Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

u mnie raczej nie dolewał, ale przebarwienia wyszły na tych ścianach, które były klejone jako ostatnie i to te najbardziej widoczne :(

Niewiarygodne, że facet kilkadziesiąt lat w zawodzie mógł coś takiego zawalić.

Będzie musiał to naprawić, nie popuszczę, tylko zastanawiam się jak?

Miałyście rację, trzeba się było pożegnać z nim po pierwszym wyszczerbieniu płytki, to nie wróżyło nic dobrego :(:(:(

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Casuall....moze poczekaj aż wyschną? :(

No właśnie poczekałam, bo też myślałam, że mokre, ale dziś już mijają 2 doby, to chyba wyschły? jak myślisz?

On jeszcze nic nie wie, będą po południu, albo jutro. Pewnie powie co zwykle, jest Pani pierwszą osobą, która zwraca na to uwagę, albo tego nie będzie widać albo nie da się :mad:

No wiem wiem ze nic...jak mi moi nie zrobili spadków w kabinach to tez nic nie mogłam zrobic tylko pozostało mi ich pogonić i wziąć nowych.:sick:U ciebie to wyglada jakby było mokre.

do dziś też miałam nadzieję, że jeszcze mokre :( ale czy to możliwe od wtorku?

będę ich gnębić, bo przecież nikt inny na wymianę fugi się nie zgodzi :(

[ATTACH=CONFIG]307351[/ATTACH]

Ale co można zrobić, wyciąć? Boję się, ze mi płytki wyszczerbi, jak zacznie wyciinać :(

co za palant:/ rany czy w dzisiejszych czasach nie ma już prawdziwych fachowców. Ja też zawsze trafiam na takich partaczy:/

Gołym okiem widać, że źle zrobione, ma to poprawić, wykuć fugę, a jeżeli nie to mu nie płać i szukaj kogoś innego, mi w jedną dobę wszystko wyschło

na innych ścianach wyschła w dobę i nie ma przebarwień,

tylko te ściany, które na końcu były klejone, z tego wnioskuję,że jednak mokry klej :(

a myślałam, że tego nie się spieprzyć, a tak mało mam tych ścian wypłytkowanych, tylko mokre miejsca i geberit:cry:

bratkaf nie ma nie ma...Prawdziwi wyjechali do Niemiec,Anglii,Norwegii a zostali sami partacze i nieudacznicy.:(

fajna mój właśnie w przerwie między pobytem w Niemczech robi u mnie ;)

I w tamtym roku położył tam ileś tysięcy metrów płytek i mozaiki w apartamentach, to nie chciałabym tego widzieć,

u mnie 4m2 płytek na podłodze i niewiele więcej na ścianie :(

bratkaf nie ma nie ma...Prawdziwi wyjechali do Niemiec,Anglii,Norwegii a zostali sami partacze i nieudacznicy.:(

ale wiecie kto do tego doprowadził, klienci, bo jak dobry fachman mówi ile bierze to mówią drogo, taki jest zmuszony za granicą robić bo tam usługa to koszt prawie materiału, a u nasz szuka sie najtańszego i potem takie kwiatki, nie obraźcie sie bo też tak szukałam tanio ale taka prawda, jak ktoś sie przejedzie to szuka dobrego i drozszego fachmana

Święte słowa Reniu. Już kiedyś o tym rozmawiałyśmy. Dobrzy fachowcy są, ale mają wysokie ceny, a klient nie chce płacić i odległe terminy, a klient nie chce czekać. Chce jak najtaniej i jak najszybciej. A tak się nie da. Jak ktoś jest dobrym fachowcem, to musi kosztować - przecież on też musi się dokształcać, uczyć, kupować/wymieniać sprzęt. I to nie jest żaden przytyk do Ciebie Casuall, tylko ogólna uwaga.