Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anna -Maria nie ma sensu.:no:W zeszłym roku dałam jej karnet do Baltica Spa miała na wykorzystanie 3 miesiące sama mi sie przyznała ze sie zmarnował bo nie poszła.:PNa święta dałam jej bon na profesjonalna sesje zdjęciowa u fotografa matka z dzieckiem tez sie zmarnował i kasa wywalona.Jej naprawde wszystko wisi!!!! :sick:

Nie ma opcji...Młodsze wlasnie skończyło miesiąc ona karmi i nie ma szans zeby jego zostawiła.:(Zreszta ona przyjeżdża na kilka godzin do lekarza z dzieckiem i mnie odwiedzić przy okazji a ze kilka dni pózniej ma urodziny to muszę juz mieć prezent dla niej bo pózniej nie wiadomo kiedy znowu przyjedzie.Mieszka ode mnie 120 km...

Fajna, to może rzeczywiście coś niby dla niej, a jednak dla dziecka - któraś dziewczyna pisała - na przykład fajną torbę do wózka. Teraz są takie piękne, a'la torebki. Nie wiem ile chcesz wydać, ale ceny są różniste. TUTAJ te droższe na przykład, ale świetne. Do stówki też znajdziesz - koleżanka ostatnio chyba za 90 złotych kupiła.

Czyli tak jak mówiłam jest nieszczęśliwa, mówi tak bo nie może sobie pozwolić na mówienie czego innego skoro na to nie ma ale dzieci na pewno kocha , co jej pozostało

tu jest sendo sprawy

jeśli miała karnety a nie poszła to dlatego ze uwaza ze jej sie nic nie należy, po co jej to skoro i tak siedzi w domu i nic nie potrzebuje, wyjscie ale razem z nia było by super, bo jak poczuje sie dobrze to moze jej sie odwidzi, taki maż czy tam facet to masakra, my byśmy zajebały ale ona myśli inaczej, ze tak musi byc