Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miraka ja mam też tyły w sprzątaniu. Wolę jyż gotować......

i pomimo że pracuję to też ma co dzień to samo....... dom / praca / dom / praca......

co do garów to ja wyznaję tylko jedne (silit) mam 2 na razie; nie stać mnie na więcej (fisler musi dać radę......)

Renia ten pierwszy pokój bardzo mój klimat.......

Mój też , ciepły przytulny aż ma się chęć usiąść :D.

Właśnie rutyna jest zawsze :) czy chodzisz do pracy czy w domu.Ja od września to w biegu jestem ,podziwiam mamy co pracują i jak one to godzą .Ja latam między szkołą , domem i dodatkowymi zajęciami .Popołudniami nigdy mnie w domu nie ma .

Ja gotować lubię bardzo, a najbardziej to piec ciasta. Jeżeli chodzi o sprzątanie to nie lubię, ale lubię mieć czysto.

Kupiłam nowe środki do czyszczenia te co Magda polecała "starwax" czy jakoś tak, i jakoś w środę mówię do mojego "nie mogę się doczekać, jak będę czyściła tym nasz piekarnik". Śmiał się z moich marzeń:)

Magda meble to już większy wydatek , więc mogą zostać :) ale mogę Ci polecić farbę 3v3 uniwersalna do ścian,mebli, kaloryferów , ogólnie nowośc :) Wziełam w ślepo bo jeszcze nawet próbników kolorów nie mieli , i jest rewelacja delikatnie tylko przejechałam papierem po komodzie ;) nawet ne wiem czy przejechałam czy tylko tak mi się wydawało ;) i kryje cudnie :)

Mirka a ja Ci zazdroszczę. U mnie rozkład tygodnia taki (codziennie przedszkole), poniedziałek - tańce, wtorek - angielski (dziecka, potem mój), czwartek - najpierw tańce, później angielski (dziecka i mój), sobota - basen (ja co 2 tygodnie zjazd i przynajmniej 1 raz w miesiącu kolokwium).Ponadto moje dziecko gra w spektaklach, więc próby,próby, teraz środa i czwartek 4 spektakle - trzeba z dzieckiem w teatrze siedzieć. Dzielimy się z mężem. Gdyby nie On nie dałabym rady godzić tego z pracą, a pracuję b. dużo. Mąż zresztą też na 2 etatach.

Jjana właśnie jak patrzę teraz na moje życie to się zastanawiam jak inni to godzą .Oczywiście nie wspominam już o moich i tylko moich zajęciach .Teraz jak chciałam zapisać się na jeszcze jedne to m zapytał a kiedy ?????

Więc Cie podziwiam :).

Magda ja moją sypialnie pomalowałam ,łóżko tylko nowe mam a szafę starą :).

Reni, nie bardzo kiedy mam :)

London liczyłam, że tańce Jej się znudzą, ale nic z tego - kilka godzin prób, a Ona twardo chce zostać jeszcze. Zresztą, na angielski leci sama i jak jest chora to musimy okłamywać, że angielskiego nie ma,podobnie z basenem. Zresztą, angielskiego nie odpuszczę, bo nie będzie jak ja później latać ;)

Pewnie w przyszłym roku zrezygnujemy ze spektakli, chociaż szkoda, bo występuje na profesjonalnej scenie. Tyle, że czasu pochłania to mnóstwo. Dzisiaj nawet okazało się, że z dziećmi ze swojego przedszkola wygrała jakiś międzynarodowy konkurs teatralny - grała główną rolę.

Reni środę mam wolną, ale późno wracam z pracy - to dla mnie najgorszy dzień tygodnia :) Ta i piątek też - dzisiaj idzie na dodatkową lekcję, bo przechodzą do dużego basenu i ma się oswoić.

Mirka ja bym pochodziła na jakieś aquafitnesy, ale nie mam kiedy. A ja się np.uczę na próbach lub czytam wtedy książki. Podobnie zresztą w pociągu :)

Edytowane przez jjana