Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

W ostateczności mozesz zrobic z tego co mi Renia polecała....Kurcze jak to sie nazywało....? Mam w dwoch łazienkach na pietrze i tez jestem zadowolona.:)Ooooo juz wiem - corian! :D[ATTACH=CONFIG]307180[/ATTACH]
W ubikacji super wygląda, pewnie na podłodze masz szare kafle? To nie miałaś problemu z kolorem blatu. A można gdzieś zobaczyć Twoje górne łazienki?

Uwielbiam drewno, szczególnie w dotyku, tylko obawiam się go w połączeniu z wodą, wilgotnym pomieszczeniem, w starciu z moimi dzieciakami ;) Marzyłam o nim na etapie projektu łazienki a teraz nie wiem czy się odważę, pieniam :(

Jeśli decydowałabym się na corian to tylko biały

Edytowane przez Casuall

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja mam drewnianą podłogę i blat w łazience, dwójkę dzieci i naprawdę nic się nie dzieje

wiem, wiem Reni, u Ciebie prześlicznie :) a u mnie dojdzie jeszcze kwestia dopasowania do podłogi. Porobię zdjęcia i mam nadzieję, że razem coś uradzimy :hug:

Majstry kończą, widzę światełko w tunelu i nie jest to nadjeżdżający pociąg ;)

Ja wlasnie nie rozumiem takich obaw...a nie zrobię tego czy tamtego bo mam dzieci,nie zrobię szklanej balustrady bo dzieci,nie zrobię blatu z drewna bo dzieci nie zrobię schodów ażurowych bo dzieci.:(No halo...psa można wszystkiego nauczyć a dziecku nie można wytłumaczyć ze nie wolno balustrady świnic łapami czy walić samochodzikiem w drewniana podłogę? Ja nawet córkę mojej kumpeli ktora widuje raz na 3-4 miesiące nauczyłam ze u cioci sie nie ciągnie psa czy kota za ogon,nie dotyka sie ścian brudnymi rekami,nie wali zabawkami w szybę w kominku i nie przykleja buzi do okna balkonowego! A młoda ma teraz 2,5 roku.:D

Ja wlasnie nie rozumiem takich obaw...a nie zrobię tego czy tamtego bo mam dzieci,nie zrobię szklanej balustrady bo dzieci,nie zrobię blatu z drewna bo dzieci nie zrobię schodów ażurowych bo dzieci.:(No halo...psa można wszystkiego nauczyć a dziecku nie można wytłumaczyć ze nie wolno balustrady świnic łapami czy walić samochodzikiem w drewniana podłogę? Ja nawet córkę mojej kumpeli ktora widuje raz na 3-4 miesiące nauczyłam ze u cioci sie nie ciągnie psa czy kota za ogon,nie dotyka sie ścian brudnymi rekami,nie wali zabawkami w szybę w kominku i nie przykleja buzi do okna balkonowego! A młoda ma teraz 2,5 roku.:D

Jasne, że uczę :) Dużo udało się nauczyć, np. wysypywanie piasku z gaci przed domem ;) ale części póki co jeszcze nie bo wynika to np.z nieporadności małych rączek lub po prostu z pośpiechu, niemyślenia, w końcu to tylko dzieci, a nie chciałabym stać w tej łazience jak kat nad nimi :D a z resztą samej też mi się czasem coś przytrafia zepsuć ;) Ale idąc tym tropem to nie ma rzeczy niezniszczalnych., jak i blatów (ewentualnie pewnie kamienny)