london23 17.03.2015 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Magda fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.03.2015 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 butów nie mam i takiej kurteczki do śmigania na teraz na trasę dom- szkoła-sklep żeby mieć ładną prezencję .W szkole to na wszystko patrzą . Wiesz Meli ja myślałam że w No przerąbane ,ale u nas to też inwigilacja , już miałam jedne doświadczenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.03.2015 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 :lol2::lol2::lol2: Mel dla teściowej trzymasz? Mirka no z rozm to lotto całkowite - ale i trafić na naturalne materiały to masakra.... a ja poza bawelna, len, jedwab,lycocell nie ubiore nic bo masakra wszystko mnie swędzi Mirka oooooooooo to ja jakaś lewa jak po pracy mogę zdjąć wdzianko to buty sportowe/baletki i bluza/thsirt a ja zaprowadzam i do pracy nie idę to kurtka sportowa:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.03.2015 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 (edytowane) Poczekaj ,poczekaj też tak śmigałam - adidaski ,softhell i raz mi córka z klasy wychodzi i na cały korytarz pełen mam i nawet jej pani się załapała hasło do mnie : Mama a ty nie umiesz się ubrać elegancko tylko tak zawsze w adidasach . Kiedys nie pomalowałam oczu i też usłyszałam . Edytowane 17 Marca 2015 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 17.03.2015 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 do Waszych wnętrz nie pasuje - tylko do mojej skandynawii A można gdzieś tę Twoją skandynawię zobaczyć? Hejka Kobity:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 17.03.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Poczekaj ,poczekaj też tak śmigałam - adidaski ,softchell i raz mi córka z klasy wychodzi i na cały korytarz pełen mam i nawet jej pani się załapała hasło do mnie : Mama a ty nie umiesz się ubrać elegancko tylko tak zawsze w adidasach . Kiedys nie pomalowałam oczu i też usłyszałam . Moja też zazdrosna jak po synka do przedszkola się umaluję a po nią do szkoły to już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.03.2015 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Magdalena!!!!!..tesciowej nie oddam!!!! bede nosic sama Mirkamis w ubieglym roku w vero moda kupilam sobie fajna kurteczke do ciekania ja tam zadowolona bo pasuje na takie wyjscia jak opisalas wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.03.2015 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Już softhella poprawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 17.03.2015 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Ja na co dzień też bardziej na luzaka :lol2: makijaż ...nienawidzę maluję się od święta , tak na co dzień rzęsy i balsam na usta:yes: Mirka wklejam na chwilkę moje roletki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.03.2015 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 no czekam:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.03.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Piękne wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.03.2015 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Casuall qrka u Reni wklejałam ( i pewnie usuwałam) - może coś wkleję przed świętami jak karnisze zawisną - ale szału nie ma oo własnie dawać roletki bo nie widziałam Mirka - eee no ja ogólnie lubię na luzaka albo na sportowo po - no w życiu nie pójdę zawieść dziecka albo po bułki na obcasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.03.2015 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 o kurna:jawdrop:Londoś sama szyłaś? kolor trafiony w 100% i materiał widzę, że też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 17.03.2015 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 A no sama :wiggle: jeszcze dwie muszę uszyc, do kuchni zrobiłam taką jak w jadalni , może dzisiaj będę miała już karnisz to pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 17.03.2015 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Casuall qrka u Reni wklejałam ( i pewnie usuwałam) - może coś wkleję przed świętami jak karnisze zawisną - ale szału nie ma Na pokój syna chyba tylko się załapałam koniecznie wklej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.03.2015 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Muszę iść walczyć i obiad zrobić a po wczorajszych cwiczeniach siły brak, jutro bedzie jeszcze gorzej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.03.2015 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 a co ćwiczysz Mirka? ja jutro ide na 2 godz:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.03.2015 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 ja tez jutro na 2godz od piatkowych zajec bole w koncu minely wiec moge isc szalec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.03.2015 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Ja się rozciągam - pilates. Wczoraj przesadziłam ,okna ,auto i grabienie a tam babka tak dowaliła ćwiczeniami ,że dziś padam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.03.2015 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 fajnie a ja mam problem z butami ( nie posłuchałam Mel i nie wzięłam 39 hahha) i sa ok moje do ćwiczeń ale po godzinie intensywnych np bieżnia.rowerek itp noga puchnie lekko i cisną cholernie muszę kupić nowe buuuu a takie piękne oczojebiste są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts