Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Reni dzięki :) Właśnie o tę różnicę mi chodzi ;)

Ja mam tefala stację pary. I powiem że to jak przesiąść się z malucha na mercedesa.

Nie była droga. ok. 500 zł.

Parą można prasować od razu z 2 / 4 stron (pościel) nie udało mi się jeszcze przypalić żadnej koszuli (a poprzednim bywało różnie),

firanki takie co nigdy nie chciały się doprasować (nie wiem co za materiał ale no nie szło, stacją pary się dało.....

Ja gorąco polecam.

Fakt do 2 bluzek to nie opłaca się odpalać całego systemu dlatego najlepiej zaplanować większe prasowanie (przy filmie np.).:jawdrop:

Bartkaf

moja ma z 2 może 3 lata ale jest super. model ten:

http://www.odeo24.pl/product-pol-3159-Tefal-GV5235-Stacja-parowa-Easy-Pressing-ze-stopa-UltraGliss-4-5-bar-moc-2200-W.html?gclid=CPiooNLcisQCFUIDcwod10AA-Q

teraz dużo taniej....

można prasować w pionie, do tej pory nie przypaliłem nic, stopa śliska się jak szklanka po barze..... :)

wyrzut pary solidny.

przy prasowaniu bez nakrapiania z dużą ilością pary, pełen zbiornik wystarcza na ok 1,5 godziny prasowania.

Oczywiście są inne, droższe, lepsze ...... ale każdy swoje chwali hihihi

była u mnie kiedyś kumpela z prezentacją tego:

http://www.dlf.pl/index.php?m=Products&a=Zedi

Zedi, deska do prasowania która tworzy poduszke parową...... albo przysysa materiał...... rewelacja ale 7,5 tys to lekka przesada..... (ale len prasował jakby zwykłym płótnem było)........

Edytowane przez lolek7825

Lolek a to całe ustrojstwo da się ustawić na desce czy za ciężkie?

moje ma podobne parametry (model juz niedostępny ) moje stoi na desce i jest ok. tylko deska powinna byc taka z siateczką żeby para mogla przenikac a nie kisic sie w tym drewniane/płycie. deska do kupienia w lidl/biedronka co jakiś czas w dobrej cenie.