fajna kobieta 23.03.2015 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Heja laski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.03.2015 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Oooo Magda widze ze mamy ten sam dylemat :DTez juz kostkę miałam wybrana zaklepana i w sobotę pogadaliśmy ze znajomym a on odradza....:(Sama juz nie wiem co kłaść przed domem i na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.03.2015 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Fajna a co miałaś wybrane? bo ja ten granit płukany/śrutowany czy jak się to zwie coś takiego http://www.best-bruk.pl/files/galery/orginal/KRETA_JASNOSZARA_P%C5%81UKANA.jpg jasno szare + grafitowa obwódka ale wolalabym coś tańszego hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.03.2015 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Renia gdzie kupilas te swoje zajace?(nie znam sklepu Karoli ) Znalazlam w necie taki sklepik ale nie widze tam tcyh duzych stojacych http://mercatino.pl/pl/c/Wielkanoc/194/2 Co do pogody u nas dwa tyg temu byly takie przymrozki (kilka dni ) a teraz piekna sloneczna wiosna wiec za chwilke i do Was sloneczko dotrze -bede dmuchac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.03.2015 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 ja z doskoku-znowu.. na taras i wejscie do domu biore deske ' a kostke wezmiemy taka z tych starych co to kiedys uzywali na drogi, ronda itp... tylko ciezko znalezc taka, nawet rozbiorkowa jak dobrze pamietam (gdy moj mi pokazywal) to chyba takie cos to bylo:rolleyes: . foto z google http://images44.fotosik.pl/706/3bd1f9dd519dda3cmed.jpg ale zanim to nastapi to hu hu hu i jeszcze raz hu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.03.2015 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Czyl wg naszego znajomego tez masz gow....wybrane.My mamy wybrana kostkę wokół domy Libet Piccola a na taras Libet trawertyn.I o ile na taras jest ok to ta kostka wokół domu podobno kiepska bo ona ma tylko warstwę granitu u góry ktora sie ściera po 3-4 latach.Podobno najlepsza jest ta ktora Mmel pokazała czyli cała granitowa ale szczerze mówiąc mnie sie ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.03.2015 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 o dokładnie to samo Fajna każdy poleca bo jest idealnie równa i plam nie widać wiec granitu nie chce tego nierównego bo na taras chce coś idealnie prostego mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.03.2015 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 No widzisz Fajna.. dobrze ze kazdy lubi co innego mnie sie podoba taka co moj mezulek wybral bo wiem, ze bedzie sie trzymac..tylko trzeba szukac jej ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.03.2015 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 wychodzi na to, że jeden ch. co się ma - każda i tak jest barwionym betonem.... te płyty piekne! noo ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.03.2015 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Nasz znajomy bawi sie w developerke i ostatnio wybudował kilka szeregowców i tam kładł ta ktora ty Mmel pokazałaś jak chcesz popytam gdzie kupował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.03.2015 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Ja juz zgłupiałam totalnie Magda.... Byliśmy zdecydowani na ta kostkę a teraz juz sama nie wiem co kłaść.:(Podoba mi sie bo tak jak piszesz jest równiutką i jeszcze jak dwa kolory połączysz to ciekawie to wyglada ale jak ma zejść za kilka lat ta warstwa granitu to zaczynam sie zastanawiać nad nia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.03.2015 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 qrde no właśnie nie wiemoglądałam przekrój i niby to nie tak, że góra granit a dól beton tylko mieszanka śrutu jest wszędzie qrka a fajną cenę znalazłam już na tą granitową śrutowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.03.2015 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 (edytowane) Ja juz jakis czas temu Wyjebalam 800 zł za projekt położenia tej kostki wokół domu i teraz nie wiem czy jak będe chciała jednak cos innego to znowu będe musiała płacić? Cholera wie.... Edytowane 23 Marca 2015 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.03.2015 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 800 zł? dużou nas jak bierzesz firmę do prac i kostkę to projekt gratisa jak sam projekt bez ich kostki/firmy to tylko 300 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.03.2015 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Podpytaj Fajna jak mozesz i daj mi znac Noo masz tego troche do polozenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 23.03.2015 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Hej Długo nie zaglądałam bo mnie rozłożył przeziębienie potem młody jeszcze do mnie dołączył Kaskusek duże zające są w home you Ja jakąś kostkę też oglądałam z libet grafitowa bo szara za bardzo betonem podjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.03.2015 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Tak ale jak u nich zamawiasz to odciągają te 800 zł od zamowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.03.2015 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Mmel powiem mezowi zeby go zapytał i dam ci znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.03.2015 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Ja juz pierdole niczego do domu nie kupuje.Caly czas za swoje wszystko kupuje a moj maz jeszcze mi jęczy ze niepotrzebne to czy tamto.:mad:Nie to nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 23.03.2015 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Meliska odbierz priva! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts