Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o kurcze... fajne te wizki i pogubilam sie :rolleyes:

Tomkowa bardzo dobrze Tobie doradza :yes: ja jestem cienki bolek w te klocki (chcialam napisac lolek ale ze wzgl na Lolka nie pisze :p )

tez mnie czekaja 2 lazienki.:bash:

Meli ja też się już pogubiłam :lol2: Teraz głównie zastanawiam się czy dawać tę jasną mozaikę czy ciemną? Wizualnie ciemniejsza fajniejsza moim zdaniem, jasna praktyczniejsza. pomysły Tomkowej suuuper i jestem jej wdzięczna :) jakoś się to udało wizualnie wygładzić.

No i jaka podłoga, jak ciemna mozaika to jasna, jak jasna mozaika to ciemna może być?

Zwariuję :-?

witajcie

Casuall mi się z tą ciemną bardzo się podoba, bardziej wyrazista ta łazienka.

Fajna znowu mam pytanie o stół:) jaki masz lakier, mat czy półmat czy może ten błyszczący? Mój mąż chciał stół już na święta, ale czas oczekiwania to 6 tyg. obudził się, a jak wcześniej mówiłam żeby zamówić to nie chciał:/

hej

Casuall też mam tą mozaikę (tą ciemną) chciałam się coś odezwać ale Tomkowa taka 'obtrzaskana' że ja z moim amatorszczyzną nie będę się wtrącać :) generalnie wszystkie rozwiązania fajne musisz sama się na coś zdecydować. Ja tą mozaikę mam w kabinie na jednej ścianie i nad geberitem reszta płytek biała ale z fakturą w romby (nie pamiętam nazwy) a podłoga czarna