Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka

Słyszał ktos moze cos o sofach z Livingroom??? :rolleyes:Kumpela cos wspominała ze fajne sa a ja nawet w necie nic znaleźć nie moge z tej firmy....:sick:

te sofy robiła firma Mebelplast z mojego miasta, ale oni już nie istnieją, tę firmę przejęła inna firma, a mianowicie: http://www.dfm.com.pl/bergen_mod.html

To byli dwaj bracia, jeden miał firmę dfm a drugi mebelplast, bracia ze sobą skłóceni od lat i teraz jeden brat wykupił drugiego:)

Tzn mebelplast jako tako jeszcze funkcjonuje, mają sklep stacjonarny tutaj, ale oni zawsze byli nastawieni na eksport do Niemiec. Drodzy byli, ale sofy mieli śliczne

Hejka

te sofy robiła firma Mebelplast z mojego miasta, ale oni już nie istnieją, tę firmę przejęła inna firma, a mianowicie: http://www.dfm.com.pl/bergen_mod.html

To byli dwaj bracia, jeden miał firmę dfm a drugi mebelplast, bracia ze sobą skłóceni od lat i teraz jeden brat wykupił drugiego:)

Tzn mebelplast jako tako jeszcze funkcjonuje, mają sklep stacjonarny tutaj, ale oni zawsze byli nastawieni na eksport do Niemiec. Drodzy byli, ale sofy mieli śliczne

to się wyjaśniło czemu strona nie dziala itp. Pewnie tez dlatego udało mi sie kupić tak tanio narożnik u nich :rolleyes:

Chyba musze się przejechać w weekend do tego sklepu, może jeszcze otwarty i zobaczyć czy mają dobre ceny. No strona już od kilku lat nie uaktualniania. Ta druga dfm też tylko kilka ma modeli na stronie, podpytam się męża, może udałoby się mu załatwić katalogi, bo on ich z racji zawodu "obsługuje"

Tapetę chcę koniczynkę :) ścianę z kamienia mam w salonie tz. ściana tv :) i chciałabym jasny róz tej tapety jako ,że rolety będą różowe ;) zobaczymy raczej nie przejdzie ta ściana , na pewno mogę zrobić ścianę przeciwległą ;)

Masz namiar na jakąś niedroga tapete to podrzuć bo szukam koncepcji na pokój córki

W ikea sa teraz taniej szafy i komody tez przydało by sie podjechać

Chyba musze się przejechać w weekend do tego sklepu, może jeszcze otwarty i zobaczyć czy mają dobre ceny. No strona już od kilku lat nie uaktualniania. Ta druga dfm też tylko kilka ma modeli na stronie, podpytam się męża, może udałoby się mu załatwić katalogi, bo on ich z racji zawodu "obsługuje"

Zobacz koniecznie ja za swoja dałam 20 % ceny wiec może coś fajnego będzie ;)

chociaż anna maria słała mi rogaliki domowej robot i były git :D

:hug:

Laski, rolady szybciutko można zrobić. Ja kupuję gotowe mięso w Biedronce, takie już pokrojone i rozbite. Smaruję trochę musztardą, do tego do środka ogórek kiszony, boczek, cebula, sól, pieprz. Zawijam i duszę aż będą miękkie. Przygotowania mało, tylko potem długo się robią na patelni.