Casuall 02.03.2015 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Ja do białych cegiełek w kuchni mam jasną szarą I jak?? Jak z użytkowaniem? Pewnie nie ma problemu z szarą? Dziś też dałabyś szarą czy jednak białą? U Ciebie też trochę inna sytuacja, bo masz dużo szarego w domu ( o ile pamiętam) a ja narazie nie planuję, gdybym malowała ściany w łazience na szaro to inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.03.2015 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 A .. i w łazience do białych płytek też mam szarą innej bym nie dała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 02.03.2015 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Biała fugą lepiej ale ja mam srebrną i efekt bardzo dobry, dlatego mogę polecić takie rozwiązanie, właśnie białej się bałam Srebrna to pewnie coś pomiędzy szarą i białą? Renia skoro Ty się białej bałaś uzbrojona w mop parowy to ja ani tyle nie jestem taka odważna A myślisz, że musi być nawiązanie do tej fugi w łazience typu szara ściana? Nie będzie u mnie od czapy?? Skoro łazienka "drewniano"-biała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.03.2015 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Renia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 02.03.2015 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Dokładnie przyklej To z pół roku pocieszysz się nową podłogą Podziwiam za tempo zmian :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.03.2015 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Co do fugi u mnie to podłoga wiec o białej nie było mowy, jeśli ściana to może zaryzykuj, dziś tez bym dała srebrną, nie musi być nawiązania, chodzi o to ze przy białej fudze masz efekt całości a przy srebrnej poszatkowAnia, tu o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 02.03.2015 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Co do fugi u mnie to podłoga wiec o białej nie było mowy, jeśli ściana to może zaryzykuj, dziś tez bym dała srebrną, nie musi być nawiązania, chodzi o to ze przy białej fudze masz efekt całości a przy srebrnej poszatkowAnia, tu o to chodzi No tak, ale jeśli to cegiełka płaska bez fazowania to może by głupio nie wyglądało delikatnie podkreślenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.03.2015 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Właśnie może być.ciekawie bo chyba chodziło to aby podkreślić cegiełkę niż stworzyć płaszczyznę, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 02.03.2015 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 hejka ja mam u siebie na ścianach biale plytki i dalam biala fugę, łazienka ma już 1,5 roku i jest ok i nie jest to fuga epoksydowa, też nam chciał majster taką wkręcić. Na podłodze to co innego, ale na ścianie może być, moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.03.2015 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 czesc, ja mam fuge szara,cos jak jasny cement w lazience od 4lat i nie ma problemu, w Pl tez do bialych plytek taka wzielismy. Umieram.. grypsko wrocilo i jakby tego bylo malo zapalenie ucha dostalam..jestem na antybiotyku, a wczorajszy dzien z bolu przelezalam i przeryczalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 02.03.2015 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Hejka u mnie świeci słońce ale ja leżę bo babskie dni dzieciaki w szkole ferie dobiegły końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.03.2015 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Meli U mnie prawdziwa wiosenna pogoda, w nocy wiatry, pewnie te od meli, rano deszcz, potem słońce, teraz znowu deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.03.2015 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Hejka!!! Meli:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 02.03.2015 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Fuga kupiona, srebrna Będzie ok, bo musi być Przypuszczam, że biała i tak szybko stałaby się szara:) Za dużo użytkowników do tej łazienki i w dodatku niektórzy młodociani Dzięki za wszystkie opinie Mmeliska zdrówka:hug: women moje też w szkole choć ja nie wielkopolska ta błooooga cisza, no prawie chociaż okazuje się, że dzieci robią więcej hałasu niż majster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.03.2015 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 powiem ,że ja jeden dzień w weekend z młodą w domu i na poniedziałek z utęsknieniem czekałam . Meli może teraz przy antybiotyku doleczysz się do końca i już będzie spokój.Najbardziej współczuję bólu ucha -przeżyłam i gryzłam ściany z bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaa 02.03.2015 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Hej dziewczyny:)Podczytuję Was z doskoku, ale wtrącę się a propos fugi epoksydowej w kolorze białym dla Casuall. Mam takową w łazience i dzisiaj na taką bym się już nie zdecydowała;(Ona ma domieszkę żywicy, więc nigdy nie jest idealnie biała no i co tu dużo mówić - żółknie... Ja nie polecam, w drugiej łazience mam cementową - jest o niebo lepiej:) Pozdrowienia dla wszystkich, a szczególnie dla Ślązaczek - Zagłębianka:) Ps: TŻ mam z Rybnika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 02.03.2015 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 (edytowane) Hej dziewczyny:) Podczytuję Was z doskoku, ale wtrącę się a propos fugi epoksydowej w kolorze białym dla Casuall. Mam takową w łazience i dzisiaj na taką bym się już nie zdecydowała;( Ona ma domieszkę żywicy, więc nigdy nie jest idealnie biała no i co tu dużo mówić - żółknie... Ja nie polecam, w drugiej łazience mam cementową - jest o niebo lepiej:) Pozdrowienia dla wszystkich, a szczególnie dla Ślązaczek - Zagłębianka:) Ps: TŻ mam z Rybnika:) Dzięki Ci za tę informację, więc nie żałuję, że nie zakupiłam, zdania co do epoksydu są w internecie bardzo podzielone. Sprzedawcy u których byłam zachwalają A i jeszcze chodziło o to, że u mnie majster jej nigdy nie kładł więc efekty mogłyby być różne Edytowane 2 Marca 2015 przez Casuall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 02.03.2015 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Dziewczyny czy możecie mi polecić jakieś dobre żelazko do maks. 400 zł? Czytałam o stacjach parowych, ale za tę cenę chyba nie kupię. Czy któraś z Was ma taką stację ? Czy jest różnica w stosunku do żelazka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.03.2015 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Ja mam stacje za 800 zł, w gratisie dostałam żelazko za 100 zł i tylko to używam, stacja stoi i się kurzy, ale to dlatego że ja mało prasuje,. Mogę powiedzieć okazjonalnie, jeśli dużo Prasujesz to może warto, ja różnicy niebo - ziemia nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 02.03.2015 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Reni dzięki Właśnie o tę różnicę mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts