płytki i plastikowe listwy+ mase silikonu to się za głowę załapałam - ale tam to taki standard. hahhaha to już wiemy kto mu tam robił :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2015 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Casuall masz zdjecie tego brodziku? moze da rade zrobic wylewke samopoziomujaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2015 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 okazuje się, że w mojej okolicy nie ma firmy, która by robiła takie szlifki znalazłby się kamieniarz od nagrobków, jak myślicie da radę? da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 27.02.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Melisa mam , ale zafoliowany, spokojnie by się dało zrobić wylewkę tylko po pierwsze różnica poziomów podłóg między łazienką a korytarzem po drugie pomieszczenie i tak już niskie 250 to już by bylo 247 a specjalnie brodzik kupiony do wpuszczenia i akurat te rurki z wodą idą pod syfonem:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 27.02.2015 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Dziewczyn te które mają kabiny i brodziki powiedzcie proszę ile Wam wystaje brodzik poza szybę o ile wystaje w ogóle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2015 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 no to trudno jak nie chcesz przerobek z rurkami..czy tez wylewki to brodzik bedzie ciut wyzej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.02.2015 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Rniu na dniach się zbiorę do roboty myśle, musze mieć dzień a jak mam to wszystko na raz zrobię haha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.02.2015 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Nie mam brodzika , mam odpływ w podłodze ,nie pomogę Magda kupiłaś materiał ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 27.02.2015 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 no to trudno jak nie chcesz przerobek z rurkami..czy tez wylewki to brodzik bedzie ciut wyzej.. Mmelisa nie boję się przeróbek, tylko żeby to wyszło wcześniej, wtedy kiedy tydzień temu rozkuwaliśmy pół łazienki. A teraz to już nie było na to czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2015 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 kurde pogubilam sie tym brodzikiem i kabina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 27.02.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 (edytowane) kurde pogubilam sie tym brodzikiem i kabina To już wiesz co tu majster przeżywa, co rusz odkrywam przed nim nowe tajemnice To tak, brodzik mam 90x90 kabinę kupiłam 90x90 a on mówi, że kabina ma 86,5X86,5 i że NIE DA SIĘ już jej wyregulować żeby miała te 90 to poza kabiną zostaje mi 3,5 cm brodzika gdyby kabinę montował do płytek, a jeśli do ściany bez płytek jak ja chcę (czyli płytki tylko w kabinie) to jeszcze więcej :( kiepsko to wygląda Edytowane 27 Lutego 2015 przez Casuall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2015 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 sprawdzalas sama czy faktycznie tak ma ta kabina? moze zerknij w necie jej wymiary dla upewnienia sie i w domu tez. Jezeli ma faktycznie mniej to na pewno jej nie powiekszysz bo jedna strona bedzie miala braki do zamkniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.02.2015 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Londoś nie - na siłownie pojechalam na 2 godz i mi się odechciało shopingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.02.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 A ...to na pewno lepiej na tym wyszłaś masz adrenalinę , satysfakcje i szczuplejszą sylwetkę a ja tylko szczuplejszy portfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 27.02.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 sprawdzalas sama czy faktycznie tak ma ta kabina? moze zerknij w necie jej wymiary dla upewnienia sie i w domu tez. Jezeli ma faktycznie mniej to na pewno jej nie powiekszysz bo jedna strona bedzie miala braki do zamkniecia tam jest profil przykręcany do ściany i w ten profil wchodzi szyba, z tym,że ja nie wiem ile ona może najmniej wejść w ten profil i byłoby to z dwóch stron symetrycznie wydłużone, kabina novellini w necie i instrukcji jest zakres regulacji od 86,5 do 89,5, a on chce zrobić tylko 86,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts