Ilona Agata 04.07.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Mam nadzieję, że nikogo nie obraziłam . Ja na plaży też bez makijażu, bo bałabym się, że od słońca i wody będę miała oko na pandę . Za to wieczorem wiadomo, lubię się podmalować, żeby ładnie wyglądać przy kolacji czy drineczku . Co do biżuterii, to bałabym się, że ta tania blacha odbarwi się na skórze, a z droższą szkoda przecież wchodzić do wody . Czasami mam cienką bransoletkę na ręce lub nodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 04.07.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Jak widać, jesteśmy narodem błyskawicznie się aklimatyzującym. Oj tak ,tego nam nie można odmówić :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.07.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 auto obowiązkowo na niemieckich blachach ,pomimo ,że ubezpieczenie OC jest 4 razy droższe niż u nas (ja jeżdżę na polskich ofkors,nie będę wywalać kasy w błoto ) No ale dla niektórych to największy lans ,jak się zajedzie do Pl na niemieckich blachach :lol2: Ja zazwyczaj wiem, czy za kółkiem na tych niemieckich blachach Polak czy Niemiec. Polak jeździ po piskaczach nawet na parkingu w centrum handlowym, żeby wszyscy obejrzeli się za jego furą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.07.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 helloł dziewuszki magda w zara już byłaś? ja lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.07.2013 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 ale ja mówię o online?:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.07.2013 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 zrobiłam zakupy w massimo a tam płatność karta kredytową:bash::bash: i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 05.07.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Reni możesz zwykła kartą tylko zobacz czy masz z tyłu takie 3 cyferki ja mam i tak płacę A tak w ogłóle helloł Dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.07.2013 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 problem w tym , że na koncie tyle aż nie mam, liczyłam na płatność za pobraniem, no nic trza będzie lecieć do banku wpłacic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.07.2013 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 co kupiłaś i gdzie byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.07.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Teraz do końca wakacji - szlaban na zakupy :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.07.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Kurde Magda, gdzie Ty wszystko mieścisz? Ja tyle ciuchów ile Ty w jeden dzień kupujesz może przez rok zakupowania nazbieram . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.07.2013 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 ja nawet nie miałam zamiaru pytać co do domu , bo znam odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.07.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Też mi do głowy nie przyszło o to pytać . Jak już jednak poruszyłyście kwestię zakupów do domu, to marzy mi się ujednolicenie kieliszków, bo ja mam dobierane (do wina powiedzmy po trzy kieliszki z trzech zupełnie różnych firm, coś tam z Ikei, ogólnie kicha). Dziewczyny, jakie kieliszki się przydają? Tzn. w jakim kształcie, bo ja rozróżniam tylko kufle do piwa od kieliszków do wódki . I wiem, że najbardziej zachwycają mnie zawsze kieliszki do szampana, ale czy one są niezbędne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.07.2013 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 ja mam do białego wina, do czerwonego, do wody i szampanówki, te ostatnie używane najrzadziej ale muszą być, ja kiedyś moje pokazywałam, pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.07.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 My uzywamy najczesciej do czerwonego wina, do artini i koniakówki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.07.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Hej Laseczki! Reni, gratki z okazji miliona! Gaduły straszne jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 05.07.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Magda przeudana jesteś!!! Ilonka mnie się Baardzo podobają te z V&B, z tym jakby listkie do góry Ale przez najbliższe lata stać mnie na nie nie będzie DLatego kupiłam tańszy odpowiednik Ja namówiłam m na Ikeę ale przez Janowicza musimy przesunąć wyprawę na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.07.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Reni, pamiętam, pamiętam . Piękne masz te kieliszki . U nas do czerwonego i białego wina to mus, do szampana i martini straaasznie mi się podobają, ale nie wiem, czy kiedykolwiek miałabym okazję z nich pić . Może teraz, jak jest dziecko, przynajmniej w sylwestra (bo dotychczas zawsze wychodziliśmy do kogoś)? Nad koniakówkami się zastanawiam , bo ja nie piję, więc nie wiem czy warto. Może po prostu kupię do wina, a potem będę kompletować resztę (lub nie) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.07.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Aaaa, ja uwielbiam wino białe wytrawne musujące, dotychczas piłam w kieliszkach do białego, a z takich do szampana na pewno jeszcze lepiej smakuje . Czyli już mam odpowiedź . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.07.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 ja bardzo lubię szkło Krosno mamy do białego i do wody (500 ml) które używam do czerwonego i do deserów super sprawa, od tych faktycznie przeznaczonych do czerwonego różnią się wielkością otworu, ale jest to przydatne do w/w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts