Magda_lena85 06.03.2015 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 u mnie sypialnia od roku do malowania - ale chyba skoro wiosna to kasa pójdzie na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.03.2015 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 ja z malowaniem od roku czekam , teraz impreza w domu to ładnie musi być .Przynajmniej te główne pomieszczenia , resztę zamknę . Na zewnątrz tylko schody zostały i m chce te altanę co kiedyś pokazywałam w końcu robić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 06.03.2015 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Miraka ja mam też tyły w sprzątaniu. Wolę jyż gotować......i pomimo że pracuję to też ma co dzień to samo....... dom / praca / dom / praca...... co do garów to ja wyznaję tylko jedne (silit) mam 2 na razie; nie stać mnie na więcej (fisler musi dać radę......) Renia ten pierwszy pokój bardzo mój klimat....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.03.2015 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Mój też , ciepły przytulny aż ma się chęć usiąść . Właśnie rutyna jest zawsze czy chodzisz do pracy czy w domu.Ja od września to w biegu jestem ,podziwiam mamy co pracują i jak one to godzą .Ja latam między szkołą , domem i dodatkowymi zajęciami .Popołudniami nigdy mnie w domu nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 06.03.2015 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Dlatego jak chodzi tylko o malowanie to ja nigdy nie czekam na puszkę farby kasa zawsze się znajdzie , a reszta to już chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.03.2015 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Dobra spadam ,obiad kończyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2015 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 gotowac nie lubię i nie smakuje mi co ja robię - za to lubię wszystko co zrobi moj B. wolę sprzątać - nawet wc - wszystko za wyjątkiem ubrań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2015 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Londoś kusisz hahah - w sumie mam wolny weekendtylko nowe ściany a meble stare? hmmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 06.03.2015 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Ja gotować lubię bardzo, a najbardziej to piec ciasta. Jeżeli chodzi o sprzątanie to nie lubię, ale lubię mieć czysto. Kupiłam nowe środki do czyszczenia te co Magda polecała "starwax" czy jakoś tak, i jakoś w środę mówię do mojego "nie mogę się doczekać, jak będę czyściła tym nasz piekarnik". Śmiał się z moich marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 06.03.2015 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Magda meble to już większy wydatek , więc mogą zostać ale mogę Ci polecić farbę 3v3 uniwersalna do ścian,mebli, kaloryferów , ogólnie nowośc Wziełam w ślepo bo jeszcze nawet próbników kolorów nie mieli , i jest rewelacja delikatnie tylko przejechałam papierem po komodzie nawet ne wiem czy przejechałam czy tylko tak mi się wydawało i kryje cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.03.2015 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.03.2015 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Lolek myślałam ze bardziej nowoczesność minimalistyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 06.03.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Bratkaf :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 06.03.2015 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Mirka a ja Ci zazdroszczę. U mnie rozkład tygodnia taki (codziennie przedszkole), poniedziałek - tańce, wtorek - angielski (dziecka, potem mój), czwartek - najpierw tańce, później angielski (dziecka i mój), sobota - basen (ja co 2 tygodnie zjazd i przynajmniej 1 raz w miesiącu kolokwium).Ponadto moje dziecko gra w spektaklach, więc próby,próby, teraz środa i czwartek 4 spektakle - trzeba z dzieckiem w teatrze siedzieć. Dzielimy się z mężem. Gdyby nie On nie dałabym rady godzić tego z pracą, a pracuję b. dużo. Mąż zresztą też na 2 etatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.03.2015 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 to ty chyba nawet nie masz czasu pierdnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 06.03.2015 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Jjana to dla mnie za dużo , sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.03.2015 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 ech nie, naliczyłam ze środę masz po południu wolną i piątek jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.03.2015 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Jjana właśnie jak patrzę teraz na moje życie to się zastanawiam jak inni to godzą .Oczywiście nie wspominam już o moich i tylko moich zajęciach .Teraz jak chciałam zapisać się na jeszcze jedne to m zapytał a kiedy ????? Więc Cie podziwiam . Magda ja moją sypialnie pomalowałam ,łóżko tylko nowe mam a szafę starą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 06.03.2015 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 (edytowane) Reni, nie bardzo kiedy mam London liczyłam, że tańce Jej się znudzą, ale nic z tego - kilka godzin prób, a Ona twardo chce zostać jeszcze. Zresztą, na angielski leci sama i jak jest chora to musimy okłamywać, że angielskiego nie ma,podobnie z basenem. Zresztą, angielskiego nie odpuszczę, bo nie będzie jak ja później latać Pewnie w przyszłym roku zrezygnujemy ze spektakli, chociaż szkoda, bo występuje na profesjonalnej scenie. Tyle, że czasu pochłania to mnóstwo. Dzisiaj nawet okazało się, że z dziećmi ze swojego przedszkola wygrała jakiś międzynarodowy konkurs teatralny - grała główną rolę. Reni środę mam wolną, ale późno wracam z pracy - to dla mnie najgorszy dzień tygodnia Ta i piątek też - dzisiaj idzie na dodatkową lekcję, bo przechodzą do dużego basenu i ma się oswoić. Mirka ja bym pochodziła na jakieś aquafitnesy, ale nie mam kiedy. A ja się np.uczę na próbach lub czytam wtedy książki. Podobnie zresztą w pociągu Edytowane 6 Marca 2015 przez jjana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 06.03.2015 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Wiesz jak to lubi i jest w tym dobra to szkoda jej tego odbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts