reni1980 12.03.2015 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Hejka Mirka i Diana Diana powiesiłam rolety, trochę z tym roboty jest, jedna wisi idealnie a druga coś mi krzywo, myślisz ze te sznurki z tyłu źle wsadziłam? Ogólnie wyszło super, zdjęcia po weekendzie, podnóżek bomba, a prezent ma przepiękny wzór, pasuje w salonie jak ulał, taki maziaje mają moje płytki no i czarny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.03.2015 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Reni wiesz co ja u siebie w kuchni jak jeden sznurek krzywo wsadziłam to zwijała się nierówno, prześlij mi zdjęcia to zobacze o co chodzi.A poduszka tak myślałam że u Ciebie idealnie się wpasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.03.2015 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Wiecie co uwielbiam takie sytuacje: religia dodatkowa , jedna mama sama bez dziecka zaczyna od hasła : u mnie w domu wszyscy mają jelitówkę , ja miałam wczoraj . Wyjazd dzieci na basen ze szkoły , pierwsze zajęcia : moja młoda podchodzi do mnie i mówi : mamo wczoraj po południu Zosia wymiotowała i brzuch ją bolał .Dodam ,że Zosia oczywiście w szkole i jedzie na basen . No sorry - KOCHAM TAKIE MAMY. Nie tłumaczcie ,że nie ma z kim zostawić bo człowiek ma 26 dni urlopu w ciągu roku o zaległym już nie pisze i jeden lub dwa dni wolnego nie skróci mu 10 dniowego wyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 12.03.2015 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Cześc Mirka święta racja , dobijają mnie rodzice ,którzy puszczają chore dzieci do szkoły, przedszkola , nieszczepiący itd...itd.. wszystko mnie wqrw.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.03.2015 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Londoś mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 12.03.2015 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Wiecie co uwielbiam takie sytuacje: religia dodatkowa , jedna mama sama bez dziecka zaczyna od hasła : u mnie w domu wszyscy mają jelitówkę , ja miałam wczoraj . Wyjazd dzieci na basen ze szkoły , pierwsze zajęcia : moja młoda podchodzi do mnie i mówi : mamo wczoraj po południu Zosia wymiotowała i brzuch ją bolał .Dodam ,że Zosia oczywiście w szkole i jedzie na basen . No sorry - KOCHAM TAKIE MAMY. Nie tłumaczcie ,że nie ma z kim zostawić bo człowiek ma 26 dni urlopu w ciągu roku o zaległym już nie pisze i jeden lub dwa dni wolnego nie skróci mu 10 dniowego wyjazdu. Mirka to jeszcze nic Sytuacja u nas, mamusia przyprowadza dziecko do przedszkola z biegunką i prosi Panie aby przypilnowały podcierania dupki Dodam niepracująca mamusia:mad: Druga przyprowadza dziecko z gorączką i wręcza Paniom syrop przeciwgorączkowy z instrukcją dawkowania i też niepracująca Żal mi tych dzieci, które są niedysponowane a i tak muszą zasuwać do przedszkola, aby mamusie miały spokój i ciszę w domu:mad: wiadomo dziecko chore to marudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 12.03.2015 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Oki idę Mirka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.03.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Na religii kiedyś katechetka zaznaczyła ,że następna katecheza jest ważna i żeby wszyscy przyszli , akurat pogrom grypowy był u nas i po 5 dzieci w klasie było.Na religii nie było tylko 5 .Jak patrzyłaś na te dzieci to mi się serce krajało, palcem szło pokazać które ma gorączkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.03.2015 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Dla mnie masakra takie matki, ale czy któraś z was zwróciła jej uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 12.03.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 To ja chyba podmieniona w szpitalu jestem...:bash:Moja matka wysoka szczuplutka figurka ze szok siora to juz w ogóle- zreszta Miss była wiec wiadomo brat tez szczupły dobrze zbudowany tylko ja odbiegam od nich... No właśnie u mnie się to tez nie sprawdziło, bo moja mama i siostra są grubsze ode mnie, także też w to do końca nie wierzę, ale np. ja odziedziczyłam po mamie skłonność do pękania naczynek na nogach:/ bratkaf jakie bułeczki? Gdzie bułeczki? Kiedy ja ostatnio pieczywo w gębie miałam to nie pamietam juz.... ok spoko, może zbadaj sobie tarczycę, ty chyba miałaś hashimoto co? Kiedy ostatni raz badałaś TSH, ft3 i ft4, bierzesz leki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.03.2015 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 (edytowane) ..... Edytowane 12 Marca 2015 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.03.2015 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Bratkaf jak piekarnik ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.03.2015 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Heloł szkoda nerwów na idiotów... bo jak to inaczej nazwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 12.03.2015 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 ooo widzisz zapomniałam napisać wyczyściłam wszystko oprócz boków piekarnika, tam gdzie są prowadnice, ciężko jest dojść z gąbeczką, więc tylko zgrubsza, tam gdzie się tłuszcz z łatwością rozpuścił. Płyn był fajny, bo tworzy taką jakby pianę i ona nie spływa, ale mimo wszystko trzeba trochę poszorować, za to blaszki i kratki od piekarnika bardzo szybko się wymyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.03.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Ja moją blaszkę to katastrofy doprowadziłam , jak pomoże to kupię .Tak to piekarnik mam czysty nawet prowadnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 12.03.2015 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Ja mam takie dziwne te prowadnice, że tam za nimi z tyłu nie ma za bardzo dojścia i ciężko jest poszorować, do blaszek polecam, ale ja nie miałam aż tak brudnych, nie było tam przypaleń tylko tłuszcz, ale wszystko ładnie zeszło. Ja kupiłam to w leroy merlin firma starwax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 12.03.2015 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Bratkaf czyli marzenie spełniłaś hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 12.03.2015 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 tak i to już z samego rana:) jak tylko wstałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.03.2015 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Dzien doberek laski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.03.2015 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 bratkaf tarczyca wyrównana biorę cały czas hormony u mnie jeszcze dochodzi problem policystycznych jajników one tez hamują odchudzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts