anna-maria3 05.03.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Ja wcisnąć się wcisnę, ale nie mogę mieć przed kolano więc zawsze z długością mam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.03.2015 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 a w tym outlet super ceny, przykład, wisi żakiet nowa kolekcja w normalnym simple to 599, a w outlet w połowie sezonu dałam 159, no czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 05.03.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 I kurcze kupiłam w Monnari w regularnej cenie a teraz widzę, że ją przecenili A ja metki poobcinałam i po ptokach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.03.2015 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 No to Renia jadę Z młodą też mam problem , nie wiem czy taki rozmiar ale ciuchy mi się dla niej nie podobają .Teraz szukam jakieś białej sukienki żeby po mszy się przebrała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.03.2015 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 ok spadam się przebrać i po gwiazdę do szkoły i każda godzina aż do 20 zapełniona brakiem czasu dla siebie . Na dodatek dziś taki dzień ,że słyszę jak mnie łóżko i podusia na drzemkę woła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.03.2015 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 [ATTACH=CONFIG]307351[/ATTACH] Ale co można zrobić, wyciąć? Boję się, ze mi płytki wyszczerbi, jak zacznie wyciinać Nie martw sie... moze to schnac dluzej.. ale bedzie ok mojemu tez sie tak kiedys przytrafilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 05.03.2015 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Nie martw sie... moze to schnac dluzej.. ale bedzie ok mojemu tez sie tak kiedys przytrafilo Meliś chciałabym, nawet nie wiesz jak bardzo, ale od wczoraj nic się nie zmienia Jak długo to u Ciebie trwało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.03.2015 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 jestem tzn podczytuję Was bo zaraz ide do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 05.03.2015 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 A spróbuj to potraktować w jednym miejscu suszarką do włosów i zobacz co będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.03.2015 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Meliś chciałabym, nawet nie wiesz jak bardzo, ale od wczoraj nic się nie zmienia Jak długo to u Ciebie trwało? Nie martw sie.. moj maz mowil ze bedzie znacznie dluzej to trwalo.. nie dopytalam go jak dlugo bo spi chory.. ale kilka dni na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.03.2015 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Renia nie widzialam fotek Twoich poza tym mam w domu szpital.. dzieci rozklada, maz tez chory..teraz cala trojka spi... w dodatku dowiedzialam sie ze mlodsza ma na 100% alergie skorna na kurz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.03.2015 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Tadam idzie wiosna idzie, od niedzieli 14 stopni a w przyszłym tygodniu jeszcze więcej Meli przejebane, przecież kurz jest wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 05.03.2015 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 A spróbuj to potraktować w jednym miejscu suszarką do włosów i zobacz co będzie. Idę, nic do stracenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.03.2015 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Renia, wiem cholera..obie goraczkuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 05.03.2015 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Nie martw sie.. moj maz mowil ze bedzie znacznie dluzej to trwalo.. nie dopytalam go jak dlugo bo spi chory.. ale kilka dni na pewno. to zobaczymy do jutra i co zdziałam z suszarką , jutro przychodzi ostatni dzień, to żeby zdążył wydziubać jakby co bo jak pójdzie to gdzie ja go znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 05.03.2015 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Renia, wiem cholera..obie goraczkuja współczuję :hug:też mieliśmy taką jedna zimą przewaloną zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.03.2015 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 to zobaczymy do jutra i co zdziałam z suszarką , jutro przychodzi ostatni dzień, to żeby zdążył wydziubać jakby co bo jak pójdzie to gdzie ja go znajdę odradzam wydziubania fug (moja polowka tez) bo ci kafle poniszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 05.03.2015 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Renia nie widzialam fotek Twoich poza tym mam w domu szpital.. dzieci rozklada, maz tez chory..teraz cala trojka spi... w dodatku dowiedzialam sie ze mlodsza ma na 100% alergie skorna na kurz jak jest uczulona tylko na jeden alergen w tym przypadku kurz, to dobrze sprawdza sie tzw. odczulanie. W Polsce jest to dość popularne, ale nie wiem jak ze skutecznością, czy oby na pewno działa. Słyszałam tylko, że jak jest się tylko na jedną rzecz uczulonym, to łatwiej jest odczulić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 05.03.2015 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 odradzam wydziubania fug (moja polowka tez) bo ci kafle poniszczy to co robić? przypuszczam, że przyczyną jest fugowanie na mokry jeszcze klej, bo te ściany były na końcu kafelkowane, inne ściany są ok Koza suszarka nie podziałała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 05.03.2015 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Spróbuj jeszcze kilka razy może się uda a jak nie to gościowi nie zapłać wszystkiego i poszukaj kogoś mądrzejszego bo z nim to chyba nie ma co . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts