Mmelisa 13.03.2015 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 mniej wiecej to moge i dzisiaj lub po weekendzie..ale ja bym musiala wiedziec czy brac czy nie... w kazdym badz razie, 28marca do PL jedziemy wiec do tego czasu musialabym wiedziec zeby kupic a w PL wyslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.03.2015 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 :rolleyes: probowalas juz swoj? bo ja nie czeka zeby go do PL zabrac na nowa kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.03.2015 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 probowalas juz swoj? bo ja nie czeka zeby go do PL zabrac na nowa kuchnie tak wszystko wypróbowane bardzo jestem zadowolona i super wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 13.03.2015 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Jakby te chlebaki były w promocji to jakbys mogla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 13.03.2015 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 mniej wiecej to moge i dzisiaj lub po weekendzie..ale ja bym musiala wiedziec czy brac czy nie... w kazdym badz razie, 28marca do PL jedziemy wiec do tego czasu musialabym wiedziec zeby kupic a w PL wyslac widzisz to ja bym udzieliła tej informacji, jakbym na 100% była pewna że biorę te noże fiskars i muszę dokupić stojak bo inne przeze mnie pokazane mają już stojak. Będę wiedziała wieczorem, jak się zobaczę z mężem, bo to za jego punkty kupujemy noże:/ że też i w tej kwestii musi się wtrącać...:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.03.2015 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Jakby te chlebaki były w promocji to jakbys mogla kolor? bialy/czarny ? jak beda w sklepie to wezme, bo na necie ich nie widze Bratkaf spokojnie, nie musi to byc dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 13.03.2015 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Kuszą mnie te noże viktorinox bo mam jeden już ok roku i nadal jest taki ostry jak zakupiłam, z kolei te fiskars mają fajny design, ale nie wiem czy są dobre, może to tylko chwyt marketingowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.03.2015 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Kuszą mnie te noże viktorinox bo mam jeden już ok roku i nadal jest taki ostry jak zakupiłam, z kolei te fiskars mają fajny design, ale nie wiem czy są dobre, może to tylko chwyt marketingowy jesli masz sprawdzony to kup te które znasz ja mialam fiskarsa ale z tej pomarańczowej linii i byl taki sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 13.03.2015 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 te czarne to moim zdaniem te same co pomarańczowe, tylko stal czymś czarnym pokryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.03.2015 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 ja mam nozyczki z fiskarsa kuchenne i od 8 lat bez zarzutow.. za to noze innej firmy, kupilam w promo z 1800pln na 250 i powiem Wam, ze nie sa wartej swojej ceny ostrzyc trzeba tak jak kazde inne, ale myslalam, skoro cena wyjsciowa taka wygorowana to sa jakies mega magiczne, niestety, nie ma w nich magii, kroic same nie chca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 13.03.2015 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Meli ale mówisz o nożach fiskarsa? bo one nie są chyba aż takie drogie ok pobawiłam się w ściągnięcie obrazków tych noży. Reni przepraszam, że zaśmiecam twój wątek:/ 1. Fiskars 2. Victorinox 3. Noże z deską (nie wiem jaka jakość tych noży, ale zawsze te deski mi się podobały) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.03.2015 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 napisalam ze innej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.03.2015 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 te czarne to moim zdaniem te same co pomarańczowe, tylko stal czymś czarnym pokryta to nie polecam, chociaz fajnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.03.2015 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 te na 2 foto maja nawet obieraczke.. i duzo ich jest... mnie kusa te kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 13.03.2015 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Mel kolor bez różnicy i tak stoi w szafce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 13.03.2015 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 napisalam ze innej firmy aaa niedoczytałam sorrki te na 2 foto maja nawet obieraczke.. i duzo ich jest... mnie kusa te kolorki obieraczek mam akurat od groma, ale mnie właśnie kuszą te kolory, stojak też mają fajny. Ja mam teraz w domu ten czerwony nóż, ona jest taki mały, ale wszystko da się nim pokroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 13.03.2015 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Meli ale mówisz o nożach fiskarsa? bo one nie są chyba aż takie drogie ok pobawiłam się w ściągnięcie obrazków tych noży. Reni przepraszam, że zaśmiecam twój wątek:/ 1. Fiskars [ATTACH=CONFIG]308470[/ATTACH] My mamy te czarne Fiskarsy, tną super. Ale wyglądają ładnie tylko na początku, bo w trakcie użytkowania i ostrzenia bardzo się rysują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 13.03.2015 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 jak często trzeba je ostrzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 13.03.2015 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 bratkaf, to chyba zależy od indywidualnego użytkowania? Ale wg mnie niezbyt często Np. noże z makro - Shulte Ufer - to ostrzyłam dosłownie co kilka dni, takie były tępe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.03.2015 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 spoko spoko bratkaf moze i ja kiedy tę wiedzę wykorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts