Mmelisa 03.03.2015 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Lolek a to całe ustrojstwo da się ustawić na desce czy za ciężkie? w DE moja szefowa miala na desce tefala to cale ustrojstwo postawione bylo to jakies 11lat temu wiec nie jestem w stanie powiedziec co i jak Czesc Wam snieg to pikus... u mnie gradobicie wlasnie bylo takie ze az bialo bylo jak spojrzalam przez okno... dojdzie i do was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.03.2015 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Meli.u mnie grad był wczoraj, od niego się zaczęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2015 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 i tak nie macie tak zle u mnie ciagle deszczowo , wietrznie.. slonka jak na lekarstwo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 03.03.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Jak zdrówko Meli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 03.03.2015 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Diana śniegu tyle ze ja pindole, wszystko zasypane ooo nieee...byle do mnie nie doszło, ja już czułam wiosnę, ale w pogodzie mówili, że w tym tygodniu nawrót zimy. Jak napisałaś o śniegu to od razu też o twoich balerinkach pomyślałam, też miałam zamiar w ten weekend przywieźć sobie lżejsze buty Lolek dzięki za opinie, pewnie niedługo coś sobie kupimy, bo ja mam w domu jakieś stare żelazko "no name" które ostatnio przypaliłam jak prasowałam poduszki od Diany:) Ja co prawda rzadko prasuję, ale mąż codziennie chodzi w koszulach to będzie miał łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2015 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Jak zdrówko Meli? dziekuje, chyrlam, zakatarzona dalej, ucho hmm dopiero dzisiaj odczuwam ulge, bo 2 poprzednie dni przeryczalam.. najgorsze ze zostaly mi tylko 2 tabletki antybiotyku:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 03.03.2015 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Witam U mnie raz słońce raz deszcz O ta stacja pary to cos dla mnie nie lubie prasowac dobry pomysl na prezent od meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2015 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Witam U mnie raz słońce raz deszcz O ta stacja pary to cos dla mnie nie lubie prasowac dobry pomysl na prezent od meza ja sobie zazyczylam karcher do mycia okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.03.2015 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Women o tej stacji też tak pomyslałam ,że chyba mężowi pokaże żeby ułatwić mi prasowanie tych koszul co tydzień:lol2:.Szkoda ,że nie ma tam opcji ,że się samo prasuje Na poprawę humoru przetoczę Wam wczorajszą rozmowę . M - oczywiście mąż , C- córka Ja: mierzyłam super bluzkę tylko cena trochę za wysoka była:) M : Jesteś dziwna, jak ci się podobała to trzeba było kupić Ja : wiesz jaka ja skąpa zawsze, czekam na wyprz. a później żałuję. C : To ty chyba nie jesteś prawdziwa kobieta! Ja : Dlaczego??? C : bo kobiety kupują wszystko i się nad ceną nie zastanawiają ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 03.03.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2015 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.03.2015 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Mirka no musisz słuchać córki U mnie odwrotnie, przymierzam kurtkę skórzana, mąż mówi od niechcenia, jak chcesz to kup i wychodzi ze sklepu, no to ja płacę, wychodzę ze sklepu z.torbą, mąż foch i pyta, kupiłaś? Mówię no tak, powiedziałeś ze ma kupić, a on mi no to, no tak ale myślałem ze pomyślisz ze droga i ci nie potrzebna i bądź tu mądra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.03.2015 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 to mój wiecznie zły ,że nie kupuję .Ostatnio mierzyłam piękny trencz i zrobiłam to samo - do dziś mam go wypominany . widocznie nie jestem 100% kobietą za to moja córka chociaż wzoru w domu nie ma nią zostanie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2015 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 hmm upatrzylam wczoraj czapke (musialam mimo choroby jechac z mloda do biblioteki oddac ksiazki bo termin:sick:).. cena troche powala, bo 220zl nie kupilam, w domu zaczelam zalowac, wiec jak mi sie dzisiaj uda to pojade po nia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.03.2015 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Heloł ja od pt w domu stąd mało czasu - porwał mnie ten trening na całego i sprzątanie .... widzę, ze tematy ciuchowe jakby to powiedzieć - poza butami i torebkami nie kupuję ostatnio nic.. a leginsy musiałam kupić z wysokim stanem co by tytłkiem nie świecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.03.2015 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Mnie się nie chce :jechać . Zresztą wczoraj wydałam i tak dużo kasy .Bez przesady odczekam tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 03.03.2015 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Ja też ostatnio mało dla siebie kupuję, za to ruszyły zakupy do mieszkania, zamówiłam dzisiaj lampy massive, następne będą chyba stołki barowe Ciuchów też ostatnio nie kupuję. W tym miesiącu zapisujemy z mężem wszystkie poczynione zakupy bo jakoś nam kasa przez palce przecieka, chcemy zobaczyć na co tak wydajemy, zapisaliśmy wszystkie stałe miesięczne wydatki + ile mamy wpływu i zobaczymy na koniec miesiąca, pewnie na żarcie wszystko idzie:/ Magda ja byłam wczoraj na fitnessie, nie ćwiczyłam już 2 miesiące, dzisiaj boli mnie wszystko, ale chyba pójdę jeszcze dzisiaj. Kondycja przez dwa miesiące spadła i to drastycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.03.2015 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Bratkaf ja na pilates się zapisałam i powiem ,że dobrałam sobie ćwiczenia idealne dla mnie .do tego basen raz w tygodniu:) może jakiś efekt to wakacji uzyskam . właśnie zjadam pyszną czekoladkę to tak na dodanie sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2015 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 właśnie zjadam pyszną czekoladkę to tak na dodanie sił czekoladka uwalnia endorfiny wiec nie jest zla..pod warunkiem, ze gorzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.03.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Nie lubię gorzkiej:) ale pisze ,ze zawiera magnez - też wskazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts