Mmelisa 27.02.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 skoro jest zakres regulacji to ja bym stanowcza byla i kazala zrobic na max, czyli 89,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 27.02.2015 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 (edytowane) kurde najgorsze jest to, że ja muszę wszystko wiedzieć, na wszystkim się znać, o wszystkim pomyśleć, wszystkiego przypilnować a "fachowiec" to już nie właśnie się doktoryzowaliśmy w montażu kabin i okazuje się, że jednak da się ją rozciągnąć do 89,5 jeszcze tylko przypilnować majstra co by zrobił to prawidłowo Dzięki Dziewczyny za pomoc, podpowiedzi i motywację do walki i specjalne podziękowania dla Gospodyni za użyczenie wątku :hug: Edytowane 27 Lutego 2015 przez Casuall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.02.2015 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Naprawdę nie ma za co dziękować, tu wiele osób przychodzi po radę i o tu chodzi, to mój wątek ale tworzycie go wy, widzisz jak to jest z tymi fachmanami, najpierw ty się musisz nauczyć tego aby potem móc wyegzekwować to co chcesz, i tak jest z każdym, moja kuchnia była montowania 4 miesiące, bo ciągle tez się czegoś nie dało, nawet zmusili mnie do samodzielnego cięcia blend, bo oni nie mieli dobrego sprzętu, właśnie takie poszczerbione mi wkładami i mówili że lepiej się nie da, w końcu mój mąż wziął blende i sam to zrobił, ale czy to moja wina ze panowie mieli ręczną piłę, ale tak jest ze wszystkim, także głową do góry i niejedna walka przed tobą Hejka wogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.02.2015 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 (edytowane) Hejka Matuś dopiero wstałam Mel doszły do mnie Twoje wiatry Edytowane 28 Lutego 2015 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 28.02.2015 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Hejka, uff dziś już znacznie weselej, wyszczerbienia udało się prawie doszlifować, nie jest źle W zamian usłyszałam powiedzonko, że nie wpuszcza się na budowę baby i głupiego, w tym jednym się zgadzamy, przecież gdyby nie ja to dawno byliby po robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.02.2015 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 A to taki komplement tak? Dowcipny ten twój fachman, ze mną miałby wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.02.2015 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Oj wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 28.02.2015 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 A to pomocnik taki żartowniś Majster jeszcze wytrzymuje Od razu widać, że nie robił u żadnej Laski z muratora, w ogóle nieprzygotowany na wszystkie niespodzianki Renia jakbyś Ty go wzięła w obroty to chybaby musiał zawód zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.02.2015 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 nie ma to jak dobrze przygotowana kobieta-inwestorka na budowie ja moim wykonawcom tez mowie, ze udzielam sie na fm, i jak tylko bedzie cos nie tak, to moge niezla opinie tutaj wystawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 28.02.2015 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 To jak i tak nie mam ani w połowie takiej wiedzy jak Wy, ale na pewno większą niż przed odkryciem muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.02.2015 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.03.2015 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Hej U mnie piękna słoneczna niedziela Renia jak masz u siebie położoną podłogę w salonie na klej czy jako pływającą . Zamawiam parkiet dębowy-dwu-warstwowy roz. klepki 1,4x8x50cm i zastanawiam się czy nie położyć go jako podłoga pływająca. Tyle, że wtedy niby nie można robic go cykliniarką ,a szlifierką;)Masz jakąś wiedzę na ten temat? i jak będzie lepiej na klej czy jak panel aby mniej się szpar robiło sezon lato-zima;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.03.2015 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Hejka Ja mam klejona deskę, zdecydowanie bardziej stabilna, polecam, wogole nie uznaje pływającej deski, no tylko przypadku ze ktoś chce zaoszczędzić bo i chemia droga i samo ułożenie droższe, trudniejsze i byle fachman nie przyklei, ale napewno doradzam klejona zwłaszcza tym którzy mają podłogowe jak ja czy ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.03.2015 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Poza tym ty nasz klepki wiec na pewno klejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.03.2015 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Tzn mniejsze deski od moich, moja ma długości 2,5 m, także nawet się nie zastanawiaj czy kleic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 02.03.2015 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Hejka w poniedziałek, u mnie ciąg dalszy walki z łazienką, w związku z tym obiecuję ostatnie już pytanie ( w związku z łazienką ) do białej cegiełki biała fuga czy może być np. srebrna?? trochę się obawiam białej tym bardziej, że pewnie dam zwykłą nie epoksydową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.03.2015 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Hej Dzięki Reniu tak też myśle ,chciałam iśc na łatwiznę ,że w razie WU gdyby mi się nie podobało, lub znudziło to bez problemu się ściągnie a na klej to już chyba będzie musiało zostać barrrrrdzzooo dłuuuugggooo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.03.2015 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Ja do białych cegiełek w kuchni mam jasną szarą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.03.2015 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Biała fugą lepiej ale ja mam srebrną i efekt bardzo dobry, dlatego mogę polecić takie rozwiązanie, właśnie białej się bałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.03.2015 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Londos jeśli mówisz o ewentualnym niezaakceptowaniu deski to tymbardziej przyklej, przynajmniej głupoty nie będą chodziły ci po glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts