Mmelisa 11.03.2015 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Witajcie... nie wiem jak u mnie bo na zewnatrz jeszcze nie bylam.. zaluzje zasloniete ale jakies promyki slonka przebijaja sie.. pewnie tez bedzie chlodno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 11.03.2015 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Meli zajrzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.03.2015 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 wlasnie weszlam .. i pierwsze co po przeczytaniu : oooo ja tez zainspirowana Tomkowa, i tez mysle o jakims wzrokowym wyeksponowaniu scianki z geberitem ide lukac dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.03.2015 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 o kurcze... fajne te wizki i pogubilam sie Tomkowa bardzo dobrze Tobie doradza ja jestem cienki bolek w te klocki (chcialam napisac lolek ale ze wzgl na Lolka nie pisze ) tez mnie czekaja 2 lazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 11.03.2015 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 o kurcze... fajne te wizki i pogubilam sie Tomkowa bardzo dobrze Tobie doradza ja jestem cienki bolek w te klocki (chcialam napisac lolek ale ze wzgl na Lolka nie pisze ) tez mnie czekaja 2 lazienki. Meli ja też się już pogubiłam Teraz głównie zastanawiam się czy dawać tę jasną mozaikę czy ciemną? Wizualnie ciemniejsza fajniejsza moim zdaniem, jasna praktyczniejsza. pomysły Tomkowej suuuper i jestem jej wdzięczna jakoś się to udało wizualnie wygładzić. No i jaka podłoga, jak ciemna mozaika to jasna, jak jasna mozaika to ciemna może być? Zwariuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.03.2015 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 podlogi to jestem u siebie pewna..ma byc szara, albo taka jaka mam wszedzie teraz, albo ciut ciemniejsza. co do scian to tutaj pojawia sie dylemat z mozaika... jasna lazienke rozjasnia, a ta ciemniejsza dodaje pazura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 11.03.2015 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 no właśnie ta ciemna kusi baaaaaaaaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 11.03.2015 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 witajcie Casuall mi się z tą ciemną bardzo się podoba, bardziej wyrazista ta łazienka. Fajna znowu mam pytanie o stół jaki masz lakier, mat czy półmat czy może ten błyszczący? Mój mąż chciał stół już na święta, ale czas oczekiwania to 6 tyg. obudził się, a jak wcześniej mówiłam żeby zamówić to nie chciał:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.03.2015 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 hej Casuall też mam tą mozaikę (tą ciemną) chciałam się coś odezwać ale Tomkowa taka 'obtrzaskana' że ja z moim amatorszczyzną nie będę się wtrącać generalnie wszystkie rozwiązania fajne musisz sama się na coś zdecydować. Ja tą mozaikę mam w kabinie na jednej ścianie i nad geberitem reszta płytek biała ale z fakturą w romby (nie pamiętam nazwy) a podłoga czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.03.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Nesska poka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.03.2015 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 meli uśpię młodego to zrobię foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.03.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Dzien doberek! :)Padam na twarz jednak takie intensywne treningi codziennie to nie dla mnie....:bash:Od przyszłego tygodnia chodzę cztery razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.03.2015 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 bratkaf nie mam pojęcia co to za lakier :oTroche sie swieci ale nie nachalnie.:)Do swiat to zapomnij.Te 6 tygodni to tez takie umowne jest ja czekałam chyba 8-9 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.03.2015 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Heloł Fajna ja chodzę 5 z 7 przy czym 2x 2godz 3x1godz cardio ale pogoda podobno do końca tyg taka dupiata a potem wiosna na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.03.2015 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 O mamusiu!!! Ja nie daje rady dla mnie chyba za duzo...:bash:Ccardio jeszcze godzinę daje radę ale ja jeszcze biegam na bieżni godzinę pózniej to nogi z waty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.03.2015 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Fajna ja robię tak, że jak mam z trenerem to 15 min wcześniej bieżnia potem trening 1.5 godz i na zakończenie 30 min bieznia/rowerekjak idę sama to 30 min bieżnia na zmianę bieg/marsz i potem 40 min rowerek - ale muszę tętna pilnować i robić na min 140-150 żeby był sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 11.03.2015 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 muszę tętna pilnować i robić na min 140-150 żeby był sens. Madzia, sens jest zawsze, tylko w zależności od tętna zmienia się cel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.03.2015 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 o jak ładnie to napisałaś to ja mam za cel wtedy spalanie podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.03.2015 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Tak tak tętno najważniejsze tez sie z tym pilnuje ale na bieżni.:)Podczas zajęć grupowych juz nie bo nie mam pulsometra niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.03.2015 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Moj młody robi kurs trenera personalnego aktualnie.Swojej dziewczynie ułożył dietę i rozpisał program treningowy jakieś dwa tygodnie temu i juz jest 4 kg na minusie.;)Mloda to moze i spalanie lepsze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts