london23 06.03.2015 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Tapetę chcę koniczynkę ścianę z kamienia mam w salonie tz. ściana tv i chciałabym jasny róz tej tapety jako ,że rolety będą różowe zobaczymy raczej nie przejdzie ta ściana , na pewno mogę zrobić ścianę przeciwległą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 06.03.2015 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Hejka Słyszał ktos moze cos o sofach z Livingroom??? :rolleyes:Kumpela cos wspominała ze fajne sa a ja nawet w necie nic znaleźć nie moge z tej firmy.... te sofy robiła firma Mebelplast z mojego miasta, ale oni już nie istnieją, tę firmę przejęła inna firma, a mianowicie: http://www.dfm.com.pl/bergen_mod.html To byli dwaj bracia, jeden miał firmę dfm a drugi mebelplast, bracia ze sobą skłóceni od lat i teraz jeden brat wykupił drugiego:) Tzn mebelplast jako tako jeszcze funkcjonuje, mają sklep stacjonarny tutaj, ale oni zawsze byli nastawieni na eksport do Niemiec. Drodzy byli, ale sofy mieli śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 06.03.2015 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Hejka, Renia zajefajna ta dżinsowa sukienka mówicie, że Dzień Kobiet blisko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.03.2015 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Hejka te sofy robiła firma Mebelplast z mojego miasta, ale oni już nie istnieją, tę firmę przejęła inna firma, a mianowicie: http://www.dfm.com.pl/bergen_mod.html To byli dwaj bracia, jeden miał firmę dfm a drugi mebelplast, bracia ze sobą skłóceni od lat i teraz jeden brat wykupił drugiego:) Tzn mebelplast jako tako jeszcze funkcjonuje, mają sklep stacjonarny tutaj, ale oni zawsze byli nastawieni na eksport do Niemiec. Drodzy byli, ale sofy mieli śliczne to się wyjaśniło czemu strona nie dziala itp. Pewnie tez dlatego udało mi sie kupić tak tanio narożnik u nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 06.03.2015 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Women u mnie to nie remont , to tylko leki lifting Oki idę do pasmanterii po te lamówki , bo wybieram się już od poniedziałku, może dzisiaj się uda coś uszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 06.03.2015 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Chyba musze się przejechać w weekend do tego sklepu, może jeszcze otwarty i zobaczyć czy mają dobre ceny. No strona już od kilku lat nie uaktualniania. Ta druga dfm też tylko kilka ma modeli na stronie, podpytam się męża, może udałoby się mu załatwić katalogi, bo on ich z racji zawodu "obsługuje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 06.03.2015 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Boże jakie ja szyki zdania tworzę to masakra:/ d, sorrki ja germanistka i czasowniki na końcu stawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 06.03.2015 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Tapetę chcę koniczynkę ścianę z kamienia mam w salonie tz. ściana tv i chciałabym jasny róz tej tapety jako ,że rolety będą różowe zobaczymy raczej nie przejdzie ta ściana , na pewno mogę zrobić ścianę przeciwległą Masz namiar na jakąś niedroga tapete to podrzuć bo szukam koncepcji na pokój córki W ikea sa teraz taniej szafy i komody tez przydało by sie podjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.03.2015 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Chyba musze się przejechać w weekend do tego sklepu, może jeszcze otwarty i zobaczyć czy mają dobre ceny. No strona już od kilku lat nie uaktualniania. Ta druga dfm też tylko kilka ma modeli na stronie, podpytam się męża, może udałoby się mu załatwić katalogi, bo on ich z racji zawodu "obsługuje" Zobacz koniecznie ja za swoja dałam 20 % ceny wiec może coś fajnego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.03.2015 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Dzien doberek laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.03.2015 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Ja nawet nie mam gdzie zobaczyć a tym bardziej usiąść na takiej sofie z Livingroomu....Kumpela tez tylko mowi ze słyszała o tych sofach ale nie wie jak z użytkowaniem.No ale skoro Ivy ma i poleca to moze i dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.03.2015 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 chociaż anna maria słała mi rogaliki domowej robot i były git Laski, rolady szybciutko można zrobić. Ja kupuję gotowe mięso w Biedronce, takie już pokrojone i rozbite. Smaruję trochę musztardą, do tego do środka ogórek kiszony, boczek, cebula, sól, pieprz. Zawijam i duszę aż będą miękkie. Przygotowania mało, tylko potem długo się robią na patelni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.03.2015 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 U nas to sie zrazy nazywa.:)Je sie z kasza gryczana i buraczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2015 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 u nas rolady, sosik, kluski śląskie i kapustka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.03.2015 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 . Przygotowania mało, tylko potem długo się robią na patelni. a ja robię w szybkowarze max 20 minut i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.03.2015 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Magda byłam wczoraj w tym sklepie o ktory mnie kiedys pytałaś.http://Www.mooi.pl pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 06.03.2015 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 a ja robię w szybkowarze max 20 minut i gotowe Wołowina też tak szybko się robi? u nas też się zrazy nazywają. Magda a tę kapustę to jak się robi? Rozumiem że czerwona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.03.2015 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Jak jeszcze miałam gary Zeptera to tez szybciutko wołowinkę gotowałam a teraz mi sie juz nie chce ....za długo to duszenie trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2015 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Fajna tak tak doczytalam, że ceny kosmiczne a wręcz warszawskie Bratkaf - kapusta czerwona - ale jak się robi nie mam pojęcia - ja mega anty - kucharka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.03.2015 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Wołowina też tak szybko się robi? u nas też się zrazy nazywają. Magda a tę kapustę to jak się robi? Rozumiem że czerwona? tak wołowina tyle chyba ze jakies duże kawąlki to max 25 minut, wieprzowina 10-15 minut robię w zależności jakie duże kawałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts