anna-maria3 19.04.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 anna wow ja twojego męża zabieram do mnie Nie oddam jak ja jestem na zakupach i ogladam np rękawiczki na zimę, mój mąż pyta "potrzebne ci to?" myslę sobie cholera jak by nie było to bym nie kupowała, więc na głupie pytanie odpowiadam, "że w sumie nie , zaraz za rogiem wyrzucę do kosza" Reni, mój raczej widząc, jak oglądam brązowe rękawiczki, powiedziałby - może weź też czarne, bo te brązowe nie do wszystkiego będą pasowały I jeszcze zobacz jaki ładny szalik do kompletu obok wisi I ja w tym momencie muszę powiedzieć - kochanie, jedne wystarczą - ale serce boli, bo chętnie wzięłabym ze 3 pary Ale ktoś musi budżet kontrolować A wracając do tematu (chociaż w sumie to nie do końca ) gdzie obiecane jajka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.04.2011 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 anna gdzieś ty takiego męża złapała, no czytam i nie wierzę, ale jak bym takiego miała to by nas szybko zlicytowali, jajka będą jak wrócę z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.04.2011 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 MarJel mój mąż by powiedział, że do jednego wora można nas włożyć, jak bym czytała swoją wypowiedź, ile ze śląska do ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.04.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 anna wow ja twojego męża zabieram do mnie, przecież to skarb, jak ja jestem na zakupach i ogladam np rękawiczki na zimę, mój mąż pyta "potrzebne ci to?" myslę sobie cholera jak by nie było to bym nie kupowała, więc na głupie pytanie odpowiadam, "że w sumie nie , zaraz za rogiem wyrzucę do kosza" Hihi, muszę zapamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.04.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 MarJel mój mąż by powiedział, że do jednego wora można nas włożyć, jak bym czytała swoją wypowiedź, ile ze śląska do ciebie? A Ty myślisz że ja tak po wszystkich cudzych domach chodzę, jestem tylko tam gdzie czuję bratnią duszę Kurna Reni nie mam pojęcia, a chcesz ze mną po sklepach polatać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.04.2011 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 MarJel A Ty myślisz że ja tak po wszystkich cudzych domach chodzę, jestem tylko tam gdzie czuję bratnią duszę czyli dokładnie jak ja Kurna Reni nie mam pojęcia, a chcesz ze mną po sklepach polatać? a potem na kawkę moje jaja z almi decor http://img638.imageshack.us/img638/2905/p1040020e.jpg http://img703.imageshack.us/img703/9365/p1040018r.jpg http://img717.imageshack.us/img717/1714/p1040021z.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.04.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Reni, a z czego są te jaja? Bo bardzo elegancko wyglądają To jest ceramika jakaś, czy "bombka"? Patrzę na Twoje firany - pięknie upięte i fajnie, że karnisze schowane. Też się nad tym zastanawiam. Ogólnie nad firanami się zastanawiam, bo na własny salon nie mam pomysłu... Ty masz je normalnie na żabkach upięte, czy w firanach są wszyte zaczepy i firana na szynie wisi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.04.2011 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 anna te jaja to takie właśnie bomkowe są, pięknie błyszczą i bardzo eleganckie, a firana ma wszytą taśmę marszczoną, a karnisz to zwykła listwa z castoramy, taka karniszowa a firana ma zaczepione plastikowe żabki i wsuwam je na tę szynę, żabki piorę razem z firaną, takze luz z wkładniem , powim szczerze smieszne pieniądze za te firany zapłaciłam, dwie firany jedna 8 m długa druga 6 m długa z obszyciem i taśmą 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.04.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Ja właśnie czekam, aż narzeczony upora się z podłączaniem kina domowego, bo mnie przepędził razem z odkurzaczem na drugą stronę pokoju (fukając: "Teraz musisz tu sprzątać?!"), po czym przylazł za mną do kuchni (skrócić kabelek nożem) i akcja z fukaniem się powtórzyła. Więc zawinęłam się na kanapę i obserwuję. Reni, Ty wiesz, że Twoim wnętrzom nie da się dorównać? Każdy szczegół masz dopracowany, te firanki właśnie, oświetlenie (długo by wymieniać). A za oknem bezmiar przestrzeni - u nas niedawno była córka mojego brata (porwałam ją na kilka godzin, bo mieszkają niedaleko, a mała jest pocieszna, zajadała się karkówką z grilla i mimo, że za miesiąc kończy dwa lata - już buduje pierwsze zdania), skoczyła dwa razy i już była prawie na płocie zdecydowanie za mało przestrzeni dla niej, także za kilka lat możemy mieć problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.04.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Reni, to chyba woal jest? Ja uwielbiam woal - mam teraz w zasadzie wszędzie - w każdym oknie. Tylko, kurcze, prasować trzeba I mówię sobie, że nigdy więcej, ale pewnie znowu na woalu się skończy, bo taki jest prosty, elegancki, skromny, a jednocześnie bardzo zdobi... Szczególnie wielkie okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.04.2011 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Ilonka no to siedz cichutko i czekaj, mój tak samo reaguje jak ma z czymś problem , to samo słyszę" teraz musisz to robić, poczekaj jak skonczę", jak mi miło słyszeć jak mówisz o moim domu, a zauważyłaś jak u mnie za oknem księżycowo? Od tego garażu metalowego jeszcze raz taki kawał do końca działki. anna kochaniutka ja jestem pedantką ale cholera moja firana wymięta jak z gardła mnie nie irytuje, moze dlatego że ma 8 metrów i jakoś nie widzę tego prasowania, na zdjęciach chyba widać że prosto z pralki jest, tak to woal biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.04.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 No bo ja miałam dzisiaj pokazać salon, ale po Twoich fotkach widzę u siebie same niedoróbki - ten krzywo wiszący telewizor czy te jasne kontakty właśnie (tragedia, jak najszybciej muszę to wymienić). A co do przestrzeni - jest czego zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.04.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 (edytowane) anna kochaniutka ja jestem pedantką No ja niestety też, dlatego stoję dwa razy do roku i te moje 21 metrów (3 firany po 7m) w salonie prasuję Jak wspomniałaś, że masz niewyprasowane, to się swoim okiem pedanta doszukałam zagniecenia ale co tam zagniecienie. Pięknie jest Reni a jaką macie działkę (w sensie wymiarów)? Ilona dawaj, dawaj. Wszak to forum dla ludzi z wyobrażnią jest Wyobrazimy sobie, że TV już prosto przywieszone i kontakty wymienione. Reszta na pewno jest super Edytowane 19 Kwietnia 2011 przez anna-maria3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.04.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Reni to pedantka, Reni to pedantka:P Firaneczki i jajeczka miodzio, też w jednym oknie zrobiłam taką wnękę na ukryty karnisz, u Ciebie świetnie to wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.04.2011 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 anna działka to prawie 23 ary, jak dla mnie o 12 za dużo, ale mąż ma małe nawet nie patrzył, duża i koniec MarJel zobaczysz jak sama będziesz latać ze szmatą po twoim cudnym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.04.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Reni pikne masz te jaja . A działaka bardzo dużaaaa, ale nie zazdroszczę, w szczególności tego dziubania przy roślinkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.04.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 rere witam, dlatego nie zamierzam dłubać, poza obrys tarasu nosa nie wychylam, własnie przeliczałam ile metrów deski tarasowej potrzebuję, cholera aż 60 m2, takze nawet z sosny wyjdzie dużo kasy a co dopiero bankirai, co tu zrobić? chyba stawiam na modrzew syberyjski, najwyżej za parę lat wymienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.04.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Czyli drugiej połówce zostawiasz ogród? Cwaniara . No a taras planujesz bardzo pokaźny. Tego to Ci mogę pozazdrościć, ale jak zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 19.04.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Reni łacze sie w "bólu" co do wielkosci dzialki U nas 28 ar (sasiadka jeszcze meczy zebysmy od niej jeszcze 8 ar odkupili) i tez ciagle dumam jak ja to zagospodaruje.Zastanawiam sie nawet czy grodzic calość czy tylko polowe (moze na tej drugiej połowce kiedys wybuduje sie dziecko i samo zagospodaruje teren ) Ja lubie grzebać w ziemi (tak mi sie wydaje ) ale w tym przypadku chodzi bardziej o finanse.Jak kupowalismy działke wogóle nie myślalam o niej w w tych kategoriach (zagospadarowania) a teraz mam po prostu niezłego pietra No dobra ale ja nie o tym. Powiedz prosze jak szeroka masz te wneke na karnisze?Rozumiem ze musi zmeiscic sie tam dlon aby mozna bylo zaczepic zabki na szynie ktora jest przymocowana do sufitu?Masz moze zrobiona fotke z "dolu" najlepiej z sama szyna jeszcze bez firanek?Bede miala podwieszany sufit w jadalni ktora jest prostokatna i ma 3 okna.Mysle ze Twoje rozwiazanie bedzie ladniej wygladac niz zwykle karnisze dlatego mam zamiar zgapic-mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.04.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 mayadaski, venus ma rację, ramka biała, klawisz szary Dzieki wielkie - spodobal mi sie ten pomysl;) Mysle, ze w kuchni zrobie tez takie mieszane ale z czarna ramka. Mam grafitowe affrony na scianie - mam nadzieje, ze sie wkomponuje;) Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts