Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Książek juz jej nadawałam przy rożnych okazjach żadnej nie przeczytała....:(Jak urodziła pierwsze dziecko dwa lata temu kupiłam jej piękna książkę poradnik od połogu do chyba 5 roku dziecka nawet pizda nie zajrzała bo ze wszystkim do mnie dzwoniła i sie pytała.:bash:Geberalnie to jest osoba zacofana we wszystkim mieszka na wsi.:(

Nie Londos to typ z kategorii" wszystko mi wisi"" oprócz moich dzieci.:(W ogóle to kiedys sie przyjaźniliśmy bardzo ale odkąd urodziła dzieci odpierdolilo jej totalnie.Zreszta ja nie tolerujejej faceta wiec na tym podłożu tez jest zgrzyt.Starszy od niej o 10 lat nie pracuje żyją na utrzymaniu jej rodziców i z jej zasiłku.:(

Londos dzwoni dzwoni ale ja z nia nie mam wspólnych tematów!!!! Mnie nie obchodzą kupki zupki i pieluszki.Zreszta rozmawia ze mną a ciagle cos do dziecka gada przy okazji.Wyczuwam ze w ogóle niby rozmawia ale średnio ja obchodzi co ja mowie.:(Ona raczej dzwoni kurtuazyjnie i po to żebym nie zapomniała ze jestem chrzestna jej dziecka.:bash:

Fajna, a może koleżance wszystko "wisi", bo jest zmęczona, znudzona, może lekki baby blues ją dopadł... Może zamiast konkretnego prezentu spróbowałabyś ją gdzieś wyciągnąć? Jakaś babska kawa, albo wspólne wyjście do kosmetyczki/fryzjera/zabieg w spa jako prezent. Dobry film w kinie z kawą i ciachem po, żeby przegadać fabułę. Taka chwila dla niej, bez dzieci. Najlepszy prezent jaki można dostać według mnie.