Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

co tu tak cicho?

ostatnio odnosze wrazenie, ze jak nie wchodze na watek to panuje ruch..jak zrobie wpis, to milczenie na dluzszy czas :o

kurna co jest :bash:

oprocz Madzik, widzial kttos wczorajsze fotki chlebakow? :cool:

nieee?? to nie zobaczycie, bo ze mna nie gadacie, jestem na was obrazona i musicie mnie za to przeprosc :p (teskt mojej mlodszej corki :lol2: )

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na jednej stronie pisze ,Że wolno , na drugiej ,że nie i bądź tu mądry :p.

A nie chciało się wczoraj do taty pojechać po szybkę:bash:

Czy któraś z pięknych kobiet lub nasz rodzynek :) miał styczność z garnkami Tefal???Muszę coś pilnie kupić i pod uwagę biorę właśnie je lub osławioną tu już IKEA 365.

Renia ty też chora????

Chodzi ci Mirka o tefal ingenio, bo ja miałam/mam i jak dla mnie super mało miejsca zajmują, jedyna wada to taka, że ten ich duży garnek to w cale nie taki duży, no i ta seria bordowa nie nadaje się na indukcje, czarna musi być. Ja musiałam kupić teraz nowe garnki i kupiłam z Ikea

Melisa jestem, gdzie te chlebaki:) bo w tym watku nie widzialam

te pojemniki szklane sa roznych wielkosci i jak widzialam ceny w kolorystyce biel/czern/czerwien to za:

0,6l -40zl

1,0l - 50zl

2,0l - 75zl

sa to ceny normalne, bez promocji... jak porownywalam z cenami w PL to i tak taniej wychodza :o

ale czekam na promo..jak nie bedzie to kupie kilka za tyle ile sa ;)

chodziło mi o te słoiki

no właśnie po ile?? i jake są rozmiary??

co do garnków z tefala...... fakt te z rączką odłaczaną nie nadają się na indukcję.

Poza tym ja z tefala mam już tylko do naleśników patelnię, rszta poszła do koszalina

swego czasu naczytałem się że teflon zadrapany jest rakotwórczy a co do niezadrapanego też nie wszystko jest jasne do końca.

(ponoć stany odchodzą już całkowicie od PTFE to ponoć taki nasz azbest XXI wieku).

no to sie Wam pochwale bo nie wytrzymam...

zrobilam wczoraj zakup zycia :lol2: oprocz innych pierdolek udalo mi sie upolowac termos z termokubkami menu za jedyne 115zeta :wave: :lol2:

maz rozpakowal wczoraj by sprawdzic czy dobre to to i stwierdzil ze fajne ;)

Piękny, to Ci się trafiło.........

Ja marzę o dzbanku do herby eva solo ale cena :sick:

http://ffstatic.pl/evasolo/567414.jpg