Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć. O jakiej tapecie piszecie? Będę robić sypialnię w nowym pokoju (już miałam w 2, teraz czas na ostatni ;)) i zastanawiam się nad jakąś.

Rolady robię (męża Ślązaka w końcu mam), ale ja nie lubię za bardzo. A już kompletnie nie lubię tej śląskiej czerwonej kapusty - dla mnie same wióry.

to wszystko podkłady

base everyday zamówię ale w kolorze na codzień takim

a teraz chce kupić o ton ciemniejsze bo lato idzie ;) i st tropez w użyciu

mi ten 123 CC cream bardzo pasuje - nie przesusza i dobrze się stapia ( i nie zatyka porów)

Mirka wyrabialam w trakcie zakupów - i do 2 godz dostajesz takich bon do wydrukowania na -50% obojętnie jaki produkt ( poza zapachami chyba)

Jakiś pomysł jak DORADĘ na obiad zrobić ,żeby pyszna wyszła???

ja robię tak:

cebulkę na pół i i w plasterki.

na rybie z obu stron robię 3 nacięcia pod skosem (prostopadle do ryby), w te kieszonki wkładam czosnek pokrojony w plasterki.

całość opruszam pieprzem i solą (w środku też).

do środka wkładam cebulkę, do tego plasterki cytryny, kawałki masła i sporo kopru.

na kawałku folli aluminiowej rozsmarowuję odrobinę oliwy z oliwek, przekładam rybę i zawijam dość szczelnie żeby soki nie uciekły podczas pieczenia.

zapakowane paczuszki do piekarnika na blaszce piekę ok 25-30 minut w temp. 180 stopni (grzanie góra-dół).

Rybka wychodzi cudna soczysta i smaczna.