Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Fajna nie bo ja stara i po 2 tyg mam taki sam wynik - ale najwazniejsze ze mięsnie nie spalają się ;)

A probowałas na brzuch ćwiczenia na tych maszynach? ja ostatnio robiłam i mam zakwasy mega... w ogóle na brzuch to "deska" to fajnie ćwiczenie podobno na mięsnie głębokie

ja grupowych nienawidzę - w ogóle wkurzaja mnie baby... to że każda robi jak i co chce, prowadząca ma w nosie i ogólny rozgardiasz.

Wolę się skupić 2 godz i mieć pewność ze robię dobrze hahha

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tak hahhaha ja na to mówię deska :)

3 x po 1 min codziennie

zaraz znajdę jakie robię

to na dolne:

%C4%86wiczenia-na-brzuch-III.jpg

możesz robic bez rąk - same nogi góra i dól złączone ale nie opuszczać calkiem

i chyba taka albo podobna, że siadasz ręce do góry i z obciązeniem robisz na siedząco skłon do przodu -tak jakbyś się pochylała z obciążeniem - to na górę

http://b4.pinger.pl/a6d8063749ad79356f7ca275c22cfb78/P1000834.jpg

Edytowane przez Magda_lena85

Anna- Maria ale co jeść zeby ta oponkę zlikwidować??? Albo czego nie jeść??? :o

Fajna, niby wszystko w teorii jest proste, ale w praktyce mi też nie wychodzi. Ja ostatecznie założenie mam takie, że chodzę na siłownię dla zdrowia, dobrego samopoczucia i żeby móc jeść to, co lubię i przy tym nie tyć. O schudnięciu już nie myślę, bo przez dwa lata ćwiczenia sylwetka zmieniła mi się bardzo, ale waga stoi w miejscu. Wiem, że u mnie to kwestia diety, ale wolę pić popołudniową kawkę przegryzając ją ciastkiem i godzić się na małą oponkę niż katować się sałatami. Jakoś samo słowo dieta budzi u mnie instynkt "pożeracza wszystkiego" więc wolę na diecie nie być. Moja trenerka poleciła mi na początek zrezygnować z pieczywa i cukru. Zrezygnowałam, ale to nie dla mnie. Myślałam tylko o tym, czego nie mogę jeść i robiłam się jeszcze bardziej głodna. Teraz jem wszystko z umiarem, ale efekt jest jaki jest. To znaczy trzymam wagę, buduję masę, ale nie chudnę więc nie pomogę ;)

podobno odkładają się własnie w boki ;) ja nie jem później niż 14 i soków po też nie piję

brzuch chyba się da i tak - gorzej jak np chce się mieć okrągłe pośladki takie wiecie jak teraz na topie... to ciężko się ćwiczy bo trzeba chyba przysiady z ciężarami itp

Fajna kremów nei stosuję jakiś - tylko zwykle balsamy