reni1980 04.03.2015 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Mircia jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 04.03.2015 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Mircia jesteś Renia ja nie Mircia, ale robiłam te polędwiczki z mascarpone i musztardą i moim zdaniem do mascarpone nie dodawałabym już śmietany, bo tak chcesz zrobić ? ewentualnie dałabym polędwiczki, śmietanę i pieczarki albo polędwiczki mascarpone i pieczarki moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.03.2015 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 No właśnie tak myślę czy same pieczarki, czy jeszcze dodać śmietany, na priva odpowiem, bo.mi wyleciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 04.03.2015 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 ja bym nie dodawała już śmietany, daj znać jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 04.03.2015 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Ja też już bym nie dodawała śmietany, mascarpone samo w sobie jest tłuste, ale obawiam się że po dodaniu pieczarek danie będzie za gęste (będzie mało sosu). Dla mnie nawet bez pieczarek było trochę za gęste, ja bym dodała trochę bulionu lub nawet samej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 04.03.2015 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 jak robiłam to dolewałam wodę, bo dla mnie też było za gęste, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 04.03.2015 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Ja też właśnie dolewałam wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.03.2015 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 u mnie tez takie geste wyszlo ze ja pikole... tylko do buzi sie kleilo wiec przepis w odstawke idzie i smakiem nie bylo to wielkie wow.. tzn bylo: wow co to jest?! a fee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.03.2015 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Chciałam donieść ze dodanie śmietany i pieczarek nie było dobrym pomysłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 04.03.2015 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 a co się stało? za tłuste pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.03.2015 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Nawet nie za tłuste, dziwne w smaku, chyba same pieczarki byłoby lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 04.03.2015 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Nawet nie za tłuste, dziwne w smaku, chyba same pieczarki byłoby lepiej wydawałoby się, że powinno być ok idąc tropem, że pieczarka to prawie :lol2:kurka, a do sosu kurkowego daję się śmietanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.03.2015 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Niestety nie idźcie tę drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.03.2015 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 05.03.2015 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 05.03.2015 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Hejka I stało się fugi mi spieprzyli:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 05.03.2015 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Tam gdzie klej nie wysechł pojawiły się przebarwienia :cry:Jest na to jakiś ratunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 05.03.2015 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Hejka wszystkim,Casuall, u mnie przebarwienia fug wynikały z tego, że fachman dolewał wody do już rozrobionej fugi - podstawowy błąd - niestety, różnice pozostały widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.03.2015 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Hejka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.03.2015 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Casuall....moze poczekaj aż wyschną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.