anna-maria3 04.03.2015 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Hejka dziewczyny. Fajna, może książkę? Jak lubi czytać, to jakąś ambitniejszą, a jak nie bardzo, to może właśnie o dzieciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.03.2015 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 albo torebkę taką modną dla matekzalezy jaka kwota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.03.2015 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Fajna nie wiem na ile znasz swoją koleżankę ale może to wszystko tylko pozory ,ze nic jej nie interesuję oprócz dzieci i tak naprawdę ucieszy się z czegokolwiek dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.03.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Książek juz jej nadawałam przy rożnych okazjach żadnej nie przeczytała....:(Jak urodziła pierwsze dziecko dwa lata temu kupiłam jej piękna książkę poradnik od połogu do chyba 5 roku dziecka nawet pizda nie zajrzała bo ze wszystkim do mnie dzwoniła i sie pytała.:bash:Geberalnie to jest osoba zacofana we wszystkim mieszka na wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.03.2015 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Qrka Fajna ja też mieszkam na wsi Może ona zwyczajnie jest nie szczęśliwa ? dzwoni do Ciebie bo nie ma z kim pogadać? czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.03.2015 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 KGeberalnie to jest osoba zacofana we wszystkim mieszka na wsi. ja tez ze wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.03.2015 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 moze kolczyki?najlepiej delikatne nie wiszace by dziecko nie lapalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.03.2015 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Nie Londos to typ z kategorii" wszystko mi wisi"" oprócz moich dzieci.:(W ogóle to kiedys sie przyjaźniliśmy bardzo ale odkąd urodziła dzieci odpierdolilo jej totalnie.Zreszta ja nie tolerujejej faceta wiec na tym podłożu tez jest zgrzyt.Starszy od niej o 10 lat nie pracuje żyją na utrzymaniu jej rodziców i z jej zasiłku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.03.2015 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Oj No złe sie wyraziłam.Nie ze zacofana bo mieszka na wsi tylko napisałam ze mieszka na wsi bo moze to jakas podpowiedz a propo prezentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.03.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 napisalam wyzej .. nie wiem czy czytalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.03.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Mmel uszy ma nie przebite....:(Juz kiedys sprawdzałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.03.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Czyli tak jak mówiłam jest nieszczęśliwa, mówi tak bo nie może sobie pozwolić na mówienie czego innego skoro na to nie ma;) ale dzieci na pewno kocha , co jej pozostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.03.2015 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 ups.. to faktycznie problem.. moze jakas apaszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 04.03.2015 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 N to kasy nie ma na dobre kosmetyki i ciuchy wiec ic w tym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.03.2015 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Londos dzwoni dzwoni ale ja z nia nie mam wspólnych tematów!!!! Mnie nie obchodzą kupki zupki i pieluszki.Zreszta rozmawia ze mną a ciagle cos do dziecka gada przy okazji.Wyczuwam ze w ogóle niby rozmawia ale średnio ja obchodzi co ja mowie.:(Ona raczej dzwoni kurtuazyjnie i po to żebym nie zapomniała ze jestem chrzestna jej dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.03.2015 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Magda czas to ona ma dla meza bo siedzą oboje w domu on nie pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.03.2015 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 (edytowane) Fajna jak ma męża nieroba , sama siedzi tylko z dziecmi w domu , to o czym może ona opowaiadac jak nie o kupkach i papakach ..moim zdaniem dziewczyna ma niełatwo i dlatego tak się zachowuje;) tym bardziej skoro sama mówisz ,ze była inna Edytowane 4 Marca 2015 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.03.2015 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Women ile ja juz jej nakupiłam ciuchów kosmetyków....Niczego nie używa tylko woda mydło i od czasu do czasu krem nivea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.03.2015 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Fajna, a może koleżance wszystko "wisi", bo jest zmęczona, znudzona, może lekki baby blues ją dopadł... Może zamiast konkretnego prezentu spróbowałabyś ją gdzieś wyciągnąć? Jakaś babska kawa, albo wspólne wyjście do kosmetyczki/fryzjera/zabieg w spa jako prezent. Dobry film w kinie z kawą i ciachem po, żeby przegadać fabułę. Taka chwila dla niej, bez dzieci. Najlepszy prezent jaki można dostać według mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.03.2015 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 O tak i przy okazji znajdz jej nowego męza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts