Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Renia gdzie kupilas te swoje zajace?(nie znam sklepu Karoli :-( ) Znalazlam w necie taki sklepik ale nie widze tam tcyh duzych stojacych http://mercatino.pl/pl/c/Wielkanoc/194/2

Co do pogody u nas dwa tyg temu byly takie przymrozki (kilka dni ) a teraz piekna sloneczna wiosna wiec za chwilke i do Was sloneczko dotrze -bede dmuchac ;)

ja z doskoku-znowu..

na taras i wejscie do domu biore deske :) '

a kostke wezmiemy taka z tych starych co to kiedys uzywali na drogi, ronda itp... tylko ciezko znalezc taka, nawet rozbiorkowa :bash:

jak dobrze pamietam (gdy moj mi pokazywal) to chyba takie cos to bylo:rolleyes: . foto z google ;)

http://images44.fotosik.pl/706/3bd1f9dd519dda3cmed.jpg

ale zanim to nastapi to hu hu hu i jeszcze raz hu! :D

Czyl wg naszego znajomego tez masz gow....wybrane.My mamy wybrana kostkę wokół domy Libet Piccola a na taras Libet trawertyn.I o ile na taras jest ok to ta kostka wokół domu podobno kiepska bo ona ma tylko warstwę granitu u góry ktora sie ściera po 3-4 latach.Podobno najlepsza jest ta ktora Mmel pokazała czyli cała granitowa ale szczerze mówiąc mnie sie ona :no: image.jpgimage.jpg

Ja juz zgłupiałam totalnie Magda.... Byliśmy zdecydowani na ta kostkę a teraz juz sama nie wiem co kłaść.:(Podoba mi sie bo tak jak piszesz jest równiutką i jeszcze jak dwa kolory połączysz to ciekawie to wyglada ale jak ma zejść za kilka lat ta warstwa granitu to zaczynam sie zastanawiać nad nia...