Magda_lena85 10.03.2015 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 (edytowane) oni nie palą nic nie robią złego ja mam syndrom jedynaka z nim hahhahahha mój ukochany synuś jedyny mamusi :lol2::lol2: dzwoniłam już - Karol bardzo zadowolony zaraz idą do prababci na ciasto ( prababcia 94 lata i upiekła babke drożdżową dla niego:jawdrop:) Edytowane 10 Marca 2015 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 10.03.2015 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 hejka Fajna ile czekałaś na wycenę stołu u hazelki, ja wysłałam zapytanie w piątek i jeszcze nie dostałam odpowiedzi. Pisać jeszcze raz, czy się odezwą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.03.2015 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Hejka!!!! Renia nic nie kupiłam bo się leniłam w dzień kobiet .Pojechałam do aquaparku a później na imprezkę . Magda ale mam szansę te stroje przymierzyć gdzieś u nas ???? U dziadków ma lajcik , jak znam to sami nie wiedzą co mają zrobić żeby mu dogodzić a jak pierwszy raz u nich sam to tym bardziej.Tylko ty później przekichane będziesz z nim miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.03.2015 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Mircia w GCH były panache (bielizna) nie pamiętam czy stroje też ja zamawiałam z allegro w sklepach typu Corin jest i tych bieliźniarskich - tylko sezonu na stroje nie ma jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.03.2015 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 No właśnie ja jakoś mam stresa przez all bez mierzenia . Wolałabym wybrać rozmiar w sklepie a później tam kupić ,oczywiście zależy gdzie taniej będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.03.2015 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 jak będzie sezon na stroje i będe widziałam to dam znać w ogóle fajny sklep i brafiterka jest w G. "polityka stanika" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.03.2015 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 tylko sezonu na stroje nie ma jeszcze laseczki właśnie sezon na stoje rusza na koniec lutego, kwiecień, maj juz przebrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.03.2015 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Może zamówię tak jak noszę i jak coś będzie nie tak zareklamuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.03.2015 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 bez sensu mirka, ja już model i rozmiar miałam dobrany na żywo, potem zmieniłm firmę, zamówiłam rozmiar i dupa, pół cycka mi nie weszło, innym razem mierzę stroje z jednego producenta i to samo model x pasuje miska E model y nie pasuje, stroje to jak ruletka chyba ze nosisz A lub B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.03.2015 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 ja mam ten marynarski panache co Fajna polecałaale np nie zamówiłam tego rozm co zawsze - ale zmierzyłam się zgodnie z ich tabelką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.03.2015 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Właśnie tej ruletki się boję , co firma to inne rozmiary . Nie A i B to nie mój model , chce taki co fajnie wszystko zakryje i nic nie będzie wychodzić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.03.2015 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Magda który? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.03.2015 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Mojemu ojcu zabraniam palić jeśli są u nich moje dzieci, nawet jeśli to przecież jego dom my tez zabraniamy przy dzieciach, mimo ze to mojego dom, a nie jego rodzicow..i maja to w dupie moze teraz przy malej alergiczce tego nie beda robic:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.03.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Hejka laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.03.2015 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 O mamusiu wy juz o strojach a u mnie jeszcze pizga na dworzu jak cholera :PNo i jeszcze pare kg do zrzucenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.03.2015 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 bratkaf czekaj cierpliwie u nich tak jest...:)Ja tez wysyłałam zapytanie w zeszłym tygodniu o stolik kawowy to wczoraj dostałam odpowiedz.Czekaj bo warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 10.03.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 ok dzięki to już jestem spokojna i uzbrajam się w cierpliwość Ja poprosiłam od razu o wycenę stołu i stolika kawowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 10.03.2015 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 O mamusiu wy juz o strojach a u mnie jeszcze pizga na dworzu jak cholera No dokładnie... Wy o strojach, a ja dzisiaj buty narciarskie kupuję. Do myślach o stroju to mi jeszcze daleko, daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 10.03.2015 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 No dokładnie... Wy o strojach, a ja dzisiaj buty narciarskie kupuję. Do myślach o stroju to mi jeszcze daleko, daleko... żeby myśleć o strojach to trzeba najpierw opony zrzucić.......:P:P dziś mój wielki dzień...... zapał i chęć mam (ciekawe na jak długo.....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 10.03.2015 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 ok dzięki to już jestem spokojna i uzbrajam się w cierpliwość Ja poprosiłam od razu o wycenę stołu i stolika kawowego Ja wysłałam zapytanie o wycenę komody z półtora miesiąca temu i nie dostałam odpowiedzi wcale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts