Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja do białych cegiełek w kuchni mam jasną szarą :)

I jak?? Jak z użytkowaniem? Pewnie nie ma problemu z szarą? Dziś też dałabyś szarą czy jednak białą?

U Ciebie też trochę inna sytuacja, bo masz dużo szarego w domu ( o ile pamiętam) a ja narazie nie planuję, gdybym malowała ściany w łazience na szaro to inna sprawa.

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Biała fugą lepiej ale ja mam srebrną i efekt bardzo dobry, dlatego mogę polecić takie rozwiązanie, właśnie białej się bałam

Srebrna to pewnie coś pomiędzy szarą i białą? Renia skoro Ty się białej bałaś uzbrojona w mop parowy ;) to ja ani tyle nie jestem taka odważna :D

A myślisz, że musi być nawiązanie do tej fugi w łazience typu szara ściana? Nie będzie u mnie od czapy?? Skoro łazienka "drewniano"-biała?

Co do fugi u mnie to podłoga wiec o białej nie było mowy, jeśli ściana to może zaryzykuj, dziś tez bym dała srebrną, nie musi być nawiązania, chodzi o to ze przy białej fudze masz efekt całości a przy srebrnej poszatkowAnia, tu o to chodzi

No tak, ale jeśli to cegiełka płaska bez fazowania to może by głupio nie wyglądało delikatnie podkreślenie?

czesc, ja mam fuge szara,cos jak jasny cement w lazience od 4lat i nie ma problemu, w Pl tez do bialych plytek taka wzielismy.

Umieram.. grypsko wrocilo i jakby tego bylo malo zapalenie ucha dostalam..jestem na antybiotyku, a wczorajszy dzien z bolu przelezalam i przeryczalam :(

Fuga kupiona, srebrna :) Będzie ok, bo musi być :) Przypuszczam, że biała i tak szybko stałaby się szara:) Za dużo użytkowników do tej łazienki i w dodatku niektórzy młodociani ;) Dzięki za wszystkie opinie :hug:

Mmeliska zdrówka:hug:

women moje też w szkole choć ja nie wielkopolska ;) ta błooooga cisza, no prawie ;) chociaż okazuje się, że dzieci robią więcej hałasu niż majster :D

Hej dziewczyny:)

Podczytuję Was z doskoku, ale wtrącę się a propos fugi epoksydowej w kolorze białym dla Casuall. Mam takową w łazience i dzisiaj na taką bym się już nie zdecydowała;(

Ona ma domieszkę żywicy, więc nigdy nie jest idealnie biała no i co tu dużo mówić - żółknie... Ja nie polecam, w drugiej łazience mam cementową - jest o niebo lepiej:)

Pozdrowienia dla wszystkich, a szczególnie dla Ślązaczek - Zagłębianka:)

Ps: TŻ mam z Rybnika:)

Hej dziewczyny:)

Podczytuję Was z doskoku, ale wtrącę się a propos fugi epoksydowej w kolorze białym dla Casuall. Mam takową w łazience i dzisiaj na taką bym się już nie zdecydowała;(

Ona ma domieszkę żywicy, więc nigdy nie jest idealnie biała no i co tu dużo mówić - żółknie... Ja nie polecam, w drugiej łazience mam cementową - jest o niebo lepiej:)

Pozdrowienia dla wszystkich, a szczególnie dla Ślązaczek - Zagłębianka:)

Ps: TŻ mam z Rybnika:)

Dzięki Ci za tę informację, więc nie żałuję, że nie zakupiłam, zdania co do epoksydu są w internecie bardzo podzielone. Sprzedawcy u których byłam zachwalają ;) A i jeszcze chodziło o to, że u mnie majster jej nigdy nie kładł więc efekty mogłyby być różne ;)

Edytowane przez Casuall