Casuall 05.03.2015 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 u mnie raczej nie dolewał, ale przebarwienia wyszły na tych ścianach, które były klejone jako ostatnie i to te najbardziej widoczne Niewiarygodne, że facet kilkadziesiąt lat w zawodzie mógł coś takiego zawalić. Będzie musiał to naprawić, nie popuszczę, tylko zastanawiam się jak? Miałyście rację, trzeba się było pożegnać z nim po pierwszym wyszczerbieniu płytki, to nie wróżyło nic dobrego :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.03.2015 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 No a on co na to wszystko????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 05.03.2015 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Casuall....moze poczekaj aż wyschną? No właśnie poczekałam, bo też myślałam, że mokre, ale dziś już mijają 2 doby, to chyba wyschły? jak myślisz? On jeszcze nic nie wie, będą po południu, albo jutro. Pewnie powie co zwykle, jest Pani pierwszą osobą, która zwraca na to uwagę, albo tego nie będzie widać albo nie da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.03.2015 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Kretyn.:bash:Nie odpuszczaj dziadowi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 05.03.2015 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 (edytowane) Ale co można zrobić, wyciąć? Boję się, ze mi płytki wyszczerbi, jak zacznie wyciinać Edytowane 5 Marca 2015 przez Casuall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.03.2015 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 No wiem wiem ze nic...jak mi moi nie zrobili spadków w kabinach to tez nic nie mogłam zrobic tylko pozostało mi ich pogonić i wziąć nowych.:sick:U ciebie to wyglada jakby było mokre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 05.03.2015 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 No wiem wiem ze nic...jak mi moi nie zrobili spadków w kabinach to tez nic nie mogłam zrobic tylko pozostało mi ich pogonić i wziąć nowych.:sick:U ciebie to wyglada jakby było mokre. do dziś też miałam nadzieję, że jeszcze mokre ale czy to możliwe od wtorku? będę ich gnębić, bo przecież nikt inny na wymianę fugi się nie zgodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 05.03.2015 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 [ATTACH=CONFIG]307351[/ATTACH] Ale co można zrobić, wyciąć? Boję się, ze mi płytki wyszczerbi, jak zacznie wyciinać co za palant:/ rany czy w dzisiejszych czasach nie ma już prawdziwych fachowców. Ja też zawsze trafiam na takich partaczy:/ Gołym okiem widać, że źle zrobione, ma to poprawić, wykuć fugę, a jeżeli nie to mu nie płać i szukaj kogoś innego, mi w jedną dobę wszystko wyschło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.03.2015 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 fuga schnie na nastepny dzień praktyczniewg mnie źle rozmieszana i nałożona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.03.2015 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 bratkaf nie ma nie ma...Prawdziwi wyjechali do Niemiec,Anglii,Norwegii a zostali sami partacze i nieudacznicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 05.03.2015 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 na innych ścianach wyschła w dobę i nie ma przebarwień, tylko te ściany, które na końcu były klejone, z tego wnioskuję,że jednak mokry klej a myślałam, że tego nie się spieprzyć, a tak mało mam tych ścian wypłytkowanych, tylko mokre miejsca i geberit:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.03.2015 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 lepiej niech debil nie wydłubuije tej fugi bo pewno płytki zniszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 05.03.2015 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 bratkaf nie ma nie ma...Prawdziwi wyjechali do Niemiec,Anglii,Norwegii a zostali sami partacze i nieudacznicy. fajna mój właśnie w przerwie między pobytem w Niemczech robi u mnie I w tamtym roku położył tam ileś tysięcy metrów płytek i mozaiki w apartamentach, to nie chciałabym tego widzieć, u mnie 4m2 płytek na podłodze i niewiele więcej na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 05.03.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 to co robić Renia, ratuj:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.03.2015 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 bratkaf nie ma nie ma...Prawdziwi wyjechali do Niemiec,Anglii,Norwegii a zostali sami partacze i nieudacznicy. ale wiecie kto do tego doprowadził, klienci, bo jak dobry fachman mówi ile bierze to mówią drogo, taki jest zmuszony za granicą robić bo tam usługa to koszt prawie materiału, a u nasz szuka sie najtańszego i potem takie kwiatki, nie obraźcie sie bo też tak szukałam tanio ale taka prawda, jak ktoś sie przejedzie to szuka dobrego i drozszego fachmana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 05.03.2015 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Renia mój nie tani i nie szukałam oszczędności na nim, bo zależało mi na tej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.03.2015 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 to wypierdol go na zbity pysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 05.03.2015 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Święte słowa Reniu. Już kiedyś o tym rozmawiałyśmy. Dobrzy fachowcy są, ale mają wysokie ceny, a klient nie chce płacić i odległe terminy, a klient nie chce czekać. Chce jak najtaniej i jak najszybciej. A tak się nie da. Jak ktoś jest dobrym fachowcem, to musi kosztować - przecież on też musi się dokształcać, uczyć, kupować/wymieniać sprzęt. I to nie jest żaden przytyk do Ciebie Casuall, tylko ogólna uwaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 05.03.2015 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Casuall, a umowę, masz, jakieś ustalenia z nim spisane? Przecież obowiązuje jakaś rękojmia, gwarancja, reklamacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 05.03.2015 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 ja też nie miałam taniego Renia, ale niestety z polecenia od mojej dyrektorki:/, jej brata:/ i tak się potem na tym wychodzi. Możecie sobie tylko wyobrazić jakie ja potem miałam problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts