women.beauty 04.03.2015 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Hejka u mnie wieje ale słonko świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.03.2015 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 slonecznie..ale nie obylo sie od skrobania z zamarznietego gradu na szybach auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.03.2015 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 fuck mój m szuka pracownicy właśnie mu umówiłam taką ładną dziewczyneczkę....czy wy jesteście zazdrosne o swoich mężów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.03.2015 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 a to tak a propos ideałów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 04.03.2015 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Hejka Fajna, ale śliczny masz ten blat drewniany, no super to wygląda, on jest dębowy? i on naturalnie taki gruby jest? co do dzieci, to też jestem zdania, że można wszystkiego nauczyć, mojej siostry dzieci jedzą zawsze na talerzykach i po jedzeniu wyciągają rączki by im wytrzeć. Gorzej jest czasami z dorosłymi, mi na parapetówce znajomi ścianę uwalili... do tej pory ich nie zaprosiłam:/ nawet nie przeprosili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 04.03.2015 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Ha ha ja nie ale mój z samymi facetami pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 04.03.2015 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 ja o koleżanki z pracy mojego męża nie jestem zazdrosna, jakoś już dawno nie byłam zazdrosna, a kiedyś o najmniejsze spojrzenie się wściekałam, teraz chyba bardziej mu ufam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.03.2015 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 a ja się teraz taka zrobiłam chyba przez to, że siedzę tylko z tymi dziećmi w domu....chyba z nudów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.03.2015 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 ja tam jestem spokojna jak wiem ze mój tylko z chłopami pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.03.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 mój ma głównie dziewczyny...młodziutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.03.2015 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 czyli wszystkie spokojne bo mężowie z chłopami pracują taaak??? no to mnie uspokoiłyście nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.03.2015 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 ja tez spokojna dopoki wiem, ze tylko mezczyzni z nim pracuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.03.2015 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 mój ma głównie dziewczyny...młodziutkie to moze odpowiedni moment by dac szanse na prace jakiejs starszej Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.03.2015 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 starsze też są spoko mam kilku szpiegów jak się tylko o czymś dowiem to od razu wykastruje widziały teledysk??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 04.03.2015 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Nesska mój pracuje i z chłopami i z kobitami.Współprace też ma z kobietkami i jedna go w sierpniu na grilla zaprosiła do siebie do domu - bez żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.03.2015 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 meli najlepszy pomysł, mój kiedyś sobie zatrudniał panią do kasy, wybraliśmy grubą i starą, fajna kobita, chętna do pracy, wszyscy byli zadowoleni sorki ale ja uważam ze okazje czyni złodzieja, no jak facet ma okazję długo sprzyjającą to moze sie skusić prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.03.2015 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 fuck mój m szuka pracownicy właśnie mu umówiłam taką ładną dziewczyneczkę....czy wy jesteście zazdrosne o swoich mężów?? nie - i Nesska mojego nie ma więszość tygodnia i nie wiem co robi wieczorami itp itd. Jak ma zdradzić to pod nosem zdradzi ja mu zawsze powtarzam, że się zemszczę i oby to nie była turka ja tam jestem spokojna jak wiem ze mój tylko z chłopami pracuje hahahhahahahahahahahahah hahhahahahhahahahahhahah hahhahahahhahahahahhahah ciekawe z kim Misiek ma najwięcje rozmów na FB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.03.2015 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 widzę teledysk i co z nim? nienawidzę takich facetów i rytmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.03.2015 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 a ja leje z postu na fb u Mirki nie wiedziec czemu ale pomyslalam o Tobie Madzik fotki zarabiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.03.2015 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 :lol2::lol2: wczoraj byłam 18-20 ale mnie wymęczył hahahha w sumie to prawie codziennie chodzę, baaa nawet mąż mi za to płaci.... i w sumie nie ma to jak dziwaczne pozycje przed obcym facetem hahahhahaa nie muszę mówić ze 99% to tam faceci... mój podobno nie zazdrosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts