Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mniej wiecej to moge i dzisiaj lub po weekendzie..ale ja bym musiala wiedziec czy brac czy nie... w kazdym badz razie, 28marca do PL jedziemy wiec do tego czasu musialabym wiedziec zeby kupic a w PL wyslac :)

widzisz to ja bym udzieliła tej informacji, jakbym na 100% była pewna że biorę te noże fiskars i muszę dokupić stojak bo inne przeze mnie pokazane mają już stojak. Będę wiedziała wieczorem, jak się zobaczę z mężem, bo to za jego punkty kupujemy noże:/

że też i w tej kwestii musi się wtrącać...:/

Kuszą mnie te noże viktorinox bo mam jeden już ok roku i nadal jest taki ostry jak zakupiłam, z kolei te fiskars mają fajny design, ale nie wiem czy są dobre, może to tylko chwyt marketingowy

jesli masz sprawdzony to kup te które znasz ;) ja mialam fiskarsa ale z tej pomarańczowej linii i byl taki sobie :-(

ja mam nozyczki z fiskarsa kuchenne i od 8 lat bez zarzutow..

za to noze innej firmy, kupilam w promo z 1800pln na 250 i powiem Wam, ze nie sa wartej swojej ceny ;)

ostrzyc trzeba tak jak kazde inne, ale myslalam, skoro cena wyjsciowa taka wygorowana to sa jakies mega magiczne, niestety, nie ma w nich magii, kroic same nie chca :lol2:

Meli ale mówisz o nożach fiskarsa? bo one nie są chyba aż takie drogie

ok pobawiłam się w ściągnięcie obrazków tych noży. Reni przepraszam, że zaśmiecam twój wątek:/

1. Fiskars

fiskars.jpg

2. Victorinox

Victorinox.jpg

3. Noże z deską (nie wiem jaka jakość tych noży, ale zawsze te deski mi się podobały)

noże + deska.jpg

napisalam ze innej firmy :)

aaa niedoczytałam sorrki

te na 2 foto maja nawet obieraczke.. i duzo ich jest... mnie kusa te kolorki :D

obieraczek mam akurat od groma, ale mnie właśnie kuszą te kolory, stojak też mają fajny. Ja mam teraz w domu ten czerwony nóż, ona jest taki mały, ale wszystko da się nim pokroić

Meli ale mówisz o nożach fiskarsa? bo one nie są chyba aż takie drogie

ok pobawiłam się w ściągnięcie obrazków tych noży. Reni przepraszam, że zaśmiecam twój wątek:/

1. Fiskars

[ATTACH=CONFIG]308470[/ATTACH]

My mamy te czarne Fiskarsy, tną super. Ale wyglądają ładnie tylko na początku, bo w trakcie użytkowania i ostrzenia bardzo się rysują ;)