Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Reni!

Sory, że tak wyskakuję z takim tematem w pogaduchach, ale właśnie toczymy z mężem dyskusję w kwestii bidetu:D Ja chcę, mąż niekoniecznie. Mówi, że łazienka jest mała, że nie będzie przejścia do prysznica i w ogóle po co nam to... Więc pytam czy warto robić i czy nie będzie ciasno?

A druga sprawa to odkurzacz centralny - po jednym gniazdku na piętro wystarczy? Myślę, że tak. Widzę, że masz na dole przy schodach gniazdo, a u góry? I czy robiłaś jakieś szufelki?

Pozdrawiam

• 3 weeks później...
Czesć:) Kiedyś czytałam, ze zamawiasz w USA KitchenAid-a. Dopłynął już do Ciebie mixer? Znalazłam sklep w USA z tymi mixerami z dobrymi cenami.. Ja kupiłam swój (plus różne przystawki) w tym sklepie, ale przywiozłam w walizce. Jak jeszcze nie kupiłaś to mogę Ci polecić stronkę, być moze wysyłaja do Polski.

Cześć Reni!

Sory, że tak wyskakuję z takim tematem w pogaduchach, ale właśnie toczymy z mężem dyskusję w kwestii bidetu:D Ja chcę, mąż niekoniecznie. Mówi, że łazienka jest mała, że nie będzie przejścia do prysznica i w ogóle po co nam to... Więc pytam czy warto robić i czy nie będzie ciasno?

A druga sprawa to odkurzacz centralny - po jednym gniazdku na piętro wystarczy? Myślę, że tak. Widzę, że masz na dole przy schodach gniazdo, a u góry? I czy robiłaś jakieś szufelki?

Pozdrawiam

jezu Mary, jak to sie stało, ze nie zauważyłam wpisu:mad::mad::mad::mad::mad:

tak gniazdka mam dwa, jedno tam koło schodów a drugie u góry w tym samym miejscu, i jedno w garazu

ja bidet polecam i jestem zadowolona, i na pewno bym zrobiła drugi raz

Czesć:) Kiedyś czytałam, ze zamawiasz w USA KitchenAid-a. Dopłynął już do Ciebie mixer? Znalazłam sklep w USA z tymi mixerami z dobrymi cenami.. Ja kupiłam swój (plus różne przystawki) w tym sklepie, ale przywiozłam w walizce. Jak jeszcze nie kupiłaś to mogę Ci polecić stronkę, być moze wysyłaja do Polski.

ja jeszcze nie kupiłam, ciągle coś ważniejszego, ale stronkę pewno zapiszę

helloł Gumi

podłogówka i płytka, 91 m od gotowej posadzki, ale 91 dlatego , że na takiej wysokości chciałam blat, jeśli miał by być standardowo to powinno być na 86 cm, dla mnie 86 za nisko, w mieszkaniu tak miałam i wiecznie się garbiłam, także jak ktoś wysoki to polecam

Reni dziekuje!!!!!

ZYCIE MI URATOWALAS:hug::yes:

• 3 weeks później...