Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja wiem ze wiosna idzie ale skonczcie już z tym tematem fit :p:P:P

Lepiej napiszcie co macie wokół ogrodzenia wsadzone na żywopłot bo czas się za to zabrać

swierki :D

ale bardzo fajna jest laurowisnia :yes:

mam taka teraz gdzie mieszkam i jest ona zimozielona, mozna przycinac jak na zywoplot, badz pozwolic rosnac jak chce..jak sie wprowadzalismy to byly malutenkie krzaczki, teraz po 4 latach juz podcinana i rozrosnieta pieeeeknie :wiggle:

Witajcie :bye:

Mega slonko i ciepelko u nas..

Mirkamis u nas tez czesc rodzicow takie chore dzieci przyprowadza, mimo ze jest informacja na drzwiach ze dzieci po biegunce/wymiotach MUSZA byc w domu jeszcze przez 48godz od ustapienia objawow.

ale jak jest goraczka to zaraz dzwonia zeby dziecko odebrac do domu, nie ma zmiluj, tak samo jak biegunka czy wymioty.

mam powera, mega powera-umylabym auto, ale na ulicy nie mozna bo kare mi wlepia jak ktos zadzwoni gdzie trzeba :bash:

no to dziwne ze strasza ze przemarza.. bo u nas nawet nie jest ona okrywana na zime ani nic... tak jak na foto widac, tak zima tez wyglada...

moze na sprobowanie zakupic 1 krzaczek?

moze jednak inny klimat panuje tutaj niz w PL... jest bardziej wiglotno i deszczowo, ale zima w miescie spokojniejsza niz poza miastem..chociaz wszedzie te laurowinie widze, tak jak rododendrony :rolleyes: