Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kurde najgorsze jest to, że ja muszę wszystko wiedzieć, na wszystkim się znać, o wszystkim pomyśleć, wszystkiego przypilnować a "fachowiec" to już nie :( właśnie się doktoryzowaliśmy w montażu kabin i okazuje się, że jednak da się ją rozciągnąć do 89,5 :)

jeszcze tylko przypilnować majstra co by zrobił to prawidłowo :(

Dzięki Dziewczyny za pomoc, podpowiedzi i motywację do walki :hug:

i specjalne podziękowania dla Gospodyni :) za użyczenie wątku :hug::hug::hug:

Edytowane przez Casuall

Naprawdę nie ma za co dziękować, tu wiele osób przychodzi po radę i o tu chodzi, to mój wątek ale tworzycie go wy, widzisz jak to jest z tymi fachmanami, najpierw ty się musisz nauczyć tego aby potem móc wyegzekwować to co chcesz, i tak jest z każdym, moja kuchnia była montowania 4 miesiące, bo ciągle tez się czegoś nie dało, nawet zmusili mnie do samodzielnego cięcia blend, bo oni nie mieli dobrego sprzętu, właśnie takie poszczerbione mi wkładami i mówili że lepiej się nie da, w końcu mój mąż wziął blende i sam to zrobił, ale czy to moja wina ze panowie mieli ręczną piłę, ale tak jest ze wszystkim, także głową do góry i niejedna walka przed tobą :hug:

Hejka wogole

Hej :)

U mnie piękna słoneczna niedziela :)

Renia jak masz u siebie położoną podłogę w salonie na klej czy jako pływającą . Zamawiam parkiet dębowy-dwu-warstwowy roz. klepki 1,4x8x50cm i zastanawiam się czy nie położyć go jako podłoga pływająca. Tyle, że wtedy niby nie można robic go cykliniarką ,a szlifierką;)Masz jakąś wiedzę na ten temat? i jak będzie lepiej na klej czy jak panel aby mniej się szpar robiło sezon lato-zima;)

Hejka

Ja mam klejona deskę, zdecydowanie bardziej stabilna, polecam, wogole nie uznaje pływającej deski, no tylko przypadku ze ktoś chce zaoszczędzić bo i chemia droga i samo ułożenie droższe, trudniejsze i byle fachman nie przyklei, ale napewno doradzam klejona zwłaszcza tym którzy mają podłogowe jak ja czy ty

Hejka w poniedziałek, u mnie ciąg dalszy walki z łazienką, w związku z tym obiecuję ostatnie już pytanie ;) ( w związku z łazienką ;))

do białej cegiełki biała fuga czy może być np. srebrna??

trochę się obawiam białej tym bardziej, że pewnie dam zwykłą nie epoksydową :(