Mmelisa 20.03.2015 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 co tu tak cicho? ostatnio odnosze wrazenie, ze jak nie wchodze na watek to panuje ruch..jak zrobie wpis, to milczenie na dluzszy czas kurna co jest oprocz Madzik, widzial kttos wczorajsze fotki chlebakow? nieee?? to nie zobaczycie, bo ze mna nie gadacie, jestem na was obrazona i musicie mnie za to przeprosc (teskt mojej mlodszej corki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 20.03.2015 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Na jednej stronie pisze ,Że wolno , na drugiej ,że nie i bądź tu mądry . A nie chciało się wczoraj do taty pojechać po szybkę Czy któraś z pięknych kobiet lub nasz rodzynek miał styczność z garnkami Tefal???Muszę coś pilnie kupić i pod uwagę biorę właśnie je lub osławioną tu już IKEA 365. Renia ty też chora???? Chodzi ci Mirka o tefal ingenio, bo ja miałam/mam i jak dla mnie super mało miejsca zajmują, jedyna wada to taka, że ten ich duży garnek to w cale nie taki duży, no i ta seria bordowa nie nadaje się na indukcje, czarna musi być. Ja musiałam kupić teraz nowe garnki i kupiłam z Ikea Melisa jestem, gdzie te chlebaki:) bo w tym watku nie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.03.2015 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 (edytowane) Fotki byly wczoraj na poprzedniej stronie i usunely sie no dobra ide je dodac ponownie troche wiosny wprowadze bo u mnie slota edit:_ sa na poprzedniej str Edytowane 20 Marca 2015 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 20.03.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 wow ale ekstra wybór, a te pojemniczki to w jakiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 20.03.2015 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 chodziło mi o te słoiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.03.2015 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 te pojemniki szklane sa roznych wielkosci i jak widzialam ceny w kolorystyce biel/czern/czerwien to za: 0,6l -40zl 1,0l - 50zl 2,0l - 75zl sa to ceny normalne, bez promocji... jak porownywalam z cenami w PL to i tak taniej wychodza ale czekam na promo..jak nie bedzie to kupie kilka za tyle ile sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 20.03.2015 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 chodziło mi o te słoiki no właśnie po ile?? i jake są rozmiary?? co do garnków z tefala...... fakt te z rączką odłaczaną nie nadają się na indukcję. Poza tym ja z tefala mam już tylko do naleśników patelnię, rszta poszła do koszalina swego czasu naczytałem się że teflon zadrapany jest rakotwórczy a co do niezadrapanego też nie wszystko jest jasne do końca. (ponoć stany odchodzą już całkowicie od PTFE to ponoć taki nasz azbest XXI wieku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 20.03.2015 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 dzięki Meli za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.03.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 , rszta poszła do koszalina . cholira a juz pomyslalam ze piszesz o miescie mam 60km i sobie mysle oooo miasto znane (poniekad) wiec mozna na kawke sie umowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.03.2015 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 co do garnków z tefala...... fakt te z rączką odłaczaną nie nadają się na indukcję.. chyba jest jakas seria która sie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.03.2015 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 no to sie Wam pochwale bo nie wytrzymam... zrobilam wczoraj zakup zycia oprocz innych pierdolek udalo mi sie upolowac termos z termokubkami menu za jedyne 115zeta maz rozpakowal wczoraj by sprawdzic czy dobre to to i stwierdzil ze fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.03.2015 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 chyba jest jakas seria która sie nadaje zaraz jade do centrum... u mnie wielkie zachmurzenie i deszczyk, wiec zacmienia nie zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.03.2015 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Hejka laski.No i lasek oczywiście tez! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.03.2015 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Lolek karkóweczkę juz sie maceruje....czuje ze chyba za duzo czosnku dałam bo wani cała lodowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.03.2015 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 U mnie anomalia jakas chyba bo sie tak zaciemniło ze z przodu domu ciemno a od ogrodu słońce w pełni.:lol2:Do fryzjera lece bo juz odrosty do połowy ucha mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.03.2015 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 zaraz jade do centrum... u mnie wielkie zachmurzenie i deszczyk, wiec zacmienia nie zobacze :rolleyes: mi si eudało zobaczyć, fajny efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 20.03.2015 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 no to sie Wam pochwale bo nie wytrzymam... zrobilam wczoraj zakup zycia oprocz innych pierdolek udalo mi sie upolowac termos z termokubkami menu za jedyne 115zeta maz rozpakowal wczoraj by sprawdzic czy dobre to to i stwierdzil ze fajne Piękny, to Ci się trafiło......... Ja marzę o dzbanku do herby eva solo ale cena http://ffstatic.pl/evasolo/567414.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.03.2015 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 :rolleyes: mi si eudało zobaczyć, fajny efekt u nas ma byc calkowite zacmienie Lolek, zerkne jaka cena u mnie jest tez mialam go na oku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.03.2015 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Mmel czy do tej sałatki wyjmować pestki z winogron????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.03.2015 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts