Magda_lena85 11.03.2015 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Fajna nie bo ja stara i po 2 tyg mam taki sam wynik - ale najwazniejsze ze mięsnie nie spalają się A probowałas na brzuch ćwiczenia na tych maszynach? ja ostatnio robiłam i mam zakwasy mega... w ogóle na brzuch to "deska" to fajnie ćwiczenie podobno na mięsnie głębokie ja grupowych nienawidzę - w ogóle wkurzaja mnie baby... to że każda robi jak i co chce, prowadząca ma w nosie i ogólny rozgardiasz. Wolę się skupić 2 godz i mieć pewność ze robię dobrze hahha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.03.2015 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Pokazuj szybko które to na brzuch bo u mnie brzuch najgorzej...:bash:Tyłek mam ok reszta tez bez zarzutu a brzuch masakra...:PTy masz na myśli hoovera ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.03.2015 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 (edytowane) tak hahhaha ja na to mówię deska 3 x po 1 min codziennie zaraz znajdę jakie robię to na dolne: możesz robic bez rąk - same nogi góra i dól złączone ale nie opuszczać calkiem i chyba taka albo podobna, że siadasz ręce do góry i z obciązeniem robisz na siedząco skłon do przodu -tak jakbyś się pochylała z obciążeniem - to na górę http://b4.pinger.pl/a6d8063749ad79356f7ca275c22cfb78/P1000834.jpg Edytowane 11 Marca 2015 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 11.03.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Fajna, ale brzuch to tylko dietą zlikwidujesz. Ćwiczenia są na rzeźbę. Oponki nie spalisz. Sama od dwóch lat próbuję - zarys widać, mięśnie czuć, ale oponka jakby je przysłaniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.03.2015 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Anna- Maria ale co jeść zeby ta oponkę zlikwidować??? Albo czego nie jeść??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.03.2015 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Magda hoovera to ja tez robię ...i na łokciach i na wyprostowanych rękach.Brzuch jak był tak jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.03.2015 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Wlasnie o te dolne mi chodzi bo tam mi wisi taka fałda :PKurcze jak na moje oko to to sie chyba juz tylko do chirurga plastycznego nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.03.2015 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 na łokciach bo na prostych to dla dzieci ale robisz regularnie? no i sam nie wystarczy - musisz z kilka ćwiczeń chyba na nie. I zero owoców po 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.03.2015 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 (edytowane) Magda a smarujesz sie tez jakimś kremem? Mozesz cos polecić? Edytowane 11 Marca 2015 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.03.2015 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Zero owoców po 15?????????:jawdrop:To zajebiscie bo ja na kolacje codziennie wciagalam koktajl owoce zmiksowane z jogurtem naturalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 11.03.2015 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Anna- Maria ale co jeść zeby ta oponkę zlikwidować??? Albo czego nie jeść??? Fajna, niby wszystko w teorii jest proste, ale w praktyce mi też nie wychodzi. Ja ostatecznie założenie mam takie, że chodzę na siłownię dla zdrowia, dobrego samopoczucia i żeby móc jeść to, co lubię i przy tym nie tyć. O schudnięciu już nie myślę, bo przez dwa lata ćwiczenia sylwetka zmieniła mi się bardzo, ale waga stoi w miejscu. Wiem, że u mnie to kwestia diety, ale wolę pić popołudniową kawkę przegryzając ją ciastkiem i godzić się na małą oponkę niż katować się sałatami. Jakoś samo słowo dieta budzi u mnie instynkt "pożeracza wszystkiego" więc wolę na diecie nie być. Moja trenerka poleciła mi na początek zrezygnować z pieczywa i cukru. Zrezygnowałam, ale to nie dla mnie. Myślałam tylko o tym, czego nie mogę jeść i robiłam się jeszcze bardziej głodna. Teraz jem wszystko z umiarem, ale efekt jest jaki jest. To znaczy trzymam wagę, buduję masę, ale nie chudnę więc nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.03.2015 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 podobno odkładają się własnie w boki ja nie jem później niż 14 i soków po też nie piję brzuch chyba się da i tak - gorzej jak np chce się mieć okrągłe pośladki takie wiecie jak teraz na topie... to ciężko się ćwiczy bo trzeba chyba przysiady z ciężarami itp Fajna kremów nei stosuję jakiś - tylko zwykle balsamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 11.03.2015 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 gorzej jak np chce się mieć okrągłe pośladki takie wiecie jak teraz na topie... to ciężko się ćwiczy bo trzeba chyba przysiady z ciężarami itp No ja właśnie wolę te ćwiczenia na rzeźbę niż spalanie. Pośladki są super Ręka z ładnym bicepsem też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.03.2015 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Jedne chcą brzuch drugie pośladki.Ech...każda co innego.Ja pośladki mam zaje...bo ćwiczę z obciążeniem i sa jak orzechy.Mlody mowi ze to sie nazywa brazylijskie pośladki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.03.2015 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 też mi się bardzo zarysowane podobają fajny filmik jak się zmieniał ideał kobiecości i w sumie prawda ze teraz dupcia okrągła i dziura między nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 11.03.2015 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Dziura między nogami to zawsze pożądana była Magda, w jakiem rozmiarze kupowałas największe te Ecco Kick Start? Szukam 25-26 i nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.03.2015 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 między udami :lol2::lol2::lol2::lol2: jak w tym filmiku hahhaha kick hmmm 24 chyba a potem już mimic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 11.03.2015 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Jakichs sandałów w typie kick szukam na lato. Takich z zabudowanymi paluszkami. Mimiki mam i na wiosne i na jesień, tylko na lato... no nic, szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.03.2015 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Agata emel chyba ma zabudowane sandałki bo ok roczku pamiętam ze kupowalamaaa i superfit ( rewelacja jak ecco tylko patrz na wymiary)( przy czym superfit i emel to lepsze te 1 u nas były) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.03.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 i w sumie prawda ze teraz dupcia okrągła i dziura między nogami Dziura między nogami to zawsze pożądana była :rotfl: mam jedna i drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts