Casuall 03.03.2015 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 (edytowane) W ostateczności mozesz zrobic z tego co mi Renia polecała....Kurcze jak to sie nazywało....? Mam w dwoch łazienkach na pietrze i tez jestem zadowolona.:)Ooooo juz wiem - corian! [ATTACH=CONFIG]307180[/ATTACH] W ubikacji super wygląda, pewnie na podłodze masz szare kafle? To nie miałaś problemu z kolorem blatu. A można gdzieś zobaczyć Twoje górne łazienki? Uwielbiam drewno, szczególnie w dotyku, tylko obawiam się go w połączeniu z wodą, wilgotnym pomieszczeniem, w starciu z moimi dzieciakami Marzyłam o nim na etapie projektu łazienki a teraz nie wiem czy się odważę, pieniam Jeśli decydowałabym się na corian to tylko biały Edytowane 3 Marca 2015 przez Casuall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.03.2015 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Ja mam drewnianą podłogę i blat w łazience, dwójkę dzieci i naprawdę nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 03.03.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Ja mam drewnianą podłogę i blat w łazience, dwójkę dzieci i naprawdę nic się nie dzieje wiem, wiem Reni, u Ciebie prześlicznie a u mnie dojdzie jeszcze kwestia dopasowania do podłogi. Porobię zdjęcia i mam nadzieję, że razem coś uradzimy Majstry kończą, widzę światełko w tunelu i nie jest to nadjeżdżający pociąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.03.2015 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Ja wlasnie nie rozumiem takich obaw...a nie zrobię tego czy tamtego bo mam dzieci,nie zrobię szklanej balustrady bo dzieci,nie zrobię blatu z drewna bo dzieci nie zrobię schodów ażurowych bo dzieci.:(No halo...psa można wszystkiego nauczyć a dziecku nie można wytłumaczyć ze nie wolno balustrady świnic łapami czy walić samochodzikiem w drewniana podłogę? Ja nawet córkę mojej kumpeli ktora widuje raz na 3-4 miesiące nauczyłam ze u cioci sie nie ciągnie psa czy kota za ogon,nie dotyka sie ścian brudnymi rekami,nie wali zabawkami w szybę w kominku i nie przykleja buzi do okna balkonowego! A młoda ma teraz 2,5 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.03.2015 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Mój chrzesniak tez juz nie wyciąga resztek biszkopcika z buzi i nie wciera go w okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 03.03.2015 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Ja wlasnie nie rozumiem takich obaw...a nie zrobię tego czy tamtego bo mam dzieci,nie zrobię szklanej balustrady bo dzieci,nie zrobię blatu z drewna bo dzieci nie zrobię schodów ażurowych bo dzieci.:(No halo...psa można wszystkiego nauczyć a dziecku nie można wytłumaczyć ze nie wolno balustrady świnic łapami czy walić samochodzikiem w drewniana podłogę? Ja nawet córkę mojej kumpeli ktora widuje raz na 3-4 miesiące nauczyłam ze u cioci sie nie ciągnie psa czy kota za ogon,nie dotyka sie ścian brudnymi rekami,nie wali zabawkami w szybę w kominku i nie przykleja buzi do okna balkonowego! A młoda ma teraz 2,5 roku. Jasne, że uczę Dużo udało się nauczyć, np. wysypywanie piasku z gaci przed domem ale części póki co jeszcze nie bo wynika to np.z nieporadności małych rączek lub po prostu z pośpiechu, niemyślenia, w końcu to tylko dzieci, a nie chciałabym stać w tej łazience jak kat nad nimi a z resztą samej też mi się czasem coś przytrafia zepsuć Ale idąc tym tropem to nie ma rzeczy niezniszczalnych., jak i blatów (ewentualnie pewnie kamienny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.03.2015 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Kamienny tez nie, jak go uderzysz to może pękać czy się uszczerbku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 03.03.2015 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 no to jak każdy ma się psuć to zostaję przy pierwszej drewnianej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.03.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Rób taki jaki zawsze chciałaś mieć- drewniany.Dzieci przecież nie czekają w ukryciu kiedy będzie w końcu ten blat zeby go zdemolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 03.03.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Rób taki jaki zawsze chciałaś mieć- drewniany.Dzieci przecież nie czekają w ukryciu kiedy będzie w końcu ten blat zeby go zdemolować taaa, a kto ich tam wie, czemu tak z tymi śrubokrętami przed drzwiami łazienki stoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 03.03.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 no to jak każdy ma się psuć to zostaję przy pierwszej drewnianej wersji Brawo, drewno będzie najlepsze, weź jakieś twarde i będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 03.03.2015 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Oby tylko udało się coś dobrać do drewnopodobnej płytki na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 03.03.2015 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 zawsze można pomalować lakierem barwiącym ja mam ławę dębową i sam dobierałem odcień lakieru (mat) wg upodobania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.03.2015 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.03.2015 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Zawsze można wybarwić drewno białym lub szarym olejem, będzie pasować do szarych płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.03.2015 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Jestem zmuszona ubrać zimowe buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 04.03.2015 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 U nas po śniegu ani śladu, ale zimno wieje Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 04.03.2015 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Od soboty 12-13 stopni, podobno ps. Reni privka posłałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.03.2015 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 hej u mnie qrcze też powrót zimy śniegu nasypało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 04.03.2015 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Hejka!!! U nas masakra ,deszcz, deszcz ze śniegiem ,wiatr i zimno .To ja już wolę mrozik i błękitne niebo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts