Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hejka Mirka i Diana

Diana powiesiłam rolety, trochę z tym roboty jest, jedna wisi idealnie a druga coś mi krzywo, myślisz ze te sznurki z tyłu źle wsadziłam? Ogólnie wyszło super, zdjęcia po weekendzie, podnóżek bomba, a prezent ma przepiękny wzór, pasuje w salonie jak ulał, taki maziaje mają moje płytki no i czarny kolor :)

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiecie co uwielbiam takie sytuacje:

religia dodatkowa , jedna mama sama bez dziecka zaczyna od hasła : u mnie w domu wszyscy mają jelitówkę , ja miałam wczoraj .

Wyjazd dzieci na basen ze szkoły , pierwsze zajęcia : moja młoda podchodzi do mnie i mówi : mamo wczoraj po południu Zosia wymiotowała i brzuch ją bolał .Dodam ,że Zosia oczywiście w szkole i jedzie na basen .

No sorry - KOCHAM TAKIE MAMY.

Nie tłumaczcie ,że nie ma z kim zostawić bo człowiek ma 26 dni urlopu w ciągu roku o zaległym już nie pisze i jeden lub dwa dni wolnego nie skróci mu 10 dniowego wyjazdu.

Wiecie co uwielbiam takie sytuacje:

religia dodatkowa , jedna mama sama bez dziecka zaczyna od hasła : u mnie w domu wszyscy mają jelitówkę , ja miałam wczoraj .

Wyjazd dzieci na basen ze szkoły , pierwsze zajęcia : moja młoda podchodzi do mnie i mówi : mamo wczoraj po południu Zosia wymiotowała i brzuch ją bolał .Dodam ,że Zosia oczywiście w szkole i jedzie na basen .

No sorry - KOCHAM TAKIE MAMY.

Nie tłumaczcie ,że nie ma z kim zostawić bo człowiek ma 26 dni urlopu w ciągu roku o zaległym już nie pisze i jeden lub dwa dni wolnego nie skróci mu 10 dniowego wyjazdu.

Mirka to jeszcze nic ;) Sytuacja u nas, mamusia przyprowadza dziecko do przedszkola z biegunką i prosi Panie aby przypilnowały podcierania dupki :mad: Dodam niepracująca mamusia:mad: Druga przyprowadza dziecko z gorączką i wręcza Paniom syrop przeciwgorączkowy z instrukcją dawkowania i też niepracująca :mad: Żal mi tych dzieci, które są niedysponowane a i tak muszą zasuwać do przedszkola, aby mamusie miały spokój i ciszę w domu:mad: wiadomo dziecko chore to marudne :(

To ja chyba podmieniona w szpitalu jestem...:bash:Moja matka wysoka szczuplutka figurka ze szok siora to juz w ogóle- zreszta Miss była wiec wiadomo brat tez szczupły dobrze zbudowany tylko ja odbiegam od nich...:p

No właśnie u mnie się to tez nie sprawdziło, bo moja mama i siostra są grubsze ode mnie, także też w to do końca nie wierzę, ale np. ja odziedziczyłam po mamie skłonność do pękania naczynek na nogach:/

bratkaf ​jakie bułeczki? Gdzie bułeczki? Kiedy ja ostatnio pieczywo w gębie miałam to nie pamietam juz....

ok spoko, może zbadaj sobie tarczycę, ty chyba miałaś hashimoto co? Kiedy ostatni raz badałaś TSH, ft3 i ft4, bierzesz leki?

ooo widzisz zapomniałam napisać:)

wyczyściłam wszystko oprócz boków piekarnika, tam gdzie są prowadnice, ciężko jest dojść z gąbeczką, więc tylko zgrubsza, tam gdzie się tłuszcz z łatwością rozpuścił. Płyn był fajny, bo tworzy taką jakby pianę i ona nie spływa, ale mimo wszystko trzeba trochę poszorować, za to blaszki i kratki od piekarnika bardzo szybko się wymyły