reni1980 04.03.2015 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 kurcze czy ja inaczej myślę chodzi mi o to ze gdybym to ja była laską szukajacą,to szukam faceta który ma grudą brzydką babę w domu, bo go łątwiej zachecić ładnym ciałem i fajną laską a taki który ma to w domu to się nie zbałamuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.03.2015 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 dokładnie Melcia ale nie dołujmy Nesski - nikt nikogo na cel nie obrał Renia myślę. że fizyczność nie jest najważniejsza wtedy - raczej to, że zakazy owoc kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.03.2015 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 (edytowane) Eh... Reniu co Ty mówisz C.Ronaldo miał Irene i co i zdradził :eek: ....na to nie ma reguły ...można mieć tylko klase i nie dac się poniżać jak nie daj boże już do tego dojdzie Edytowane 4 Marca 2015 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.03.2015 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 ;) dokładnie to chyba działa im więcej ma wolności tym bardziej trzyma się "nogi " ":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 04.03.2015 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Eh... Reniu co Ty mówisz C.Ronaldo miał Irene i co i zdradził :eek: ....na to nie ma reguły Dokładnie tak jak Renia pisze to nie działa Niektórzy właśnie lubia wyzwania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.03.2015 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 kurcze czy ja inaczej myślę chodzi mi o to ze gdybym to ja była laską szukajacą,to szukam faceta który ma grudą brzydką babę w domu, bo go łątwiej zachecić ładnym ciałem i fajną laską a taki który ma to w domu to się nie zbałamuci no zle myslisz.. bo sa dziewczyny co stawiaja sobie wyzej poprzeczki i sprawdzaja czy dadza rade pieknej zonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.03.2015 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Niektórzy właśnie lubia wyzwania ;) + bo sa dziewczyny co stawiaja sobie wyzej poprzeczki i sprawdzaja czy dadza rade pieknej zonie = świadome siebie kobiety nieświadome chyba do biblioteki chodzą szukać hahhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.03.2015 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 najpierw trzeba iść i zbadać grunt, na każdego działa co innego: jedna widząc żonę z dzieckiem pomyśli 'o jak słodko ma takie malutkie dziecko nie będę mu zabierać tatusia' a inna stwierdzi, że facet pewnie ma prze*ebane w domu żona dwójka dzieci przyda mu się odskocznia'.... różne są typy nie dajmy się ponieść fantazji bo teraz mój wyszedł na takiego co trzeba go pilnować nie tak na prawdę to mu ufam aczkolwiek wiem, że różnie może być może go kiedyś strzała amora trafi a z tym to już się nie wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.03.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Mój mąz wie ,że ja nie będę po no nim płakała, prosiła aby zostawił kochankę i wrócił do domciu nie Ty to inny ,a że nie znajdzie lepszej niż ja to nie robi głupot .... raczej bo glowy nie dam wszak to tylko facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.03.2015 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 luzik Nesska dyskusja ogólna bez odnoszenia się do któregoś z naszych "świętych" mężów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.03.2015 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 tak jak nie daje sobie ręki uciąć że mnie kiedyś ta strzała nie trafi i to ja odejdę...przecież jesteśmy tylko ludźmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 04.03.2015 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Ha ha właśnie London mój wie że nie wybacze i płakać nie będe a z tą strzałą to bardziej bym o siebie sie obawiała :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.03.2015 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Oj tak ...te strzały cholerne latają to tu to tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 04.03.2015 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Już tu kiedyś była taka rozmowa .Ja nie wiem jakbym się zachowała bo co innego pisząc o tym teraz nie będąc w takiej sytuacji a co innego jak już nas to w życiu spotka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.03.2015 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Oj tak ...te strzały cholerne latają to tu to tam jak torpedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.03.2015 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Mirka pewnie ,że masz rację ... ja nie mówię ,że nie wybaczę czy ,że wybaczę , chodzi o to , jednak jestem pewna ,ze nie będę przeżywała, prosiła , poniżała się jak nie będzie chciał wrócic, zwyczjnie na dzień dzisiejszy potrafię ,zyc bez faceta jak mnie nie będzie chciał ..o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.03.2015 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Mirka i Londi.. ejj mylicie mi sie przez te wasze usta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 04.03.2015 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 na kolanach klęczeć też nie będę - może on już szybciej :lol2:n błagając o wybaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.03.2015 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Mi też Meli haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 04.03.2015 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Ja miałam pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts