london23 06.03.2015 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 ..no czemu ja nie lubię gotowac hym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 06.03.2015 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 London masz inne talenty Ja gotować uwielbiam i pochwalę się, że moim znajomi lubią jak gotuję Przygotowywałam też duże imprezy (łącznie z komunią na 30 osób). Gdybym się nie spełniała w swoim zawodzie, to mogłabym gotować. Marzę o jakimś kursie gotowania - takim profesjonalnym, ale chyba dopiero po 40, jak już to prawo skończę Ivy poprzeglądam te szybkowary. A nie ma żadnego zagrożenia, że to ciśnienie duże itd? Nie oparzyłaś się nigdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.03.2015 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Tez mam szybkowar i też chwalę .Ziemniaki w 10 min gotowe Rolady robię jak anna - maria , kapusta czerwona lub fioletowa to ma różne przepisy.Mój lubi tak jak robi jego mama i ja się nauczyłam taką robić. Kapuste szatkujesz i gotujesz w osolonej wodzie do miękkości .Jak gotowa to odcedzasz i dajesz ją do ostudzenia.W tym czasie kroję w kostkę cebulę .Jak kapusta już zimna to na górę daję cebulę , sól tak z pól do jednej łyżeczki - zależy ile kapusty i na to łyżeczkę octu .Na patelni smażę boczek do wytopienia i dodaję do tej kapusty - mieszam .Nigdy nie daję całego tłuszczu z wytopienia tylko troszkę . Ocet też do smaku jak kto lubi. Do tego sosik ,kluseczki i mmmmmmmmmmmmmmm poszło w boki i gimnastyka od nowa .Jadę jutro do biedry , kupuję mięcho i robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 06.03.2015 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Jjana ja też gotuję niby smacznie bynajmniej tak mówią komunię też sama robiłam tylko mi to nie sprawia przyjemności raczej robię bo muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.03.2015 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Mnie gotowanie raz sprawia przyjemność raz nie ,ale lubię jak mi coś wyjdzie i znajomi w szoku ,że sama to zrobiłam. W rodzinie to mam mocną konkurencję i ciężko mi się wybić na 1 miejsce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 06.03.2015 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Mi sprzątanie nie sprawia żadnej przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 06.03.2015 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 U mnie problem jest z moją mina i tym jakim mięchem rzucam ,kiedy gotuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.03.2015 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Ja w tygodniu to no problem mogę wymyślać co gotuję ale w niedzielę to zawsze obiad na od@*#$$. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.03.2015 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 To ja wolę cały dzień sprzątać niż godzinę gotować Ale Aniu rolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.03.2015 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 A ja gotować nie lubię, ale uwielbiam gości i biesiadowanie więc siłą rzeczy muszę. Był moment, że robiłam dużo dużych imprez w domu. Teraz trochę zwolniłam tempo, ale zawsze jak mam gości to coś dobrego szykuję. Lubią do mnie przychodzić. Nawet kiedyś kolega przy stole skomentował, że w końcu coś dobrego zje (żona siedziała obok) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.03.2015 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Kurcze na telefonie nie pisanie Ale rolada Aniu zrobię, chyba łatwo a to mięso z biedry miałam ostatnio w łapie i odlozylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.03.2015 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Ja sprzątać też lubię. Ciągle się krzątam, coś układam, wycieram, zamiatam - taka moja druga natura. Gotowanie tak naturalnie mi nie przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.03.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Renia, ja go już nawet nie rozbijam, tylko płuczę i od razu robię. Szybko i fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.03.2015 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Renia, tylko pamiętaj, żeby je czymś związać, albo spiąć wykałaczkami, bo przy podsmażaniu Ci się rozwalą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.03.2015 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Ivy poprzeglądam te szybkowary. A nie ma żadnego zagrożenia, że to ciśnienie duże itd? Nie oparzyłaś się nigdy? nie nigdy z gwizdka leci para wiec tam rak nie podkładasz. Potem po czasie gotowania chwilę czekasz az odparuje/zmniejszy cisnienie i dopiero otwierasz. Bezpieczne urzadzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.03.2015 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Ok, jak w niedzielę będą piękne kwiaty tzn białe lilie to będą rolady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 06.03.2015 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Tworzyłybyśmy idealne związki - jedna sprząta, druga gotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.03.2015 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 a ja ostatnio mam kryzys jeżeli o sprzątanie chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.03.2015 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Mirka bo nie pracujesz i siłą rzeczy codziennie to samo, masz już dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.03.2015 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 I czekam aż mąz pomaluje bo mnie te brudne ściany też dołują , ogólnie widzę ile rzeczy w tym domu nie zrobionych.Teraz czekam na remont więc nic nie robię bo wg. mnie bez sensu. Reni to też racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts