Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajna nie bo ja stara i po 2 tyg mam taki sam wynik - ale najwazniejsze ze mięsnie nie spalają się ;)

A probowałas na brzuch ćwiczenia na tych maszynach? ja ostatnio robiłam i mam zakwasy mega... w ogóle na brzuch to "deska" to fajnie ćwiczenie podobno na mięsnie głębokie

ja grupowych nienawidzę - w ogóle wkurzaja mnie baby... to że każda robi jak i co chce, prowadząca ma w nosie i ogólny rozgardiasz.

Wolę się skupić 2 godz i mieć pewność ze robię dobrze hahha

to wszystko zależy od klubu, ja teraz chodzę na fajne zajęcia babka lata po całej sali, motywuje i pokazuje jak ktoś robi coś źle

tak hahhaha ja na to mówię deska :)

3 x po 1 min codziennie

zaraz znajdę jakie robię

%C4%86wiczenia-na-brzuch-III.jpg

możesz robic bez rąk - same nogi góra i dól złączone ale nie opuszczać calkiem

to jest dobre ćwiczenie, ale trzeba uważać na kręgosłup, nogi opuszczać tylko do momentu jak czujemy, że kręgosłup jest nadal przyklejony do maty.

Najbardziej to też lubię deskę.

Anna- Maria ale co jeść zeby ta oponkę zlikwidować??? Albo czego nie jeść??? :o

Zero owoców po 15?????????:jawdrop:To zajebiscie bo ja na kolacje codziennie wciagalam koktajl owoce zmiksowane z jogurtem naturalny.:bash:

kolacja powinna być raczej z przewagą białka, odwrotnie niż przy śniadaniu, gdzie aby mieć energię należy jeść węglowodany. Z obiadem to za bardzo nie wiem, ale chyba wszystkiego po trochu biało+ tłuszcz zdrowy+węgle

Fajna te wszystkie bułeczki pulchniutkie to wróg numer jeden. Ja teraz bardzo często na śniadanie jadam owsiankę, na jedną porcję to pół szklanki płatków owsianych górskich i jedna szklanka płynu (u mnie pół na pół woda+mleko), do tego wrzucam otręby i siemię lniane zagotowuję wyłączam gaz, przykrywam i czekam aż spęcznieje. Najczęściej nastawiam wieczorem, a rano dodaję trochę miodu + pół banana, mogą też być inne owoce, orzechy.

Mi i mojemu mężowi bardzo smakuje no i sprawia że jest się długo sytym

podobno odkładają się własnie w boki ;) ja nie jem później niż 14 i soków po też nie piję

brzuch chyba się da i tak - gorzej jak np chce się mieć okrągłe pośladki takie wiecie jak teraz na topie... to ciężko się ćwiczy bo trzeba chyba przysiady z ciężarami itp

Fajna kremów nei stosuję jakiś - tylko zwykle balsamy

tak na pośladki to ciężary, ładnie się ujędrniają, znika cellulitis

hej

Casuall też mam tą mozaikę (tą ciemną) chciałam się coś odezwać ale Tomkowa taka 'obtrzaskana' że ja z moim amatorszczyzną nie będę się wtrącać :) generalnie wszystkie rozwiązania fajne musisz sama się na coś zdecydować. Ja tą mozaikę mam w kabinie na jednej ścianie i nad geberitem reszta płytek biała ale z fakturą w romby (nie pamiętam nazwy) a podłoga czarna

Wtrącaj się wtrącaj :) Każda opinia dla mnie cenna i proooooooszę o zdjęcia łazienki, nie widziałam, żadnej realizacji oprócz Tomkowej. Jak z użytkowaniem tych płytek? Położyłabyś drugi raz ??

Mi to się wydaje, że dużą rolę odgrywają jednak geny. Wiadomo można im trochę pomóc, ale do końca z tym nie wygramy. Spójrzmy na swoje mamy/babcie/czasami ojców jaką mają figurę, pewnie i my z wiekiem tak będziemy wyglądali. Chociaż u mnie to się chyba do końca nie sprawdza, bo mam zupełnie inną figurę od mojej mamy i siostry, podobno jestem podobna do swojej prababci, która była bardzo chuda.

Renia czekolade spróbuję, bo ja nie na diecie:) Ostatnio obżerałam się chipsami czekoladowymi z Lidla:) też pycha

Mi to się wydaje, że dużą rolę odgrywają jednak geny. Wiadomo można im trochę pomóc, ale do końca z tym nie wygramy. Spójrzmy na swoje mamy/babcie/czasami ojców jaką mają figurę, pewnie i my z wiekiem tak będziemy wyglądali. Chociaż u mnie to się chyba do końca nie sprawdza, bo mam zupełnie inną figurę od mojej mamy i siostry, podobno jestem podobna do swojej prababci, która była bardzo chuda.

Renia czekolade spróbuję, bo ja nie na diecie:) Ostatnio obżerałam się chipsami czekoladowymi z Lidla:) też pycha

To ja chyba podmieniona w szpitalu jestem...:bash:Moja matka wysoka szczuplutka figurka ze szok siora to juz w ogóle- zreszta Miss była wiec wiadomo brat tez szczupły dobrze zbudowany tylko ja odbiegam od nich...:p

hej

Casuall też mam tą mozaikę (tą ciemną) chciałam się coś odezwać ale Tomkowa taka 'obtrzaskana' że ja z moim amatorszczyzną nie będę się wtrącać :) generalnie wszystkie rozwiązania fajne musisz sama się na coś zdecydować. Ja tą mozaikę mam w kabinie na jednej ścianie i nad geberitem reszta płytek biała ale z fakturą w romby (nie pamiętam nazwy) a podłoga czarna

Powiedziałabym, że ja to taka obtrzaskana amatorszczyzna :p

meli uśpię młodego to zrobię foty

Usnął już?? :lol2: