Mmelisa 04.03.2015 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Londi pomysl Ani jest bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.03.2015 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Anna -Maria nie ma sensu.:no:W zeszłym roku dałam jej karnet do Baltica Spa miała na wykorzystanie 3 miesiące sama mi sie przyznała ze sie zmarnował bo nie poszła.:PNa święta dałam jej bon na profesjonalna sesje zdjęciowa u fotografa matka z dzieckiem tez sie zmarnował i kasa wywalona.Jej naprawde wszystko wisi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.03.2015 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Fajna to weź ją do ludzi po prostu:) kosmetyczka, day spa razem itp edit: to może psychiatra? a tak szerze jak tacy domownicy to kup im piżama - te same dla dzieci i rodziców i niech leżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.03.2015 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 No kurcze mam problem bo przyjeżdża w poniedziałek do mnie i muszę mieć prezent dla niej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.03.2015 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Fajna, ale to nie chodzi o to, żeby dać jej karnet, tylko żeby z nią gdzieś pójść. Jeśli jest zrezygnowana, to sama nigdzie nie wyjdzie, bo nie widzi potrzeby i sensu. Powiedz jej, że np. w środę o 16:00 masz być gotowa bo wychodzimy na 2 godziny do miasta i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.03.2015 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 O widzisz, a przyjeżdża sama, czy z dziećmi? Jesteś w stanie załatwić jakąś opiekę do nich w razie czego? Koleżanka przyjedzie, a Ty w drzwiach razem z nią robisz zwrot i wychodzicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.03.2015 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Nie ma opcji...Młodsze wlasnie skończyło miesiąc ona karmi i nie ma szans zeby jego zostawiła.:(Zreszta ona przyjeżdża na kilka godzin do lekarza z dzieckiem i mnie odwiedzić przy okazji a ze kilka dni pózniej ma urodziny to muszę juz mieć prezent dla niej bo pózniej nie wiadomo kiedy znowu przyjedzie.Mieszka ode mnie 120 km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.03.2015 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Dobra nie mecze juz was pojadę w piatek na jakis shoping to moze cos wymyślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.03.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 To może kup jej coś fajnego do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.03.2015 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Fajna, to może rzeczywiście coś niby dla niej, a jednak dla dziecka - któraś dziewczyna pisała - na przykład fajną torbę do wózka. Teraz są takie piękne, a'la torebki. Nie wiem ile chcesz wydać, ale ceny są różniste. TUTAJ te droższe na przykład, ale świetne. Do stówki też znajdziesz - koleżanka ostatnio chyba za 90 złotych kupiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.03.2015 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 .... hym to może jak stary jej nie zakosi to daj jej pieniądze i sam sobie kupi co potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.03.2015 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Czyli tak jak mówiłam jest nieszczęśliwa, mówi tak bo nie może sobie pozwolić na mówienie czego innego skoro na to nie ma ale dzieci na pewno kocha , co jej pozostało tu jest sendo sprawy jeśli miała karnety a nie poszła to dlatego ze uwaza ze jej sie nic nie należy, po co jej to skoro i tak siedzi w domu i nic nie potrzebuje, wyjscie ale razem z nia było by super, bo jak poczuje sie dobrze to moze jej sie odwidzi, taki maż czy tam facet to masakra, my byśmy zajebały ale ona myśli inaczej, ze tak musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.03.2015 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 słuchajcie jeśli macie czas obejrzyjcie sobie rozmowy w toku z poniedziałku 2 marca, oglądałam z otwartą buzią i do teraz nie wierzę ze są tak pojebane baby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.03.2015 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 ja o tej porze skaczę na skakance to i jestem na bierząco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.03.2015 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Anna-Maria zajeb....te torby!!!!:jawdrop:Tylko cena mnie powaliła....:sick:Masz moze namiar na cos takiego ale tak do 100-1300 zł???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.03.2015 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 to Renia te co utrzymują mężów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.03.2015 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 noo pierwsza była zajebista, jeszcze mu kurwa nosiła posiłki do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.03.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Oglądałam kawałek i nie wiem gdzie sieją takie...:D:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.03.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 noo pierwsza była zajebista, jeszcze mu kurwa nosiła posiłki do łóżka Wypisz wymaluj moja kumpela.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.03.2015 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 (edytowane) Dramat a ten gościu taki biedny co przemókł w pracy :sick: ...to powinno się leczyc u takich kobiet ,obowiązkowe skierowanie do psychiatry przez MOPS Edytowane 4 Marca 2015 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts