diana_teresa 13.03.2015 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Na żadnej kanapie moje poduchy nie wyglądają tak dobrze jak na Twojej, no a stołeczek rewelacja wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.03.2015 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Bo ja mam.po dwa wkłady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 13.03.2015 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Reni a gdzie kupowalas poduche w te krzyżyki,biało czarne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.03.2015 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 W ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.03.2015 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Ruch tu dzisiaj jak w ulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 13.03.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Renia super wyszło, a ten podnóżek to na prawdę od naszej Diany, czy tylko nałożyłaś na niego materiał? Mogę się też was coś poradzić. Mam punkty payback i mogę za nie wybrać jakiś prezent, zdecydowałam się na noże, ale nie wiem które wybrać. Sorrki nie umiem wkleić zdjęć to podam linki ok: https://sklep.payback.pl/nagrody/zestaw-4-nozy-edge -fiskars czarne, musialabym dokupic jeszcze blok do nich https://sklep.payback.pl/nagrody/zestaw-nozy-swiss-utility - firma Viktorinox, mam od nich jeden nóż i jestem bardzo zadowolona, ale czy wszystkie razem nie za pstrokate https://sklep.payback.pl/nagrody/zestaw-4-ech-desek-z-nozami-index - tu z deskami do krojenia, ale musialabym doplacic okolo 160zł, bo nie mam az tylu punktow i ostatni zestaw tez z doplatą ok 200zł https://sklep.payback.pl/nagrody/zestaw-nozy-elevate-z-stojakiem Jakbyście miały ochotę zerknąć to byłabym bardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.03.2015 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Hejka laski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.03.2015 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 bratkaf a Villeroya jz nie maja w Payback? :oJa ze dwa lata temu wybierałam u nich Villeroya za punkty.:)Ja nie doradzę bo mi sie nic nie otwiera dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.03.2015 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Hejka, a u mnie dzisiaj jeszcze piekniej grzeje niz wczoraj juupi endorfiny sie w koncu obudzily i poszlam na trening.. to dobra wiadomosc, gorsza jest taka ze od mca listopada rachunki mialam u nich zalegle no to mnie niezle szarpnelo:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 13.03.2015 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 może i mają Villeroya, ale ja mam ok 14 000 punktów i nie chce dodatkowo za duzo doplaca, ale sprawdze po ile mają. Ktoś zerknie na moje linki proszzze:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.03.2015 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 U mnie juz jest to słoneczko z północy Mmel :)Cudnie dzisiaj....i ciepło i swieci słońce.Teraz to juz chyba nie odpuścisz i będziesz chodziła na fit?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.03.2015 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Fajna..bede chodzic bo rachunek mocno zabolal a bylam ostatni raz 26pazdziernika juz mam plan na niedziele, poniedzialek, srode i piatek oby w poniedzialek moj zajal sie dziewczynami bo fajny program, a jak nie to dupa Renia pieknie wygladaja rolety i podusie i ten puff Jak zawsze Diana postarala sie Bratkaf nie mam jak zerknac w linki teraz bo latam... tzn musze zmykac po zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.03.2015 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Renia pieknie to wszystko wyszło...:rolleyes:i roletki i podusie No i stołeczek.Zreszta jak od Dianki to nie mogło byc inaczej przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.03.2015 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Tak na szybko... Bratkaf, fiskars edge to bardzo dobra firma. jak chcesz to moge postarac sie i upolowac dla Ciebie blok na noze z firmy Bodum... mam na niego rabat (dostepny kolor biel czern i czerwien) te drugie kolorowe rowniez kusza... jakis dodatek koloru w kuchni trzecie z deskami do krojenia.. (poluje na nie u siebie,ale jak bedzie wieksza promo) masz juz kolorystycznie pokazane ktory noz do czego ostatnie mi sie nie widza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 13.03.2015 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Melisa super dzięki za opinię, będę się zastanawiała nad tymi trzema. kolory kuszą i deski też zobaczymy. Jak możesz to napisz mi na priv ile mniej wiecej kosztuje blok bodrum u ciebie. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.03.2015 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 za 125zl moge miec w porownaniu z oferta PL bardziej sie oplaca.. poluje na czarny blok dla jednej z dziewczyn z fm..ale ciezko... dostepne w sklepie czerwone.. musze pojechac do innego przy okazji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 13.03.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Mel widzisz ja tak sie znam na krzakach A u Ciebie to bodum takie tanie bo te chlebaki tez chyba były bodum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 13.03.2015 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 no właśnie mi też by pasował chyba tylko czarny. Daj znać wcześniej jak będziesz jechała do sklepu, kiedy mnie więcej się wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.03.2015 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 chlebaki tez... i toster i szklanki...i termosy itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.03.2015 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 chlebaki tez... i toster i szklanki...i termosy itd :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts