bratkaf 06.03.2015 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Zaraz podrośnie i będzie sama jeździć to zaczniesz z drugim:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.03.2015 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Jjana moja jeszcze chce na śpiew i plastyczne obiecałam od września .Odejdzie nam dodatkowa religia .No i nie chciałam jej w tym roku zaciskać ma 6 lat , szybciej do szkoły poszła więc też musi się przyzwyczaić do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.03.2015 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Zaraz podrośnie i będzie sama jeździć to zaczniesz z drugim:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 06.03.2015 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Bratkaf na to liczę, bo gdybym mogła Ją zostawić samą na próbie, to byłoby mi dużo lżej. Niestety pięciolatki samej nie zostawię.Ja swojej muszę coś ruchowego, bo ona ma mnóstwo energii - była na próbie 5 godzin, dzwonię do męża czy nie płacze, a Ona poszła do choreograf zapytać czy jeszcze może zostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.03.2015 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Ja moją nawet jako 4 latka samą zostawiałam , nawet panie chcą bo dzieci bardziej patrzą zajęć a tak zawsze na mamę kukają . Na basenie ostatnio też sama z instruktorem a ja do lekarza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 06.03.2015 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Mirka na tańcach zwykłych zostaje sama oczywiście - w sali jest instruktorka i nawet mnie wkurza jak rodzice zaglądają. W teatrze samej nie zostawię, bo tam jest 40 dzieciaków, dorośli, kilka garderób, obsługa i nikogo do pilnowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 06.03.2015 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 (edytowane) Mój syn na swoje treningi jeździ sam , jak był młodszy to zawoziłam i zostawiałam uf. .niedobra jestem ..ale w większej mierze dlatego ,ze nie pasuję do towarzystwa tych nawiedzonych mam ( u mnie takie są ) Edytowane 6 Marca 2015 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 06.03.2015 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Myślałam ,że o tańcach piszesz , jak 40 dzieci to też bym nie zostawiła , jak mała grupa to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2015 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 wszystko się da pogodzić - tylko człowiek goni jak z pęcherzem znam to codziennie a jeszcze 4 x w tyg chodzę ćwiczyć sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 06.03.2015 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Mirka w dodatku to są dzieci w wieku od 5 do praktycznie 18 lat To są profesjonalne grupy taneczne. Bilety sprzedawane itd. Na zwykłych tańcach zostawiam, a na basenie po prostu idę sama pływać. London ja też nie pasuje i dlatego książki czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 06.03.2015 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 a gdzie wtedy synka zostawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.03.2015 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Magda zostawia u cioci Reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 06.03.2015 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Lolek myślałam ze bardziej nowoczesność minimalistyczna tak - to na 1 miejscu, a to ze zdjęcia też jako alternatywa (starzęję się?????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2015 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 jakby ciocia Renia była bliżej to bym zawoziła Bratka - jadę po pracy zaraz 2x w tyg - wtedy odbierają go dziadkowi z przedszkola i przetrzymują do 17 u siebie w weekend albo mąż jest, albo raz dziadek raz do chrzestnej - albo ja idę ćwiczyć a w tym czasie moja mama z nim na zakupach w CH gdzie siłownia itp W niedziele na 12 jest godzinka zajęć dla dzieci - wtedy on na zajęciach na sali obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 06.03.2015 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 A mi bardzo brakuje dziadków na miejscu, bo to by strasznie ułatwiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.03.2015 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 tak - to na 1 miejscu, a to ze zdjęcia też jako alternatywa (starzęję się?????) ech napatrzyłeś się i nawet wiem gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.03.2015 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 A mi bardzo brakuje dziadków na miejscu, bo to by strasznie ułatwiło. ciekawe co ja mam powiedziec musialam dzisiaj do lekarza a dzieci z goraczka same w domu na szczescie byly grzeczne, wiec ten "pierwszy raz" mamy za soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.03.2015 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 co do garów to ja wyznaję tylko jedne (silit) mam 2 na razie; nie stać mnie na więcej (fisler musi dać radę......) .. zaraz wysle Tobie privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 06.03.2015 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Melisa to samo co ja Nie mam na miejscu i nie ma siły, żeby przyjechali do chorego dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.03.2015 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 jeej az mi szkoda, ze jeden z moich braci takiej niespodzianki mi nie zrobil (kiedys grali) ryczalabym w glos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts